Reklama

Reklama

Labutí princezna 2: Tajemství hradu

  • USA The Swan Princess II (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Další zábavné i napínavé dobrodružství krásné princezny Odetty, odvážného Dereka a jejích zvířecích přátel. Je to právě rok, co princezna Odetta a princ Derek oslavili svatbu na zámku na labutím jezeře. Již dávno zapomněli na zlého Calviuse. Jeho touha po moci je nekonečná, a tak vymýšlí ďábelský plán. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Další příhody Jean Boba, Čipery a tučňáka Puffyho tuším. Ti hrají v druhém díle prim. Ano je tento díl už slabší, ale opět ze sentimentu přidávám hvězdičku. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Železo sa má kuť za horúca, tu mohlo ešte nejaký ten rok počkať. Príbeh s ročným odstupom nadväzuje na predošlý diel lenže s kratšou minutážou šla dole aj jeho úroveň. Tempu chýba šťava, komickým situáciám vtip a ak naň aj príde je dosť chaoticky zostrihaný. Poväčšine to zachraňuje iba prítomnosť zvieracích postavičiek, ktoré sem-tam utrúsia nejakú hlášku. Tie už idú rovnako len na zotrvačník a doplácajú na fakt, že im scenár nedoprial žiadnu novú posilu. Čo najväčšmi zdobilo predošlý diel je nenávratne preč vrátane melodických pesničiek, z ktorých všetky 3 prírastky pôsobia unavene a bez nápadu. Pokračovanie je v globále zbytočné a rýchlo zabudnuteľné. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pokles. Naprostá fraška prvního dílu. Ani grafika není nic moc, písničky nudné a divné, a hraje si to na bůhvíco. A kam se poděli všichni lidi? ()

EvilEvE 

všechny recenze uživatele

ach....díky tomuto filmu jsem prožila svou první lásku. princ erik....on je tak úžasný. sličný, spravedlivý, pravdomluvný, dobrodinný, bohatý, bystrý, silný....byl to on, mého srdce šampión. ale teď k filmu- je to krásná ukázka síly lásky, která nejen že hory (a pohlavní nemoce) přenáší, ale pučí i napříč živočišnou říší. a to ztvárnění citů mezi homo sapiens a cygnus olor, to se nevidí ani v lecjakém hraném filmu pro dospělé se zvířátkovou tématikou....je to alegorie přátelství biblických rozměrů, jako když se william wallace odtajní, ale zástup jeho příznivců se ho zastane. 101% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10 ()

klaranapoli odpad!

všechny recenze uživatele

jako první díl je moje nejoblíbenější pohádka z dětství, ale tohle je hrůůůza, na trojku už se radši ani dívat nebudu ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Další díl Labutí princezny, v dětsví velmi oblíbený. Jak sem již psala u jedničky, stalo se Odetě osudným, že vždy když někde řádí nějaký lotr a někoho mění, nebo je třeba se změnit, bude z ní vždycky labuť a basta. Hezká pohádka, jako pokračování se skoro vyrovná i jedničce. Jen mi občas přišlo, že některé postavy daboval někdo jiný, což trochu kazilo dojem. ()

Reklama

Reklama