Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame novu Stathamovku. Kto ale ocakava jeho klasicky akcny film s mnozstvom bitiek, tak bude velmi sklamany. Na bitkach tento film nestoji, ale vzhladom na Stathamovu ucast tu su 3 famozne natocene bitky. Necudo, ked choreografiu mala na starosti HK legenda Corey Yuen. Nielenze maju dokonalu brutalnu choreografiu plnu tvrdych chvatov, ktore pocitite jak na vlastnej kozi, ale su aj dokonale natocene. Uhly kamery su vhodne zvolene a napriek dynamickemu strihu sa dokonale prehladne. Vzhladom na bitky v predoslych Westovych filmoch sa odvazim tvrdit, ze Corey robil nielen choreografiu, ale bitky aj kompletne reziroval. Simon West na tak skvele bitky proste nema skusenosti. Ale späť k tomu podstatnemu a to je vyznenie filmu. Ma to ovela blizsie k filmu Equalizer, ale vzhladom na Stathamov obmedzeny herecky prejav to nejde v dramatickych scenach do takej hlbky, ale tvorcovia mudro vsadili na atmosferu ktoru do velkej miery dotvara fantasticky soundtrack a britke velmi vtipne dialogy, ktore mi vzdialene pripomenuli casy, ked bol Statham hlaskujucou mašinou vo filmoch Guya Ritchieho. Jasonova postava mi po dlhej dobe bola sympaticka lebo to nebol len neznicitelny bitkar s vycvikom nejakej specialnej jednotky s nazvom zacinajucim sa na S :-) ale predsalen trochu komplexnejsia postava, ktora si konecne prejde aj nejakym vyvojom. Vsetky ostatne hviezdne cameo vystupy su tiez perfektne. Vlastne jedinou chybou filmu je, ze je strasne uponahlany a kopa skvelych postav sa tam mihne iba na chvilu. Prial som si s nimi stravit viac casu. Hlavne postava ktoru hra Stanley Tucci by si zasluzila väcsi priestor. Takze vysledkom je stylovy mix dramy, gangsterky, thrilleru, akcneho filmu a neviem coho este dalsieho, ktory mi neskutocne chutil a Statham si nim v mojich ociach vyzehlil rest, ked sprznil legendarneho Parkera. 8/10. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě jsem se rozhodl hodnotit už nejen "žánrově", ale i dle původu vzniku. Tedy proti mé oblíbené Asii se tento akčňák vůbec nechytá, to by bylo tak max 3***. Ale to už takhle nejde. Takže v rámci Západní kinematografie akčních filmů je to úžasná sympatická oddechovka, kde je Statham fakt neskutečnej sympaťák a dle scénáře čítajícího 1 stránku děje (nedokončenou.. :-D ) a 20 stran choreografie fightů, si taky přímočaře v tomto filmu s ledovým klidem jde za cílem bez mrknutí oka. On tam jen strašně moc a moc mlátí zlý mafoše a fighty jsou výborný, i když stříhaný, tak dobře a jsou tam fakt excelentní zákroky, hmaty a martial-arts vyjebávky. Statham rozhodně nebojuje "fér", ale taky proč, když proti němu jde vždy přesila .. ;) Perfektní páky, údery, využití všeho co je po ruce (systema) a využívání stěn, nerovností nebo automatů ... Scéna kdy narve chlapa do jednorukýho bandity, prolomí jeho hlavou sklo a pak ho zas vyhodí, přičemž chlápek má na palici pořád napepenej papír se seznamem možných výher, to se hned tak nevidí a asi sem to asi neviděl ještě ... Street-fight jako prese bez pravidel, Statham ve formě, fighty úderný a dobrý ... nic víc!!! Ale i to se mi líbilo víc než Wick .. ;-) Statham to má na rozdíl od Keanu v krvi a umí ... je to přirozenej rváč a baví ho to ... a to je prostě supr. :)) (Ale postavit ho proti Doniemu, tak ho Donie rozstřílí jak kulomat rukama a nahoma a pak mu hodí "brutus double wrestlingový přehození jako školáčkovi ...." :-D ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Simon West /Con Air, Expendables 2/ a opat natocil len priemerny film. Statham v roli drsnaka samozrejme fajn, film ma slusnu zapletku a dobre tempo a nuda bola sympaticky stlacena na minimum, respektive dostala len minimalne sance. To je dobre, nemam rad nudu vo filmoch. Okrem samotneho Stathama /Snatch, Expendables 1 a 2/ sa mihli aj Michael Angarano /Haywire/ a Milo Ventimiglia /Rocky 6/. Statham bojuje opat na dvoch frontoch : nielen za dobru vec s miestnymi hajzlami, ale aj s osobnymi demonmi /gamblerstvo/. Autonahanacky sa nekonaju, vybuchy tiez nie, ale par osobnych subojov sa najde. Dialogy opat len take .... priemerne. 65 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $3,200Tržby Celosvetovo $4,774,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $827,726 //počet predaných kusov 32,237Tržby za predaj DVD v USA $2,187,629 //počet predaných kusov 104,759║ bez väčších odbočiek znesiteľná jednohubka ušitá Stathamovi na mieru, fajn akcia a dialógy /60%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Stathamovi zbijí jeho oblíbenou prostitutku a k tomu ještě prohraje balík v blackjacku, co se asi tak stane..? Klasika hlavního představitele, tentokrát okořeněná lehkým noirovým nádechem, vtipnými hláškami, hereckými esy jako A.Heche či S.Tucci (když jeho růžový boss někomu řekne, že si spolu půjdou sundat kalhoty, je jasné, že půjde do tuhého) a 3,5 akčními scénami se vzestupnou tendencí kvality. Nejdřív fligna na diváka, potom krátká rozcvička v hotelovém pokoji, jeden delší fight v kasinu, který nechá vzpomenout na konec filmu Sudá a lichá a konečně grandiózní finále za bistrem, které poněkud mění zažité stolovací návyky (vždycky jsem si myslel, že se jde na makaróny se lžičkou a vidličkou a ne se lžičkou a příborovým nožem).. Čtvrtou hvězdu dávám čistě subjektivně a tak trochu na truc všem těm, co snad čekají od Stathama repliky z her Eugena O´Neilla či uhrančivý výkon v roli kralevice dánského (v jeho případě by to muselo být: „Bít, či nebít..?“). Smiřte se s tím, že ten pán jen mlátí lidi a tváří se přitom zarputile a já už se nemohu dočkat, až Dieselovi prokopne chladič.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama