Reklama

Reklama

Iruvar

  • Indie Iddaru (více)

Recenze (4)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč mám ráda Mohanlala. Možná protože dokáže zahrát ctižádostivce opravdu nesympaticky. Na rozdíl od jiných. Vzhledových perfekcionalistů. :-))) ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ratnam, Rahman, Aish, Tabu - to je výborná kombinace. Ale ani po tom, co jsem se srovnala prakticky s celou Aishinou filmografií - a je mi jasné, že mimo Bollywood dokázala hodně zajímavého - konkrétně Iruvar pro mě zůstává naprosto nepřístupným filmem. A to se jeho velká část odehrává během natáčení a budování hvězdné kariéry... Ale v momentě, kdy se to láme do politiky, jsem absolutně bezbranná. A pak už mi nezbývá než si užívat velmi pestré hudební klipy, které jsou plné moderního a klasického západního tance. Jen tu a tam prosvitne Taj Mahal. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Politiku v Indii nedokážem pochopiť (miliónkrát komplikovanejšia, než som videla v iných štátoch). Mohanlal mi nebol sympatický a po prvých 30 minútach som začala pretáčať. Prakash Raj bol skvelý a Aishwarya vo svojej prvej roli zahviezdila. Dve hlavné postavy boli zrejme založené na skutočných ľuďoch, ale ani tak ma ich príbeh veľmi nezaujal :( Radšej už nebudem pozerať filmy s politickou tematikou. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Film byl uveden v sekci The Masters na Toronto International Film Festival v roce 1997. Snímek také vyhrál cenu jako nejlepší film na Belgrade International Film Festival. (NinadeL)
  • Ačkoli byl tento tamilský film kasovním propadákem, je stále vzpomínán jako debut Aishwaryi Rai. (NinadeL)

Reklama

Reklama