Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 18 (2002) (série)


Ohni, hoř! (S18E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Fire, Burn
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, 2002, 1 h 40 min

Obsahy(1)

Král je mrtev, ať žije král... Smrtí vrchního inspektora Jardina práce glasgowské policie, respektive týmu, který kdysi začal pracovat pod vedením Jima Taggarta, nekončí. Neboť zločiny se páchat nepřestanou. (Čehož důkazem je právě teď série výbuchů v nejrůznějších objektech, jejichž pachatelem je evidentně týž člověk, jehož motivů se však policie může jen dohadovat.) Jiná věc ovšem je, kdo na uvolněný trůn usedne. A Matt Burke rozhodně nepatří k lidem, kteří by si dokázali rychle získat sympatie svých podřízených. Že ovšem napětí v týmu zdárnému průběhu vyšetřování příliš nenapomáhá, o tom jistě netřeba pochybovat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojení pyromanie (potažmo požárů a výbuchů) a detektivního žánru vždycky vychází a je jasné, že pokud se toho chopí tak schopná série, jakým Taggart je, nemůže to vyjít na nic jiného, než na... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová éra... Jackie se pořád nemůže smířit s Jardinovou smrtí, s novým šéfem se těžko sžívá (nelze se divit) a navíc má krizi i doma. Skvělý díl, který se po minulých šocích tváří trochu oddychově, ale nechybí mu ani řada napínavých momentů. A tak to má být. Taggart si pořád drží vysokou kvalitu a tak to má být též. Těším se moc, co bude dál. 80 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S18E02. Tak především Jackie Redd to těžce nese, ona milovala svého šéfa Michaela Jardina, navíc její manžel se chce po 2 letech rozejít, resp. chce jít na lepší flek až do Londýna k metropolitní policii. Nový šéf týmu Matt Burke zrovna není lidumil a mezi ním a Jackie to zrovna nejiskří. A teď k ději. Tentokrát se hledá nejen žhář. A vrcholí to tak, že Jackie s Burkem musí zneškodnit bombu, takže trocha akce a trocha napětí. ()

Reklama

Reklama