Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že film som si pozrela len zo zvedavosti, či je najozaj hoden tých 4 % . A hoden bol, už len kvôli scénam ako: žraloky začnú útočiť na ludí vo vode, ženská stojí po kolená vo vode a jačí, žraloky 10 minút žerú všetkých vo vode a ženská stále stojí meter od brehu a jačí a keď ju konečne zožerú, tak si divák vďačne vydýchne že už to má konečne za sebou a prestala konečne vrieskať. A z takýchto excelentných scén je bezducho poskladaný celý film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnoho záběrů se žraloky se opakovalo neustále dokola, takže když už jste viděli jednu scénu podesáté za půlhodiny bylo všechno špatně. Jednotlivé útoky byly většinou ze začátku natočené z pohledu žraloka, kdy kamera zrychlila otáčky, aby se následně objevila scenérie, kde se cvakající zuby zakousnou do své oběti za již vzpomínaného řevu šelmy. To všechno za doprovodu několika litrů chutné malinovky a mělo být vystaráno. Jenže tvůrci nedokázali pořádně natočit ani tyhle scény. Prostě podělali na co šáhli. Jedinou zajímavější scénou byl útok žraloka na loď (tedy její první polovina), potom se to už změnilo ve fantasmagorii pána režiséra. Většina herců podala opravdu slabé či spíše tragické výkony, za které by neměli dostat ani zaplaceno. Až na pár výjimek to byla přehlídka jednoho velkého amatérského cirkusu. Film postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru, protože to co se odehrávalo na obrazovce se dalo přirovnat snad jen komedii. Několikrát jsem se tu skutečně zasmál, ale to spíše nad hloupostí tohoto snímku, než aby mě něco trochu více zaujalo. Tenhle film je zbytečnou ztrátou času a přestože jde o podprůměrný film není to nejhorší žraločí film jaký jsem kdy viděl, protože znám ještě horší. 3/10 ()

Reklama

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Žralok v Benátkách v1.0. Nevím proč mi příběh přišel až tak podobný. !!SPOILER HLAVNÍ DĚJOVÉ LINKY!! Otec se rýpe do hledání pokladu a sežere ho žralok. Později se do toho začne vrtat jeho syn a toho při tom chytne mafián, kterej chce aby mu ten poklad přines. A při tom přenášení se vždycky něco pokazí a mafián ostrouhá. !!KONEC SPOILERU!! Bílí zabijáci a Žralok v Benátkách jsou dva si tak podobné filmy na základě hlavní dějové linky (Omáčka okolo je všem buřt páč není zajímavá...), že bych řekl že Žralok v Benátkách může bejt klidně remake tohohle akorát změnili lokaci. Jednu hvězdu dám jako u Žraloka v Benátkách páč to až tak hrozný nebylo, ale jako úspěšnej počin bych to taky nenazval. 25% ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Bílí žraloci hrající si na tygři žraloky, znějící jako tygři. Uuáááárgh. Naprosto dechberoucí scény, kde žraloci překusujou či snad hlavou rozráží ocelové pláty. Drsné scény v hospodě, kdy místní híro silácky odmítá a dehonestuje bulharského mafyjánského kápa (kterej vypadá, jak ze špatnýho německýho incest porna), aby záhy vystavil v nebezpečí svou rodinu. Kulervoucí dialogy mezi spasitelem a senátorem (?), kdy situace je už fakt kurva vyhrocená do stavu ''Je to buď zabít, nebo být zabit!''. Bohužel jsem konec zaspal, a tak tedy nevím, jestli nastala apokalypsa a nebo Dean Cocktrain zachránil všechny surfaře a bitchvolejbalisty. Fandil jsem mutantním žraloků, takl snad to Lerner úplně neposral. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Za zeleninu nemôžem.“ Prekvapivo brutálne vraždiace scény (v niektorých doslova krv s hrudkami ľudského mäsa špliecha o steny kajút) fanúšika žraločích hororov určite potešia, ale ak necháme stranou drobnosti (odporný ústredný hrdina, viacero scén skopírovaných z ČEĽUSTÍ – od opitého dievčaťa cez klietku - atď.), zostane najväčšie mínus. A to hrozný scenár, ktorý si nezaslúži ani plutvu zľutovania. To naozaj niekto myslel vážne? Ak áno, PREČO? Experti na žralokov sa boja žralokov. Starosta odmieta zavrieť pláže po tom, čo celá SVORKA doslova ROZTRHALA NA KUSY minimálne 5 plavcov. Keď hrdinovi priamo pred očami žraloky roztrhajú troch kamarátov, nahnevane buchne do stožiara a trocha zvýšeným hlasom povie „dočerta“... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama