Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roadmovie se odehrává v roce 1994. Jack (přezdívaný God of Fuck) se svým kamarádem pilotem se vydají na cestu do Seattlu. Jack se totiž vyspal s manželkou jednoho gangstera a to se trestá -rozdrcením chodidel. Na cestě potkají prostitutku Cassii a hipíka Johnnyho, kteří se k nim přidají. Pilot má jeden důvod, proč jet do Seattlu - chce tam najít svoji dávnou lásku. Jacka zajímá hlavně to, jak utéct před gangstery, ale situace se zkomplikuje, když se zamiluje do Cassie. V Seattlu je gangsteři nakonec dohoní a Jackovi chodidla opravdu zlámou. Pilot s Cassií také nevyváznou bez úhony, ale hlavní hrdinové z tohoto dobrodružství vycházejí smíření sami se sebou… (laurie)

(více)

Diskuze

Dr.Gogo

Dr.Gogo (hodnocení, recenze)

Chtěl bych poprosit autorku obsahu aby jich psala co nejvíc lístky do kina jsou dneska drahý.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

děkujeme autorce obsahu, že nám rovnou předem sdělila, jak film skončí, aby jsme se na něj tim pádem vůbec nemuseli dívat:-PP Nepochopim...

Pawlinkaaa

Pawlinkaaa (hodnocení, recenze)

"What is the feeling when you're driving away from people and they recede on the plain till you see their specks dispersing? ... it's the too-huge world vaulting us, and it's good-by. But we lean forward to the next crazy venture beneath the skies..." (Jack Kerouac)

Reklama

Reklama