Reklama

Reklama

Andělé temnot

  • USA Dark Angels

Obsahy(1)

Nevinná dívka je vtažena do ponurého světa nesmrtelných kreatur poté, co se stane svědkyní brutální vraždy. Byla přistižena a tím se stává další obětí. Z obavy o svůj život vyhledá pomoc mladého detektiva, který zjistí, že není úniku před hněvem nesmrtelných a jejich ďábelskou královnou. Noční můra se pomalu stává skutečností ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Houdini

všechny recenze uživatele

AVN 6 : Nejlepší video, Hudba, Režie (V) - Nic Andrews, Střih (V), Videografika, Lesbická scéna (V) - Sydnee Steele + Jewel De'Nyle ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie. Zkloubit porno s hororem dohromady, je fak demneťárna. Celej film se tam píchaj a pak na konci to berou vážně. Dost uhozený. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se se trošku sekl, tohle že prej eroticky horor ? to snad byla parodie na blade, bože a ješte eiffel sbalí špinavou holku a opichají na smradlavých záchodek a ta mu za odměnu vysaje krev a aby toho nebylo málo dáme sex v márnici hnus už nic podobného. Člověk musí vyzkoušet vše, jen doufám že dnešní den neskončí samýma odpadama a narazím na pořádný super film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Předtím, než nicnetušící oběť krvežíznivé upírky vysajou, tak jí aspoň "daj" (kompletní sexuální servis). Tyto manýry se nezamlouvají jedné nově přeměněné, která se hned poté, co ukojí své libido z posmrtného probuzení, pouští se svou stvořitelkou do křížku. Na žánr nadstandardně schopná režie dějových "intermezz" jim dodala jakous takous hlavu a patu nad úroveň amatérského videa, byť do žádné psychologické hloubky (ehm :-)) a propracovanosti samozřejmě nezabloudila. ()

Reklama

Reklama