Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý Preston (Christopher Lee) si kúpil firmu a usadil sa v malom anglickom meste. Čoskoro nato začne dvoriť St. John, čo sa nepáči jej dlhoročnému milencovi... (Svadbos)

Recenze (2)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Hororem bych to nenazval, spíš bych zůstal u mysteriózního příběhu. Strašně pomalu se to rozjíždí, strašně pomalu - na délku 66 minut trvá půl hodiny, než se začne něco trošku dít; do té doby sledujeme jen příchod tajemného boháče Johna Prestona (naštěstí ztvárněný démonickým a těžce charismatickým Christopherem Lee), jak okouzlí Sally, s kterou se hodlá oženit, jak na něj žárlí jeho sok... a podobně. Až ve chvíli, kdy začne řešit své podivuhodné sny, kde je někdo jiný, chová se jinak - a vůbec ne hezky -, začne to být zajímavé. A přestože je evidentní, k jakému závěru to celé směřuje, konec mě dost potěšil, že se to tvůrci rozhodli neodpískat a dotáhli to do konce se vším všudy. Rozhodl jsem se proto dát hvězdy tři, přestože jde o jednoduchou, předvídatelnou a rychle zapomenutelnou jednohubku s mnoha nesympatickými postavami a herci. Ale už jenom Lee v hlavní roli prostě udělá hodně. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, inteligentná psychologická dráma je zahraná dobre, ale trvá príliš dlho, kým sa rozbehne. Počiatočná hlavná úloha Christophera Leeho. ()

Reklama

Reklama