Reklama

Reklama

Slayers Special

(seriál)
  • Japonsko スレイヤーズすぺしゃる (více)

Obsahy(1)

V tomto třídílném OVA se čarodějnice Lina Inverse a Naga the Serpent toulají po světě a berou každou příležitost, jak si vydělat. Jednotlivé díly na sebe nenavazují. V prvním příběhu se střetnou se šíleným mágem, který chce Linu použít k vytvoření dokonalé chiméry. Ve druhém je najme ochranářská maminka, aby pomohly jejímu neschopnému synovi, který se chce stát hrdinou a chce přemoci bandity z okolí. A v posledním dílu jdou po odměně za nalezení starodávného magického artefaktu, který je podle legend velmi nebezpečný. (Agita)

(více)

Recenze (3)

Marius 

všechny recenze uživatele

Toto OVA pozostáva z troch samostatných príbehov nenažraných a chamtivých čarodejníc Liny Inverse a Nagy. Prvý príbeh nás zoznámi s alchymistom, ktorý chce vyrobiť dokonalú chiméru a na to potrebuje vzorky z Liny Inverse. Tá to samozrejme odmietne (dokonca ani peniaze nezaberú) a tak na vzorku genetického materiálu prispeje Naga. Výsledkom je desať identických kópií Naga san, ktoré síce mierami potešia oko mužského diváka, ale ....kto pozná vražedný smiech Nagy, tomu je jasné, že zborové prevedenie tejto sonickej zbrane bude smrteľne nebezpečné pre celé okolie. V druhom príbehu Naga a Lina dostanú za úlohu zasvätiť mladého "rytiera" Jeffreyho do umenia boja s banditmi (samozrejme za tučný mešec). čo by nebolo také zlé, keby Jeffrey nebol totálny imidžák ktorý má s mečom síce úchvatné pózy, ale skôr ním ublíži sebe než súperovi. V treťom príbehu sledujeme hon na magické zrkadlo, ktoré dokáže urobiť kópiu toho, kto sa doň pozrie...samozrejme zrkadlovo teda povahovo opačnú....a uznajte môže z Liny a Nagy vzísť niečo horšie ako oni sami? Nečudo teda, že ich kópie, ktoré chce istý čarodejník využiť proti nim a za účelom ovládnutia krajiny sú neschopné pacifistky (čo zas dokazuje že slečny nie sú vôbec žiadne kvetinky). Komediálna úroveň je slušná, i keď na Slayers movies a ani na seriál to nemá. Okrem toho som to videl len anglicky a angličtina k anime vôbec nepasuje. 8/10 ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Konečně! S naprostým klidem v duši mohu říct, že tato OVA je vůbec ze všech těch bokovek a filmů vůbec nejlepší. Opravdu jsem se i zasmál. Všechny tři díly mají něco do sebe. Když třeba starý maník chce z Liny udělat mega silnou chiméru a pak kvůli tomu nakopíruje nadesetkrát Nagu... Nebo o neohrabaném rádoby rytíři a jeho brutální mamince. A když v posledním díle Lagen použije starodávné zrcadlo co tvoří kopie (stín) opačného charakteru, tak jsem z Lininýho stínu málem chcípnul. Po zásluze hodnotím značně výš, ale i přesto se všem třem seriálovým sériím nic rovnat nemůže! 7/10 ()

Losik 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší jak seriál nebo filmy, ale stejně se pobavíte, ať už to je u alchymisty, který chce vytvořit ultimátní chimeru nebo při výcviku největšího rytířského mouly. Poslední část je o zrcadlu, které dokáže vytvářet stíny lidí, ale s úplně opačnou personalitou. Sranda byla, ale jen 3,5° ()

Reklama

Reklama