Reklama

Reklama

Bílá tlapka

Rodinný / Drama
USA, 1994, 91 min

Obsahy(1)

Garrett je rozmazlený kluk, kterého máma vzala na prázdniny na Aljašku v naději, že se trochu zklidní. Garrett je však otrávený jako vždycky. Ale jen do doby, kdy najde mládě rosomáka, které si okamžitě oblíbí. Protože má rosomák bílou tlapku, pojmenuje ho, jak jinak, Bílá tlapka. Společně si užijí fantastické prázdniny, jenže pak musí Garrett odjet domů a s Bílou tlapkou se rozloučit. Setkají se o příštích prázdninách znovu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Otakara odpad!

všechny recenze uživatele

Další film, který ani nepotřebuje poslouchat, je to jasný.... Cestou ze zájezdu jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy viděla. Ale dá se z toho dělat sranda. Teda, chvilku, pak už je i to nuda. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Film pro děti z prostředí krajiny Aljašky. Přátelství rozmazleného chlapce a mláděte Rosomáka. Film nenudí, ale též nijak nepřekvapí. Má několik technicko-logických chyb jako např.( skalní průrva o šíři 70m a hloubce 25m přes ni natažené lano, které na jedné straně je uvazáno u malého stromečku a na druhé straně drží lano 10 letý kluk. Po laně ručkuje asi 70 kg matka velmi pomalu a s obtížema bez jakéhokoliv jištění.) A ještě jiné drobné příhody. Ale jak říkám, je to film pro děti a ty tak dalece neuvažují, takže se to musí réžii odpustit. O nějakých hereckých výkonech se zde nedá hovořit. Největším hercem je zde sám Rosomák -"Bílá tlapka" a myslím, že o to zde hlavně jde. ()

Reklama

inachisio 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že tohle byl úplně první film, u nějž jsem brečela smíchy. No, samozřejmě je to děsně naivní, kýčovité a ani ne mic dobře zahrané. Nápad se mi však líbil a příroda byla fantastická. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama