Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Animovaný seriál "Třída číslo 402" byl natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402". Přirozeným vůdcem třídy je zrzavá dívka Nancy. Ona a její spolužáci (Jessie, Arthur, Freddie, Polly aj.) vyvádějí samé nezvednosti, kterými zlobí nejen svou třídní učitelku Gravesovou, ale také rodiče a ostatní žáky školy. (kamisu)

(více)

Recenze (56)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na kreslený seriál pre deti veľmi dobre vyprofilované charaktery postav. Každá má čím zaujať a všetky ich môžme brať ako hlavné. Humorná stránka je super aj keď ste dospelí, čo tiež nie je pravidlom, a enormné množstvo vtipných situácii je nám naservírovaných fakt v každej epizóde. Trieda č. 402 nie je to najlepšie z Fox Kids doby, ale určite patrí na vrchné priečky. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě chodíval na základní školu, tak se mi tento seriál hodně zamlouval. Pochválím též zajímavé vyprofilované charaktery, navíc se vyváženým způsobem dal prostor všem postavám jako hlavním v dané epizodě. Druhá série (s Melanií, dcerou učitelky Belinkof) byla ovšem slabší a navíc mě zastihla ve starším věku, kdy mě Jetix začal připadat spíše otravný. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, bavila mě snad skoro každá postava, žiďák, posera, třídní blbka, šprtka, tichá kráska, frajer, černoch. No prostě všechno dohromady v neškodném podání a v neškodném humoru. Jako malý jsem u toho vydržel hodiny, jak jinak když na Fox Kids všechno furt dokola opakovali. Dnes je příjemné se na to znovu kouknout. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nancy, Jessie, Freddie, Arthur, Polly, Winnie, Melanie, či pekná Penny s morálnymi duchom, to bola radosť sledovať. Napriek tomu, že to bolo o niečo lepšie ako Traja kamaráti a Jerry, malo to svoje chyby a aj nedobré diely, ale celkovo som túto kanadskú srandu miloval a aj milujem. Toto je pre deti dobré a uberie im to strach zo školy, napriek tomu, že u nás také skvelé školstvo nie je. Polly z Litvy a jej boršč, to bola jedna veľká sranda alebo Jessieho strach z injekčných striekačiek a jeho mama, čo ho rozmaznávala a starala sa o neho ako o miminko. A tá zvučka, tak to nemalo chybu. ()

Vassa91 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první řadu, jelikož druhou jsem tak nějak nezaregistroval a není ani nikde ke stažení. Veřejně přiznávám, že si občas pustím tenhle seriál, který patří k tomu nejlepšímu, co nám Jetix nabízel. Každý si tam najde svého oblíbence nebo někoho, v kom se tak nějak vidí( v mém případě jednoznačně Vinnie:D). Velmi pohodový seroš, který splňuje to, co splnit má. Zabaví a pobaví. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402." (CrypzzXD)

Reklama

Reklama