Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlí mimozemšťané, kteří chtějí lidstvo vyhubit „sebevražednými paprsky“, se musejí utkat s mírumilovnými mimozemšťany, kteří lidstvo chrání. To vše je okořeněné bermudským trojúhelníkem a létajícími talíři. (Hans.)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono je to tak šialene bláznivé ( ale nie v tom horšom zmysle slova ) a tak naivné, že nejde odolať. A hlavne sa tam stále niečo deje. Únosy a útoky na obyvateľov Zeme, vesmírne bitky, proste non-stop akcia. To, ako je spracovaná, je iná kapitola. Jednoduché, až hračkárske triky ( niekto mal zrejme UFO pripevnené na silóne na udici a mával s ním ponad live action zábery - pravdepodobne inšpirácia z PLAN 9 FROM OUTER SPACE ) ale s celkovým vyznením filmu splývajú a ani by som si nevedel predstaviť, že by som mal pri takomto bulshite pozerať na premakanú vizuálnu stránku. Hovorí sa tomu dopĺňanie. Filmárska katastrofa, ktorá si zaslúži kultový status. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťanky mají hezké sexy kostýmy, jenže Christopher Lee je se svými kumpány bohužel velmi brzy vykosí a pak už tak nějak nebylo na co koukat. ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

"Star Wars was released in early 1977.  Close Encounters of the Third Kind wouldn't see a release until November of that year, but the media blitz began in early summer, so people were already anticipating a major flying saucer movie. Starship Invasions was released that October in the United States." (zdroj: B-notes)__Čím se scénárista ispiroval je tedy jasné. Kladně hodnotím hudbu, barevné kulisy a kostýmy. Horší jsou ovšem herci (v čele s Christopherem Lee) a úplně nejhorší je absence jakékoliv atmosféry a napětí. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jako ...je to k smichu a je tam par peknejch holek. Takze dve hvezdy si to zaslouzi. :-) Kde se tam vzal Robert Vaughn nechapu, a za to strhavam tu treti, kterou bych byval udelil. P.S.: ztrata casu. ()

Reklama

Reklama