Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

V hororech o nasrané fauně se jakási míra demence dá očekávat, ale vždycky je čím překvapovat. V tomhle případě to měli být ‚řvoucí žraloci‘, což je ale asi tak jediné, co na tomhle filmu stojí za vidění, protože zbytek je nevtipná nuda, které ani střílení z brokovnice, smrtící hlášky (hrdinovi sežerou partu kamarádů a on s kamenným výrazem zahlásí: „Bastards!“) a jedny kozy z povinnosti nepomohou nad hladinu. Nezajímavé ani z hlediska sběratele špatných filmů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Za zeleninu nemôžem.“ Prekvapivo brutálne vraždiace scény (v niektorých doslova krv s hrudkami ľudského mäsa špliecha o steny kajút) fanúšika žraločích hororov určite potešia, ale ak necháme stranou drobnosti (odporný ústredný hrdina, viacero scén skopírovaných z ČEĽUSTÍ – od opitého dievčaťa cez klietku - atď.), zostane najväčšie mínus. A to hrozný scenár, ktorý si nezaslúži ani plutvu zľutovania. To naozaj niekto myslel vážne? Ak áno, PREČO? Experti na žralokov sa boja žralokov. Starosta odmieta zavrieť pláže po tom, čo celá SVORKA doslova ROZTRHALA NA KUSY minimálne 5 plavcov. Keď hrdinovi priamo pred očami žraloky roztrhajú troch kamarátov, nahnevane buchne do stožiara a trocha zvýšeným hlasom povie „dočerta“... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A máme tu další totálně zkurvenou variaci filmu Čelisti tentokrát tak vymazlenou, že obsahuje i několik stejných vět jako původní film. Ve filmu hrají dva druhy žraloků - jedni, co jsou vystříhaní z dokumentů National Geographic a pak druzí - krásně gumoví. Aby se sračka ééé film odlišil od Čelistí tak tam tvůrci foukli vrak lodi, na který jsou diamanty. Náš hlavní rek (to je prosím pěkně hrdina) je jedinej člověk v galaxii, co ví, kde vrak je a bez něj se padouchové (zlí rusáci co chtějí diamanty) nehnou ani o metr. A v tu chvíli začíná být tahle bulharská klasika definitivně na píču. Rek totiž odmítá rusákům říct, kde vrak je, jelikož tam před deseti lety zabublal jeho táta a ještě pár lidiček a rek to jako jedinej přežil, když ho pilot Igor zachránil se svým letadýlkem. Takže rusáci nejdříve rekovi podlézají, nabízejí penízky a pak se naserou a unesou mu kluka ušatýho. To zajistí rekovu spolupráci a pak přijde zlatej hřeb. Náš Hero zapíchne prst do mapy a řekne - Tady se potopte a za chaluhovým lesem 50 metrů doprava... Tečka... A rusáci se potopí a za chaluhovým lesem 50 metrů napravo opravdu najdou potopenej vrak... A já tak seděla a dumala jak velkej musí být člověk kokot, aby odmítl za 50 tisíc doláčů s bonusem dalších 20ti tuhle obyčejnou větu prohlásit dřív, než mu unesou dítě. Oni ani nechtěli, aby se tam potopil. Prostě nic. Jen tohle info. Takže jsem po chvilkovém dumání sama sebe ujistila, že hlavní hrdina musí být přímo ultrakokot. No nakonec do té vodičky musí, každopádně kdyby jim to řekl hned na začátku filmu, nemusel by. Jeho syn zdědil retardovanou povahu svého otce a tak když sedí na gauči, má spoutané ruce (nohy volný !!! ) a všude kolem něj hoří, tak místo aby se zvednul a utíkal z místnosti pryč tak radši dál sedí na prdeli a volá na tatíka, co má v pupku díru po kulce a dřímá ve sladkém bezvědomí, aby mu pomohl. Úžasné, že? A to nemluvím o emocích co v tomto filmu jsou. Hrdina ztratí tři skvělé kamarády, protože je před ním sežerou žraloci. Teatrálně si povzdechne a jde chlastat do baru, kde trousí fórky a připíjí jim "na zdraví" . Když mu unesou dítě nebojí se ani sprosté mluvy. Běžně nadávám týpkovi co mi unese dítě - Ty jeden zmetku ! Chybělo pohrození prstíčkem a dupnutí nožkou. Zbytek klasika Čelisti - Kokot starosta, město co potřebuje turistický ruch, žraloci a náš klaďas. Jen teda s tím rozdílem, že na rozdíl od Čelistí to není napínavý, hudba stojí za píču, herci za kokot, příběh za vyližprdel a celkově to je totálně na hovno. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

WOW !!! Tak tohle byla adrenalinová bomba, jak prase. Film začíná dost růžově, dlouze nám představuje postavy, které za dvě minuty chcípnou a divák tak má skvělý přehled o tom, kdo se jak jmenoval. Žraločí zabíjení je ukázáno zcela realisticky a odpovídá době vzniku. Ještě teď se nemohu vzpamatovat z tak brutálních vražd (bublání vody, vylití červeného barviva do bazénu, dřevěná "ukousnutá" noha). Šmrc dodávájí filmu zcela logické události, například komunikace potápečů přes vysílačku, ačkoliv mají všichni ucpané huby kyslíkovým náhubkem. Tvůrci si dávali záležet na filmových chybách, takže skoro žádnou "nevidíme". Možná až na záchranu potápeče z hlubokého oceánu pomocí spuštěného lana z helikoptéry (jen málokdo si díky pětiminutovému záběru nevšiml, že vedle plavajícího potápeče je plouvoucí rampa, na které celou dobu seděl, než se spustila klapka). Zkrátka film jak řemen. Jako komedie zcela geniální, jako "horor" o žralocích naprosto amatérské. 0% 07.04. 2010 ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Odstavte mozek, začínáme. Žraloci lákají. Už desítky let. Baví nás, tipujeme, zda tu prsatou slečnu překousne nebo se jí pouze otře o konečky prstů. Kdysi dávno se lidé dívali na gladiátorské zápasy, o pár stovek let později si v neděli po obědě zašli s rodinou na veřejnou popravu. Zabíjení nás přitahuje, když je v tom fauna, body se většinou přičítají. Nesmí ho ovšem natáčet jistý Danny Lerner (podle filmografie má tyhle predátory rád), který si pod spojením útok žraloka představuje pološílenou kameru, bublání vody a cosi červeného v ní. Žraloci útočí, Lidožrout, Žralok v Benátkách, Žralok v Brně, Žraločí večeře Páně, Žraloci souloží.. těším se na příště. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Jako já snesu hodně, dá se říci, že jsem přeborníkem snůšky, ale takovéto vejce by rozervalo kloaku i onačejším prdeláčům. Bez jakékoliv nadsázky bych rád potenciálního diváka varoval, že Bílí zabijáci jsou špatným pokusem albánské mafie o proprání peněz z prodeje rozličných drog. Bohužel totiž spořivý Balkánec škudlil na výplatách, pročež všechny bulharské ochotníky, herci či scenáristy počínaje, poradci a střihači konče, zadotoval právě oním šmakovným běloskvoucím práškem. A je to tak trošičku znát, neboť ansámbl nelenil a plat prohnal rypákem již během točby. Jako třešničku na monstrózní sračce distributor zapomněl uvést, že se jedná o parodii všech parodií futrál. Alespoň již vím, jak se pozná, že pod vodou fofruje mým směrem žralok. To se tak zvedne racek z hladiny, otočí hlavu doleva a odletí (vpravo) s výrazem ,,vyližte mi prdel, sjetí živkovové". Použito tuším třikrát. ()

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

film pri ktorom si myslíte že nemôže byť horší a každou ďalšou scénou presvedčí o opaku.toto nie ani tak zlé až je to dobré.je to jednoducho zlé.veľmi,veľmi zlé ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Za deset minut sledování jsem se u tohoto "hororu" nachechtala víc, než u většiny komedií za celý film! Nejvíce se mi líbilo, jak žraloci při útoku řvali, jako když nasraná lvice kopuluje s chrochtajícím kňourem! Skutečně kvalitka, nepochybuju, že si "Bílí zabijáci" všechny ty odpady zaslouží, jakkoliv jsem nesebrala dostatek psychické síly na to, abych tento masakr, složený z krutě dementních a brutálně mizerně natočených scén, absolvovala od začátku do konce. Ale až jednou někoho zabiju a budu se chtít adekvátně potrestat, pak bude sledování "Shark Zone" podstatně mučivějším zážitkem, než nechat se na pár let zavřít do zamřížovaného Hiltonu! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Děsně slabých 2*, ty žraloci byly příšerný sice bylo pěkný že se většinou jednalo o opravdové, ale to jejich otvírání huby kde pak slyšíme zpomalený zvuk tygra je fakt uděsnej. Jinak se jedná o klasický scénář Nu image. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnoho záběrů se žraloky se opakovalo neustále dokola, takže když už jste viděli jednu scénu podesáté za půlhodiny bylo všechno špatně. Jednotlivé útoky byly většinou ze začátku natočené z pohledu žraloka, kdy kamera zrychlila otáčky, aby se následně objevila scenérie, kde se cvakající zuby zakousnou do své oběti za již vzpomínaného řevu šelmy. To všechno za doprovodu několika litrů chutné malinovky a mělo být vystaráno. Jenže tvůrci nedokázali pořádně natočit ani tyhle scény. Prostě podělali na co šáhli. Jedinou zajímavější scénou byl útok žraloka na loď (tedy její první polovina), potom se to už změnilo ve fantasmagorii pána režiséra. Většina herců podala opravdu slabé či spíše tragické výkony, za které by neměli dostat ani zaplaceno. Až na pár výjimek to byla přehlídka jednoho velkého amatérského cirkusu. Film postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru, protože to co se odehrávalo na obrazovce se dalo přirovnat snad jen komedii. Několikrát jsem se tu skutečně zasmál, ale to spíše nad hloupostí tohoto snímku, než aby mě něco trochu více zaujalo. Tenhle film je zbytečnou ztrátou času a přestože jde o podprůměrný film není to nejhorší žraločí film jaký jsem kdy viděl, protože znám ještě horší. 3/10 ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jesus, sharks. Super hláška po tom, co žraloci hned na začátku sežerou půlku potápěčů a chystaj se zblajznout zbytek. Není úžasný, jak klidně se spolu baví, zatímco se účastní krmení krvelačnejch vrčících žraloků? A jak se vlastně pod tou vodou dorozumívaj? :-D Způsob, jakým je budováno napětí např. při hromadný vycházce žraloků na pláž, taky bere dech. Pozoruhodnej film. Nejlepší je to, jak se útoky žraloků opakujou pořád dokola podle tý samý šablony a jak sou všechny úplně stejně nudný. Ještě že tam sou ti zlí Rusáci s divným přízvukem, vyhrožování, přepadení dětskýho autobusu zakuklenými únosci, požár na lodi s pořádným výbuchem… :-) BTW když uslyšíte manžela říkat někomu do telefonu „Vyhrožujete mi?“, tak se ho zeptáte, jestli je všechno v pořádku? Každopádně ty záběry z dokumentů o žralocích použili pěkně, vrrrrrrr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bavil som síce na úkor tvorcov, ale aj to sa počíta nie? Ktorý režisér si to nepraje, aby jeho film zabával, možno nie tak ako si to vysnil, ale v konečnom dôsledku je to to isté. Krásny príklad Ztkového filmu, ktorý môže slúžiť ako jeden z materiálov na študovanie, ako to spraviť celé zle. V tomto prípade by to bolo za jedničku s hviezdičkou. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

V konečném důsledku tedy platí doporučení se americko-bulharskému filmu „Bílí zabijáci“ raději vyhnout, protože zde není nic, co by vás mohlo nadchnout, co by mohlo opodstatnit hodinu a půl – hodinu a půl! – kterou budete sledování snímku věnovat. Věnujte ji raději něčemu jinému, ani na ty žraloky zde totiž moc nenarazíte, překvapivě jsou jen podružnou částí špatného filmu. ()

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Extra špatný film, který kopíruje Čelisti, ale je naprosto nudný. Po 30 minutách jsem vzdal sledování. Záběry na žraloky patří evidentně do jiného filmu. Starosta je tak tupý, jako byl asi scénárista. Základní zápletka - postřílej žraloky, nebo zabijou lidi, protože já tu oslavu na pláži nezruším kvůli místním živnostníkům - je vskutku echt debilní. Skoro se mi to až líbilo. Skoro. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Klasické déčko se žralokama. Na jeden večer to svůj účel může splnit, rozhodně to ale nezařadím mezi filmy, co bych chtěl vidět X krát. Rozhodně to ale není tak příšerné, jak se dle hodnocení jeví. ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že film som si pozrela len zo zvedavosti, či je najozaj hoden tých 4 % . A hoden bol, už len kvôli scénam ako: žraloky začnú útočiť na ludí vo vode, ženská stojí po kolená vo vode a jačí, žraloky 10 minút žerú všetkých vo vode a ženská stále stojí meter od brehu a jačí a keď ju konečne zožerú, tak si divák vďačne vydýchne že už to má konečne za sebou a prestala konečne vrieskať. A z takýchto excelentných scén je bezducho poskladaný celý film. ()

Reklama

Reklama