Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Recenze (351)

Matty 

všechny recenze uživatele

Hodně stupidní komedie, které chybí hlavně humor. Dva miniaturní, vřeštící Arnoldové mě dodnes děsí ve snech. 25% Zajímavé komentáře: Dadel, tron, Jamal, A.L.E.S., Hever ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Malá hádanka: Co je daleko horší než Arnold Schwazenegger coby Mr. Freeze v Batmanovi a Robinovi? Nevíte? Poddáváte se? Tak já to teda řeknu. Horší je těhotný Arnold Schwarzenegger v růžové teplákovce namaškařený za ženskou a předstírající porodní bolesti!! Protože tohle je teda fakt moc i pro otrlé! Já osobně jsem při sledování téhle blitky trpěl bolestma bezesporu srovnatelnýma s těmi porodními. Co to ten Reitman vyváděl, jak mohl natočit takový maglajz?? Nepochopím do nejdelší smrti, jak se k tomu mohla propůjčit i Emma Thompson, jinak vynikající herečka, tady si ale koledující o ránu z milosti. Danny De Vito již dříve několikrát dokázal, že je schopen vzít roli v čemkoliv, ale tímhle filmem překonal vše. A Arnold? Conana na něj!!! Ten by mu svým obouručním mečem udělal císařský řez a pitvu zároveň a nás diváky by alespoň zbavil dalších utrpení. Snad už teď dá Arnold od filmování pokoj, když je tím guvernérem... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Arnold a komedie to nikdy dohromady nešlo, ale asi vůně peněz byla silnější. Tragický film, na který by nekoukala ani moje babička(a ta kouká na každou druhou telenovelu). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Is There a Mother? [2:30] 2. Diana Moves In [1:14] 3. Main Titles [2:40] 4. The Lab [4:17] 5. Thunder and Lightning [2:34] 6. My Body, My Choice [2:09] 7. Natural Born Mother [1:35] 8. Labor [4:08] 9. First Pregnant Man [3:13] 10. It's a Girl [2:43] 11. Junior [3:01] 12. I've Got You Under My Skin - Cassandra Wilson [3:08] 13. Are You in the Mood? - Stephane Grappelli [3:29] ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mám rád poriadok. Čo je na tom zlé?“ Strašne bizarný film, oproti ktorému sú predchádzajúce Arnoldove komédie veľdiela. Som benevolentný a mám zmysel pre kuriózny wtf humor, ale tu ma mrazilo. Nápad o tehotnom mužovi sa (hlavne ku koncu) berie neskutočne vážne, vinou čoho som sa cítil ako pri pozeraní hororu. Niektoré scény a nápady fajn snová pasáž, citlivé bradavky, pozeranie romantických filmov) a Arnold je so zväčšujúcim sa bruškom pôvabný („Daj si Mozartove guľky.“). Junior je podpriemerný, ba až trápny a úchylný (?) žánrový hybrid. Navyše treba dodať, že s výnimkou Arnieho a Dannyho DeVita film trpí strašným kastingom (Emma Thompson, Frank Langella, všetci hrozní). Hoc má snímka povesť prepadáku, v kinách na celom svete to až tak zlé v skutočnosti nebolo, pri rozpočte 60 miliónov ich zarobila 108. Kino Považan NMnV 1995 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, myslel jsem, že tohle je jedna z těch oblíbenějších Arnieho komedií. Mně se teda vždycky dost líbila. Rozehraná dost absurdní zápletka navíc v souvislosti s akční hvězdou první třídy, to jsem považoval už za první vtípek a tahák pro lidi. Navíc ani příběh, přestože se od klasických klišé z jiných snímků tohoto typu moc neliší, není vůbec marnej a nejenže se člověk pobaví, ale párkrát i usměje (mimino s Arnieho hlavou je dokonalý, nebo když se Pam Reed dozví, že arnie je těhotný a DeVitův výraz v té chvíli - doslova otcovskej). Emma Thompson je opravdu úžasná jako nepohyblivá doktorka-kopyto a opravdu dlouho mi trvalo, než jsem uvěřil, že to opravdu jen hraje. No a vidět Arnolda, jak rodí a je převlečenej za ženskou, jak do háje opravdu hraje, tak to se nedaří každej den. A myslím, že tu je taky dost poznat ruka týmu, kterej dělal třeba dvojčata aj. atmosférou mi je to totiž dost připomíná. Co se mě týká, tak je to opravdu dobrá komedie, na jakou se vždycky rád podívám. Jindy Zvyšuju hodnocení a to i přesto, že je tam spousta faktických hovadin, který jsem si při psaní komentu neuvědomil. Ale film se mi líbí a tak to je. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, ve kterém se kdy Arnold a DeVitto objevili. Opravdu naprosto trapný příběh s hodně nezajímavou pointou..... ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Co je na tom tak strašlivého? Já jsem se docela dobře (a škodolibě, nutno dodat) bavila. Určitě se s nikým nebudu pouštět do hádky na téma umělecká kvalita Juniora, ale na zasmání o jednom sychravém zimním odpoledni to bohatě stačilo. A nemají filmy krom jiného taky bavit? Nevi, je od tebe hezké, že ve své svaté válce za očistu fanfiction neúnavně pokračuješ, ale mám za to, že ČSFD k tomu není až tak vhodné místo. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Úchylné, chvílemi vtipné. Řemeslně zvládnuté. Americky zábavné. Ach jo. Jak tohle hodnotit. Dvě a půl mimihvězdy a co víc? Docela nechápu, že roli v téhle ptákovině mohla vzít Emma Thompson. No, je to taková hejlywoodská legrace. Nakonec to tedy se sebezapřením zaokrouhlím nahoru, za tu scénku s mimiarním... Až mráz mi přeběh po zádech... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatný to neni, dokážu si představit daleko horší filmy než je tohle. samozřejmě že Arnold je spíš akční hrdina než komik, ale rozhodně se v komediích neztratí a i tohle se mu po herecký stránce docela povedlo, fakt vypadal jako ženská, až na ty svaly a držku. Taky děj je docela jasnej, ale aspoň si nedělá žádný ambice na něco víc a můžu říct že jsem se u tho nijak zvlášť nenudil a některý vtípky byly docela dobrý, ale i když jsem se občas bavil a Arnold je muj oblíbenec tak tomu víc než 3* prostě dát nemůžu ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tento film bych doporučil všem ženám a dívkám, které si nepřejí otěhotnět. Pohled na těhotného Arnolda je lepší antikoncepce než sebelepší pilulky. Pokud ale už těhotné jste, dejte si pozor, aby film u vás nevyvolal spontánní potrat! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vidět těhotnýho Arnýho je docela Hardcore a ať si to každej přebere jak chce, ale zas tak špatný to taky není, v rámci možností, když se člověk snaží zapomenout na Terminátora, tak je to docela i zábavné. Prostě na komedii Schwarzenegger moc není a vždy ho vidím minimálně s brokovnicí a ne s kočárkem, ale odpad Junior taky není, je o mnoho horších filmů s vyšším hodnocením. 35 % ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že o čtrnáct let později se tento příběh stane skutečností... Jasně, ve své podstatě je to něco úplně jiného, ale i tak, muž porodil ;) Americký transsexuál Thomas Beatie, historicky první těhotný muž, porodil zdravé dítě. Americká televizní stanice ABC News s odvoláním na anonymní zdroj informovala, že 34letý muž přivedl v neděli v porodnici ve státě Oregon na svět holčičku, a to přirozenou cestou. Původně měl v plánu porodit císařským řezem. Beatie se narodil jako žena a později se podrobil částečné změně pohlaví. Před několika lety nechal odstranit prsa a podstoupil terapii s mužským pohlavním hormonem testosteronem. Podle zákona je tedy muž, ale vzhledem k tomu, že si nenechal odstranit dělohu a vaječníky, mohl otěhotnět. Protože jeho manželka nemohla otěhotnět, podstoupil Beatie umělé oplodnění a dítě namísto manželky odnosil sám. Během těhotenství přestal užívat testosteron. novinky.cz ()

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama