Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Recenze (220)

POMO 

všechny recenze uživatele

Obsahovo riedky DVD výplach o dobrom drsňákovi, zlých gangstroch a dvoch odplatách. Deväťdesiatková seagalovka so Stathamom. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejdrsnější z Argonautů je zpět, aby opět nonšalantně pomáhal slabším a utlačovaným, zejména pak vdovám, sirotkům nebo štětkám, které kdovíproč špatně nesou, když se náruživý klient kapku odváže a roztomile je při tom nákupu služeb párkrát propleskne. To Jáson nevidí rád, nene. Ukrutně se rozčílí a rozohní, což se dost nápadně projeví tak, že mu na čele naskočí mikrovráska, a s neodolatelným šarmem a náramně zdvořile všem těm nezbedníkům demonstrativně nabacá, aby si pro příště pamatovali, že mlátit kurvy je špatné a ani trochu džentlgejské. Mno, celé to má však tentokrát pár drobných vad! Scénář je nepatrně neinventivní, insitní, místy až neerudovaný (pro filmové neodborníky uvádím, že se jedná o eufemismy toho, že stojí za piču a je tupý jako cigánská šlápota) a naprosto nepochopitelně vyžaduje po té naší statické šunce i chvilku herectví. A tak lze s úspěchem tvrdit, že sedláci u Chlumce a Napoleon u Watrló dopadli daleko lépe než jeho etuda patologického hráče. Potěšilo by mě mnohem více, kdyby mu místo toho hraní raději připsali pár dalších uzenáčů k profackování, protože to vzájemné kočkování jinak vypadá opravdu skvěle, avšak je ho zde velmi poskrovnu. Nicméně je to pořád lepší než drátem do oka a například oproti takovému Birdmanovi, u něhož jsem měl opravdu neodolatelnou chuť prohnat si v obou bulvách sklivec bužírkou, je to skutečný balzám na, pozérskými psychotiky vyhajpovanou artovou sračkou, rozjitřené nervy. Tudíž se opět loučím oním okřídleným „Ceterum censeo Birdman esse delendam“ ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých stathamoviek, čo majú aj príbeh. V skutočnosti je tu príbehu viac ako akcie. A je to fajn, ale celý čas som myslel na to, o koľko by to bolo lepšie, keby tam proste hral niekto iný ako Jason (snaží sa, ale jednoducho už je príliš zaparkovaný v tej svojej tradičnej polohe). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $3,200Tržby Celosvetovo $4,774,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $827,726 //počet predaných kusov 32,237Tržby za predaj DVD v USA $2,187,629 //počet predaných kusov 104,759║ bez väčších odbočiek znesiteľná jednohubka ušitá Stathamovi na mieru, fajn akcia a dialógy /60%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si vzpomněl na jeden titulek v Blesku, který jsem si před pár dny letmo přečetl, když jsem si jím vytíral prdel: "Lidé závislí na hazardu bývají zpravidla jedináčci!". Netuším sice, kam na tato zjištění chodí, ale určitě to musí být pravda, protože Blesk je u nás třetí nejserióznější informační prostředek. Před ním je už jenom Srandokaps a kruhy v obilí. Takže budete-li mít chuť dozvědět se více o mokvajících jebácích na osmém podbradku starý Štikový, víte přesně co si koupit. Co se týče hlavního hrdiny tohoto snímku, tak s jistou nadsázkou lze říct, že to tak máme v životě každý druhý. V jednom aspektu společenských interakcí naprosto vynikáme, zatímco v tom druhém stojíme dokonale za piču. Třeba tady Nick je stylovej bitkař, co vám pikovou osmičkou dokáže způsobit dvojnásobnou frakturu žebra, ale jeho vyhlídky do budoucna jsou úplně o hovně. Podobně to mám i já. Dokážu sice vypít na ex celé ananasové capri sonne a to bez brčka, ale jinak jsem obtloustlý vozembouch s dětskou porcí ve slipech, na jehož přítomnost lidé reagují zhruba stejně jako na vražedný ticháček ve výtahu poté, co jste povečeřeli devět nefiltrovaných dvanáctek a dvě porce pikantního kebabu. Být mentálně nevyvinutým dementem je zkrátka dost těžké. Sice si stále dokážete zavázat tkaničky, nebo složit průměrnou rapovou skladbu, ale jinak pro společnost plníte funkci boxovacího pytle... ne, samozřejmě si dělám humory, přátelé, anžto jsem totálně boží boreček, jehož penis si ženský často pletou se sádrovým odlitkem plejtváka malého, ale protože jsem nevěděl, co k tomuto ryze průměrnému počinu napsat, tradičně jsem plácal zbytečná hovna. Snad jste si už zvykli, miláčci moji! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Další fajn Stathamovka. Kdyby tam nehrál on asi by to nebylo ono. Nikdo jinej prostě v bitkách nevypadá tam nabušeně. Občas mám pocit, že by pěstí prorazil zeď. Samotnej film je fajn i když tam nejsou bitky. Prostě mě bavila zkrachovalá nálada Las Vegas. Milo Ventimiglia byl opět dobrý padouch. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZEMŘÍT NENÍ TAK ŠPATNÉ. ALESPOŇ VYPADNU Z LAS VEGAS…“ /// Během hodiny Jason předvede kurevský štěstí v kasinu a jednu zpomalenou bitku. Obé je fajn. Pak ukáže, že je trochu debil a to bez bitky. Ta přijde pozdějc a je opět slušná. Tenhle film není vo rvaní. Jednoduchá povídka, roztáhlá do dýlky filmu. Vše je postaveným na Stathamově dramatickým herectví, kterej má charakterně předvýst osamělou nešťastnou osobu, zmítající se mezi gamblerstvím, strachem z budoucnosti, odmítáním násilí a možná ještě něco. Hlavně ale musí vobčas rozbít držky voprásklejm pazgřivcům. Ti, co jim jde jen vo tohle, to asi neunestojej. Já říkám - pokus dobrej Weste, ale příště už by to asi nefungovalo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Román „Heat“, kterej v roce 1985 napsal William Goldman, číst nebudu. 2.) Jsem osamělej vlk, flákající se po Vegas. 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Production Companies: Lionsgate, SJ Heat Productions, Sierra ,Affinity, Cinema Seven Productions, Current Entertainment, Quad Films, SJ Pictures ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Statham opět správně tvrdý, klidný v soubojích je jako doma, nepřátelé padají jako švestky za doprovodu Country Music a potěší i velmi nevídaná forma natočení ( Pěkný slow motion, krev, přehlednost, Cool zoom a efektivnost, sice občas až moc vyumělkované a né vždy plně uvěřitelné, ale dojem to však nekazí). Potěšila mě také scéna v casíně, ale celkově filmu chybělo větší přišlápnutí na plyn,což mi nedovoluje jít výše než přes průměr. Fanoušky Stathama a jednoduché zábavy by však film urazit neměl. 65% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě jsem se rozhodl hodnotit už nejen "žánrově", ale i dle původu vzniku. Tedy proti mé oblíbené Asii se tento akčňák vůbec nechytá, to by bylo tak max 3***. Ale to už takhle nejde. Takže v rámci Západní kinematografie akčních filmů je to úžasná sympatická oddechovka, kde je Statham fakt neskutečnej sympaťák a dle scénáře čítajícího 1 stránku děje (nedokončenou.. :-D ) a 20 stran choreografie fightů, si taky přímočaře v tomto filmu s ledovým klidem jde za cílem bez mrknutí oka. On tam jen strašně moc a moc mlátí zlý mafoše a fighty jsou výborný, i když stříhaný, tak dobře a jsou tam fakt excelentní zákroky, hmaty a martial-arts vyjebávky. Statham rozhodně nebojuje "fér", ale taky proč, když proti němu jde vždy přesila .. ;) Perfektní páky, údery, využití všeho co je po ruce (systema) a využívání stěn, nerovností nebo automatů ... Scéna kdy narve chlapa do jednorukýho bandity, prolomí jeho hlavou sklo a pak ho zas vyhodí, přičemž chlápek má na palici pořád napepenej papír se seznamem možných výher, to se hned tak nevidí a asi sem to asi neviděl ještě ... Street-fight jako prese bez pravidel, Statham ve formě, fighty úderný a dobrý ... nic víc!!! Ale i to se mi líbilo víc než Wick .. ;-) Statham to má na rozdíl od Keanu v krvi a umí ... je to přirozenej rváč a baví ho to ... a to je prostě supr. :)) (Ale postavit ho proti Doniemu, tak ho Donie rozstřílí jak kulomat rukama a nahoma a pak mu hodí "brutus double wrestlingový přehození jako školáčkovi ...." :-D ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nejslavnější kurýr všech dob si asi při doručování extrémně těžkého balíku strhnul záda (nebo moc dováděl s nějakou fanynkou v posteli) a tak během první hodiny nepředvede kromě jedné krátké blitky nic, pokud nepočítáte kecání, tváření se hustokrutopřísně a hraní blackjacka. No a já se chytala za hlavu a přemýšlela, jestli budu brečet, že další drsňák jde do kytek a nebo doufat, že to byl jen takovej úlet , co se nebude opakovat. Každopádně po hodině záda povolej a Džejsn zjistí, že se stále umí hejbat a ze samé radosti se nám rozhodne kousek ze svého umu předvést. Takže se konečně pořádně nakope několik šunek a chvilku na to se nakopou další šunky a tramtadadááá KONEC....takže za 92 minut to máme tři bitky a zbytek tvoří příběh dojemný asi jako použitej tampon. Ale tak dobře, za tu malou ukázku bojovnosti tento shit nespláchnu do odpadních vod, ale ukážu svou štědrost a fláknu tam jednu hvězdu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Statham jako bodyguard/gambler s tajemnou, ale nepochybně drsnou minulostí, který se v Las Vegas dostane do křížku s mafií. Zní to jako typická stathamovka, až na to, že Stathamova postava se akci dlouho důsledně vyhýbá a místo toho se potuluje po Vegas, baví se s jinými postavami a karbaní. A i když tomu chybí výraznější dějový i vizuální tah na branku, díky ne úplně předvídatelnému scénáři, efektní kameře a zachmuřenému Stathamovi se na to kouká docela příjemně. A v druhé polovině dostaneme i dvě efektní stathamovské bitky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Stathamovi zbijí jeho oblíbenou prostitutku a k tomu ještě prohraje balík v blackjacku, co se asi tak stane..? Klasika hlavního představitele, tentokrát okořeněná lehkým noirovým nádechem, vtipnými hláškami, hereckými esy jako A.Heche či S.Tucci (když jeho růžový boss někomu řekne, že si spolu půjdou sundat kalhoty, je jasné, že půjde do tuhého) a 3,5 akčními scénami se vzestupnou tendencí kvality. Nejdřív fligna na diváka, potom krátká rozcvička v hotelovém pokoji, jeden delší fight v kasinu, který nechá vzpomenout na konec filmu Sudá a lichá a konečně grandiózní finále za bistrem, které poněkud mění zažité stolovací návyky (vždycky jsem si myslel, že se jde na makaróny se lžičkou a vidličkou a ne se lžičkou a příborovým nožem).. Čtvrtou hvězdu dávám čistě subjektivně a tak trochu na truc všem těm, co snad čekají od Stathama repliky z her Eugena O´Neilla či uhrančivý výkon v roli kralevice dánského (v jeho případě by to muselo být: „Bít, či nebít..?“). Smiřte se s tím, že ten pán jen mlátí lidi a tváří se přitom zarputile a já už se nemohu dočkat, až Dieselovi prokopne chladič.. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Simon je u mně osvědčenej a Statham se marně pokouší a hereckou kreaci. Hyper upravená figúrka odmakáva svoju šablónu, ktorej sa už asi nikdy nezbaví. Musím však uznať, že pokus o sledování Jasona v akci, stojí za kukuč. Dobré. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerná akčná dráma s Jasonom Stathamom v hlavnej úlohe. Má celkom dobrý príbeh o mužovi s bojovou minulosťou žijúcom v Las Vegas, ktorý sa živí rôznymi príležitostnými prácami, napríklad práve prijme ponuku bohatého mladíka sprevádzať ho pri jeho herných dobrodružstvách a tiež začne hľadať trojicu neznámych mužov, ktorí znásilnili a zbili jeho známu, pričom zistí, že za to môže aj jeden z vplyvných miestnych gangsterov. A tak sa dostáva nielen do problémov s mafiou, ale tiež musí bojovať so svojou hráčskou závislosťou. Spracovanie ma ale moc nezaujalo, filmy z prostredia Las Vegas moc neobľubujem, ale na tento som bol predsa len celkom zvedavý, no aj tak ma sklamal. Síce obsahuje viacero výrazných prvkov, z ktorých viaceré mám rád, v prvom rade tá akčná línia o mužovi, ktorý sa postaví gangsterom, ktorí nezabúdajú, ale aj tá hráčska závislosť, no celé je to podané tak vlažne, úplne bez náboja, že si ma to nezískalo a chýba tomu potrebná gradácia, pričom som mal väčšinu času pocit, akoby tu vlastne ani o nič nešlo. Dokonca ešte aj tie hráčske scény z kasína, ktoré sú inokedy napínavé a zaujímavé ma tentoraz vôbec nebavili. A línia s mladíkom ma už vôbec nezaujímala. Takže nakoniec aj napriek krátkej dĺžke a pritom dostatku dôležitých dejových motívov som sa nakoniec mestami aj nudil, ale zase pár scén sa mi páčilo a druhá polovica je predsa len o niečo zaujímavejšia a tak sa na to pozerať dá. Akcie tu moc nie je, ale aspoň tá je celkom slušná. Nájdu sa tu len tri súboje, ale zase sú celkom dlhé, majú obstojnú choreografiu, pôsobia správne tvrdo a drsne, celkom mi sadol aj ten zaujímavý vizuálny štýl a k tomu to čiernohumorné ladenie. A chválim hlavne druhý súboj, surové zneškodňovanie protivníkov pri vianočnej pesničke sa mi skutočne páčilo. Herecké obsadenie nie je zlé, Jason Statham tu hrá svoj štandard, takže ma aj bavil a k tomu dostatok známych hercov vo vedľajších úlohách, obzvlášť Milo Ventimiglia a Stanley Tucci, ale väčšina z nich nedostane potrebný priestor a tak pôsobia skôr len epizódne. Réžia a technická stránka síce nie sú úplne zlé, ale ani mi to moc nesadlo, na takýto žáner treba úplne iných tvorcov. Takže to jedno pozretie neľutujem, pozrieť sa na to dalo, ale vlastne len kvôli Statrhamovi a tým pár súbojom. Mimo toho nie je moc o čo stáť, dramaticky to vôbec nefunguje. 55% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Statham, Vegas a příbor. Nejde o úplně standartní stathamovku což je docela osvěžující. Chlapy vyděsí scéna se zahradnickými nůžkami, ženské naopak potěší. Každý si tu něco najde. Jinak je to celé o škodlivosti hazardu. Film na dobrou náladu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další stathamovka, na kterou jsem se netěšil nijak extra, ovšem Jason Statham pro mě stále je akční ikona a nenechám si s ním ujít žádný nový film. Problém je, že natočil těch primárně neakčních filmů za několik už více a ne vždy kvalitních. Například jsem trpěl u Redemption, ačkoli se to nakonec na 3* vyšplhalo a stejně tak u Homefront. Co čekám? Dalšího Kurýra? To ne, jen bych prosil, aby Jason více využil svůj bojový potenciál. Ve Wild Card jsou celkem tři poměrně velké akční scény...bez přestřelek. Když už dojde na akci, Simon West vše drží pevně v rukou a pomocí efektních zpomalovaček diváka potěší. Problém je ale v tom příběhu, nebo spíše jeho vyprávění...Jason se snaží hrát na vážnou notu, snaží se vštíput své postavě nějaký charakter. V tom by tedy samozřejmě nebyl, jenže Statham na podobné typy rolí není stavěný a podobné vesměs nudné thrillery, či co to vlastně je, by mohl přestat točit a přijít s pořádným akčňákem...PS : Stanley Tucci jako vždy výborný, ale bohužel jen asi na pět minut..:( ...50% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zvláštně zvrácená věc. Čekáte, že zkušený akční harcovník West udělá ze Stathama vzor společnosti, vždy správňáckého ex mariňáka a on se z něj vyklube milovník hazardu a vychcánek, který leje jednu sklenku vodky za druhou. Je to možná příjemné ozvláštnění, ale celkově není moc o co stát. Akce je málo a moc se mluví. Bohužel velmi často o ničem, jelikož má scénář x zbytečných odboček a dává důraz na postavy, které by tam ani nemusely být. A zpomalovačky ala Guy Ritchie tam už vůbec nemají co dělat. Tahle záležitost může úplně v klidu uniknout milovníkům klasických akčních filmů. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nová stathamovka jede až podezřele dlouho na první rychlostní stupeň. Dokonce až do nějaké pětatřicáté minuty, kdy jsme svědky první kontaktní akce. Pokud tedy nepočítáme tu, která tohle dostaveníčko s třemi agresivními hovady (jeden z nich pozval jednu štětku na soukromou párty) rozpoutala. Do té doby je tahle třetí spolupráce Jasona Stathama a Simona Westa, autora jediné velké pecky (Con Air), poměrně váhavá a ukecaná. Hlavní hrdina, který podniká coby bodyguard a Robin Hood v jednom, sní o velké lodi i velké výhře. Pije vodku, cedí ironické hlášky a jeho vyhlídky do budoucna nejsou úplně růžové. A až moc promlouvá ostatním do duše, namísto toho, aby zatnul pěsti. Takže příběh jako takový působí docela prošlým datem spotřeby. A to asi leckdo neuvěří, že za scénářem stojí klasik William Goldman (Misery nechce zemřít, Příliš vzdálený most, Chaplin nebo Butch Cassidy a Sundance Kid). Naštěstí to slušně odsýpá, na Stathama je pořád fajn pohled (klidný v soubojích, charismatický jak prase) a když už přijde akce (mimochodem je to pouze třikrát), oceníme kamerové kejkle i několik bolestivých úderů. Béčková jednohubka!! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Statham zase, znovu, opět a tudíž opakovaně jako hrdina, kráčející od nikud nikam. Veskrze lidumilný vrahounek s mlhavou, ovšem dle náznaků nesporně interesantní minulostí, a budoucností, do níž odjíždí v sedle svého hoře vzpřímen, nepokořen a bezhlavě adorován kdejakou štětkou či pohlavně nevyhraněným miliardářem. Film ničím nevybočuje z řady jakvejcovejcných stethemovek, což je snad i dobře. Nejvíce jej sráží hráčská vložka, která, byť je nacucaná extrémně, je trapně nekrvavá a potěší jen autistické milce černých Jacků. ()

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama