Reklama

Reklama

Gun Smith Cats

(seriál)
  • Japonsko ガンスミス キャッツ (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dívky mají rádi zbraně, čím větší, tím lepší! Rally Vincent, 19 let, výborná střelkyně a expertka na střelné zbraně, majitelka obchodu se zbraněmi v Chicagu, ve volných chvílích si přivydělává jako lovkyně odměn. May Hopkins, 18 let, odbornice v oblasti výbušnin a trhavin, společnice Rally jak v obchodu tak v lovení zločinců. Anime na základě mangy Kenichi Sonodu. Příběh se točí okolo nelegálního obchodu se zbraněmi do kterého se dívky zapletou. A když se do toho ještě přidá elitní ruská agentka Nataša Radinová, začíná být opravdu horko. (Tomihiro)

(více)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné. Gunsmith Cats skutečně hodně připomínají americké detektivky 70. a 80. let, pouze místo Huntera nebo Drsného Harryho tu máme dvě drsné lolitky, které vedou obchod se zbraněmi a stejnou měrou jako o zbraně se starají i o to, co si vezmou na sebe, nebo jestli mají zašpiněné boty. Po krku jim jde mužatka assasinka z KGB v neprůstřelným plášti. S Gunsmith Cats si určitě užijete hodně akce, krví se tu taky nešetří a hlavně je to sranda. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani tehle miniserie sem mel chvilema neodbitny deja-vu pocit, ze vratili doby kdy bezeli serialy jaku Kojak, Hunter atd. Jak hudebni motivy tak celkovy feel je proste inspirovany tou zvlastni vlnou starsich americky krimiserialu. No a na to je naroubovana story o dvou majitelkach gun-shopu, dobrych poldech, krivych poldech, ulisnych politicich a mafianech co si najimaj hitmany z bejvaly KGB . Takhle to mozna z ni celkem zabavne, ale pravda je ze Gunsmith Cats nejsou nic moc. Asi tak jako kdyz se ve 4 odpoledne rozplacnete pred televizi s epizodou ..Huntera/Kojaka/atd (+ nejake ty japonske specificnosti). Dalsi den uz proste nebudete vedet o cem to presne bylo. ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Dívky mají rádi zbraně, čím větší, tím lepší! Rally Vincent, 19 let, výborná střelkyně a expertka na střelné zbraně, majitelka obchodu se zbraněmi v Chicagu, ve volných chvílích si přivydělává jako lovkyně odměn. May Hopkins, 18 let, odbornice v oblasti výbušnin a trhavin, společnice Rally jak v obchodu tak v lovení zločinců. Anime na základě mangy Kenichi Sonodu. Příběh se točí okolo nelegálního obchodu se zbraněmi do kterého se dívky zapletou. A když se do toho ještě přidá elitní ruská agentka Nataša Radinová, začíná být opravdu horko. Žádné osudové drama ve stylu Crying Freemana se nekoná, Gunsmith Cats jedou v odlehčeném stylu který kombinuje humor a akci do pohodového koktejlu. A nesmí chybět naleštěné Shelby GT500! Jediné co zamrzí, že nevznikl plnohodnotný seriál, tyhle holky si ho zaslouží. Pak nezbývá než si pustit spin-off Riding Bean, o profesionálním nájemném řidiči, jehož zásadou je cokoliv, pro kohokoliv, kdykoliv a kamkoliv. ()

Valigar 

všechny recenze uživatele

Nádherné akční anime "drsné školy" a ladných křivek krásných slečen. Od velkých očí, přes zbraně, politiku a senátory, rusky mluvící mužo ženy až po ňadra v podprsence, které vidíte díky roztržené blůzce hlavní hrdinky, to jsou Gun smith Cats. ()

Reklama

Reklama