Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový detektív Europolu Sellberg vyhlasuje nekompromisnú vojnu organizovanému zločinu. V jeho moci je zamestnať kohokoľvek koho si vyberie. Prvá voľba padne na Johana, ktorý chce mať však pokoj, usadiť sa na vidieku a vybudovať bezpečný domov pre svoju rodinu. Ale osud sa s ním zahrá inak. V tom istom čase sa Rebecca zamiluje do Phoenixa. Na veľké sklamanie príde na jeho kontakty a obchod s mafiou a opustí ho. Vie však priveľa a začína tušiť, že má v pätách nájomných vrahov. Hľadá preto ochranu v Europole. V okamihu keď sa všetci traja stretávajú je Sellberg zavraždený rovno pred očami Johana. Ten musí ochrániť nielen mladú ženu ale aj svoju rodinu pred profesionálnymi vrahmi ktorí majú pod kontrolou hlavnú európsku ochrannú spoločnosť a disponujúcimi najdokonalejšou technikou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

tron 

všechny recenze uživatele

Priemerný až podpriemerný komorný, neveľmi „rozpočtový“ akčný špionážny triler, v ktorom veľa akcie, trileru a špionáže nie je. Neznámi herci celkom fajn, akcia, ak sa vôbec nejaká raz za 30 minút objaví, tiež môže byť (musím povedať, že automobilová naháňačka bez zapnutých svetiel ma prekvapivo bavila). TRETIA VLNA ZLOČINU je relatívne zaujímavý príspevok ne triviálneho žánru od netriviálneho národa (britsko-holandsko-švédsko-nemecká koprodukcia). Ale dosť ma to nudilo. I TAJNÍ ŠPIÓNI s Casselom/Bellucciovou boli podobne nezáživní, ale aspoň mali charizmatickejší kasting. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/162408/Tretia-vlna-zlocinu-40.html ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Na európsku produkciu, a ešte k tomu s nemeckým kapitálom, je to film, ktorý má dobrú atmosféru, avšak tempo miestami upadá a tým i kvalita filmu. Pomohli by tomu kvalitné strihačské nožnice. A ešte niečo ..... hudba bola katastrofálna ( asi tak na úrovni absolventa prvého stupňa ĽŠU) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zase jeden solidní spíš než akční tak krimi thriller ze studeného Švédska. Opět velice solidně a realisticky natočená akce, který teda mohlo bejt i víc. Zde se klade důraz spíš na příběh a ten celkem funguje a vtáhne do děje. Zaujalo mě jak film popisuje praktiky gangsterů kteří si přes banky a pojišťovny kupují klidně skoro celé země. Nepohodlná svědkyně musí být zlikvidována. Vše dospěje do povedenýho finále v centru demonstrace v Německu. Škoda, že je ten film zase trochu rozvleklej a ztrácí tempo mohl bejt kratší a akčnější.65% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

TV krimi s úplně debilními herci a nevěrohodnou zápletkou. To už spíš uvěřím tomu, že německá dálniční policie smí rozflákat jedno porsche denně a řeší případy z celéhospektra kriminality, od nedání znamení o změně směru jízdy až po pašovaní drog a kurev z Ruska, než co se mi snažili nabulíkovat tady. Nebo si tu v té naší kotlince žijeme jak v jiném světě a o tom, že v Háágu smahnou šéfa Europolu jako prase a nikomu to neva, nemáme ani ánung. Zlatý Čechy, říkám dojatě, u nás se vraždí Mrázci ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Svieža zápletka, v rámci filmovej produkcie realistické stvárnenie chápadiel špičkovo organizovaného zločinu, napínavý a čo viac aj uveriteľný vývoj príbehu. Pri niektorých scénach mrazí viac, než je to v prípade zábavného žánru príjemné. Len škoda, že uvedený prístup k téme nevydržal tvorcom až do konca. Poslednú polhodinu ako keby písal a točil niekto iný. To už je iba čistý akčňák, plný náhod (neuveriteľne šťastných a ešte neuveriteľnejšie nešťastných), ktoré vrcholia v najneuveriteľnejšom hepyende... Tak mi napadá, aký je asi hlavný zdroj príjmu producenta filmu, že sa z vydareného polit-thrilleru stala v závere rozprávka na dobrú noc? ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Cítiť v tom EU atmosféru, to neustále striedanie jazykov sa mi vždy páčilo. Prvá polovica filmu bola preto celkom fajn, postupne však vychádzali na povrch trochu plytké postavy príbehu (neuveriteľné ako to všetci civilisti v pohode zvládajú, že?) a ku koncu to už išlo scenáristicky do kytek. Tak trochu bolo na začiatku príliš veľa faktov jasných, hlavne kto je za tým a prečo - preto aj prekvapenie na konci bolo vlastne očakávané. Nakoniec z toho bola reklama na Europol. (SPOILER - vydieranie toho technika v Europole by vyšlo najavo v relatívne krátkom čase, takže by sa dej rozhodne uberal iným smerom) ()

KarlWalf 

všechny recenze uživatele

!!!Spoiler!!! Film trpí nízkým rozpočtem - např. v malé pobočce se dvěma PC se odehrávají milionové obchody apod. A naprosto děravým scénářem, především v závěru je to patrné nejvíc. Profesionálové selhávají a civilisté se chovají jako cvičení zabijáci. Navíc je to hrozně patetické a závěrečná scéna na hřbitově je tak krátká, až je zbytečná a nicneříkající. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný akčný thriller o boji s organizovaným zločinom, ktorý sa vyznačoval jednoduchou zápletkou, mizernými hercami a nie príliš veľkým rozpočtom, ktorý sa nakoniec odzrkadlil v samotnom snímku. Od polovice to už bolo celé dosť zdĺhavé a nezaujímavé a takisto aj samotný záver mi už prišiel dosť prehnaný a zbytočne zamotaný. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, kde by mi tolik nahod ani nevadilo, ale tady me to primo sra.. Bohuzel, jen prumerny thriller... 2/11/2021 62% ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nízký rozpočet tomuto filmu hodně uškodil. Spíše jsem se častěji nudil, než abych se bavil. A i když scénář byl místy děravý, tak ani herecké výkony, které nebyly špatné, to nezachránily. ()

Reklama

Reklama