Reklama

Reklama

Epizody(24)

Dvacetiletý Keitaro Urashima odchází od rodičů a stává se správcem Hinatské dívčí ubytovny. Keitaro se už marně několikrát snažil dostat na Toudai (Tokyjská Univerzita). Důvodem jeho neustálého snažení je slib, který před 15 lety dal kamarádce na jejíž jméno si už ani nepamatuje. Přesto nezapomněl a snaží se svůj slib za každou cenu splnit. A tak si na společnost Keitara musejí zvyknout obyvatelky ubytovny, kterými jsou plachá Shinobu, nesmírně hyperaktivní a vynalézavá Kaolla Su, vynikající šermířka Motoko, Keitarova tetička Haruko, nevyzpytatelná Mitsune (zvaná Kitsune) a superagresivní, milá a hlavně hezká Naru Narusegawa, do které se Keitaro rychle zamiluje. Keitaro v ubytovně zažije mnoho příhod a nehod, ze kterých vyjde vždycky jako úchylák. S Keitarem a obyvatelkami ubytovny se setkáme ve 24 dílech plných vzpomínek, slibů a hodně velké legrace, kterou je Love Hina přímo nabitá. (Roby)

(více)

Recenze (19)

Deschain 

všechny recenze uživatele

Priemerné anime, v ktorom lamer Keitaro dostane v každom diely po hube, lebo je absolútne neschopný. Najvyššie skóre v rozdaných pästiach si drží Naru, ktorá vlastne nevie, či má Keitara rada alebo nie, ale nikdy si nenechá ujsť príležitosť jednu mu vraziť. Pre mňa najlepšia postava rozhodne samurajka Motoko. Dopozerala som to síce do konca ale extra nadšená som z toho nebola. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

U komediálního anime by člověk čekal, že se bude smát a to docela často a sem tam dostane dokonce záchvat smíchu. Já jsem však velkou část času stráveného s Love Hinou spíše kroutil hlavou. Většina "humorných situací" spočívá v tom, že hlavní hrdina Keitaro cosi provede (většinou je to nějaká téměř erotická nehoda) a pak je ztřískán, obvykle Narusegawou (jeho láskou) nebo Motoko. Jindy je ztřískán jen tak. Pravda jsou tu i jiné zdroje "legrace", ale jen málo zdrojů legrace a žádný zdroj LEGRACE. Pobavit mě dokázala snad jen Kitsune se svými žertíky a Kaollu Su se svými hračkami. Pokud jde o romantickou linku, tak ta je také dosti hrozná. Ústřední dvojice Naru-Keitaro se sice má ráda, ale všemožně to popírá. A tak si projevují lásku trapným zajíkáním a nesmyslným násilím. Od nějakého 13 dílu mi začalo být líto, že někdo netříská pro změnu Narusegawu, protože se pro mě stala naprosto nesnesitelnou. Osobně si myslím, že by to seriálu pomohlo a Naru mohla prodělat nějaký vývoj. SPOILER - ke konci seriálu se zdá, že vše přece jen dojde svému logickému rozuzlení - v tu chvíli opouští seriál snahu rozesmát, aby se k ní pak vrátil v dílu posledním (na Hinu docela zdařile), ovšem za cenu neukončení milostného trápení ústřední dvojky. BTW poslední 25. díl (OVA speciál) je skoro až ecchi, pantsushoty nešetří. KONEC SPOILERU. Shrnuto, podtrženo - téměř stoprocentní souhlas s Idahem - jenom se mi to ještě o něco více nelíbilo. Pouhé **. ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Love Hina je zřejmě to nepřeceňovanější anime z poslední doby, jež jsem viděl. Vypráví příběh o chlapci jménem Keitaro, jenž se dostane na místo správce dívčí ubytovny po své babičce, která se rozhodla odejít do důchodu. Ubytovnu obývá zajímavá směsice atraktivních obyvatelek, mezi nimiž objevení příslušníka opačného pohlaví vzbudí patřičný rozruch, a to nejen kladný... Za největší zápor bych považoval hlavní dvojici hrdinů, tedy Keitara a Narusegawu. Keitaro je naprostý ubožák a vůbec si nezasluhuje žádné sympatie. Narusegawa je zase arogantní dívka s nesmyslnými sklony k násilí, jejíž výbuchy mohou u některých lidí vyvolávat blažené pocity soudě podle pětkových hodnocení. MOŽNÉ SPOILERY Čímž se dostávám k největšímu problému celého seriálu. Ačkoliv je založen na vztazích a interakci jednotlivých postav, za celou dobu trvání seriálu se vztah mezi hlavními hrdiny nijak nezmění. Keitaro je na konci bit jak žito stejně jako na začátku. Konec seriálu je v zásadě stejný jak na začátku, což považuji za podvod. Skutečný konec seriálu a utrpení divákovo končí až v OVA. Tedy pražádný vývoj hlavních postav. KONEC SPOILERŮ Teď v krátkosti ke kladům. Seriál ženou dopředu velice zajímavé vedlejší postavy, z nichž jsem si oblíbil obzvláště Motoko, Kaollu a doktora Seta, a jsou hlavním důvodem, proč jsem se zhruba prvních 16-17 dílu občas i bavil. 40 % ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Ona už manga Love Hiny začala být po nějaké době svou repetetivností nudná a je docela škoda, že scénář seriálu ji v tomhle (a pochopitelně nejen v tom) kopíruje. ------ Nenadálý správce holčičí ubytovny Keitaro je tupě plochý charakter. Jeho plochost pak sdílejí i ostatní obyvatelé. Náročnějšího diváka začne navíc opětovné a opětovné mlácení od tsundere Naru velmi rychle nudit. Částečně to sice ze začátku oživuje linie, kdy se Keitaro snaží dostat na školu, ale ani to nemá v rámci zábavnosti příliš dlouhého trvání. Nálož 24 dílů shledávám jako zcela nesmyslnou, protože scénář nemá už od nějakého 3.dílu z čeho brát a tak se soustavně recykluje. ------ Love Hina je dle mého seriál zcela zbytečný a svou opakovaností nudný, leč uznávám, že extrémně nenároční diváci si jej užít mohou. Slabé 2*. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že mi tento seriál odporúčalo niekoľko ľudí, som mal asi privysoké očakávania - v mojich očiach nedosiahol ani len polovičné kvality toho, čo som z anime doteraz videl, rozporuplný dej, ešte rozporuplnejšie postavy (povedal by som, že až doslova hlúpe), stagnácia v ich vzťahoch, odklad rozuzlenia až na Love Hina: Again...Zatiaľ najväčšie sklamanie pre mňa ako pre nováčika vo svete anime doteraz. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (19)

  • Mitsune hovorí dialektom s Osaky. Jej osobnosť odráža to, čo si Japonci myslia o ľuďoch z Osaky: ľahkovážny s plnými vreckami peňazí. (Flipper)
  • 25. epizódu - prvú, ktorá bola vyrobená pre neskôr zrušenú druhú sériu, môžme nájsť iba na DVD vydanom v USA. (Flipper)
  • V 16. epizóde si Naru vymení rolu s Keitarom počas Son Goku hry, a dostane veľmi skromný kostým. Pripomína to otrocké oblečenie, ktoré nosila Princezna Leia v Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediho (1983), kompletne s reťazami, obojkom a vodítkom. (Flipper)

Reklama

Reklama