Reklama

Reklama

Krtek a žabka

  • Slovensko Krtko a žabka
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
Česko, 2002, 5 min

Obsahy(1)

Krtek jede s myškou autem, když jim najednou nepozorná žabka vběhne do cesty a způsobí tím nehodu, při které se Krteček vážně zraní. Naštěstí se ale i díky pomoci žabky uzdraví. (mau)

Recenze (35)

Renton 

všechny recenze uživatele

Abych to nějak uzavřel, Krteček je jedna z kultovních animovaných postav poctivých českých ručiček a jeho příběhy jsou všeobecně známé a velmi oblíbené u dětí i dospělých. Od nepřekonatelných počátečních dílů tvořených podle výborné knižní předlohy až po ty současné a jen lehce nadprůměrné nás v pohyblivé podobě provází už téměř 50 let.. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Krtko už dosluhuje, škoda len, že v jednom z naslabších dielov celej série. Chudák už má naozaj na mále a následkom rýchlej jazdy takmer končí definitívne. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Slepý krtek opět za volantem, no to nemohlo dobře dopadnout! Kdo už viděl krtka pod kytkama ... už prostě viděl nějaký ten díl krtka, on je doma dost často. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Moderní Krtek, bojme se. Tohle už prostě není ono, o klasice bych už nemluvil, protože tyhle trampoty jsou hodně cucané z prstu. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Poslední krtek v řadě aneb Myška automechanikem. Nebo také jak naučit zvíře jen vzdáleně připomínající žábu přecházet přes cestu. Když porovnáme prvního krtečka s posledním, klesáme hned o několik kategorií níže. U prvního jsme měli krásně vypracované pozadí plné kvetoucích květin, spoustu zvířátek, muziku ušitou na tělo a hlavně - příběh. Zde máme velmi jednoduché pozadí, na něm se toporně hýbe černá skvrna s velkýma očima. Tak si říkám, že měl jít krtek důstojně do penze v roce 1976. Zůstal by legendou a odešel by se ctí. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tato epizoda ani raději neměla vzniknout. Úplně scházejí zajímavé nápady, krásná zkratkovitá grafická ztvárnění světa a nějaký lepší děj. Animace je na horší úrovni než ve snímku Jak krtek ke kalhotkám přišel. Kdysi kvalitní zvukový doprovod nahrazuje ubohý syntetizátorový patos. Navíc je tento díl zasazen do současnosti, asi aby oslovil mladší. A tak pozve Myška Krtka na diskotéku, potom se namaluje rtěnkou a nasadí si černou paruku. Po autonehodě zavolá sanitku mobilem. To ale působí hrozně trapně. Tohle si Krteček nezasloužil. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Moderní krteček si už nevystačí jenom s lopatičkou. Potřebuje auto k cestě na diskotéku, vyfešákovanou žabku s mobilem na sedadle spolujezdce, sanitku i fyzioterapeutickou žabku. Nebýt roztomilých zvuků při konzumaci potravy, tak by krtečkovo kouzlo bylo nenávratně pryč. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující. I když jsou ěkteré epizodky slabší, pořád jsou skvělé. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

No myslel jsem, že když už jsem přežil celý tento strašný díl, tak je alespoň uvidím trsat. Neviděl jsem, zamávají ve dveřích... Ano, děti by měly být poučeny, jak se správně přechází silnice. Proč však touto příšernou formou? Už jsem myslel, že nic horšího než Krtek a zajíček nebude... 0% ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Krtek, nejotravnější a věčně pískající večerníček mého dětství je zpět v "novém" kabátě. A já to rozhodně nemám zapotřebí. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtek a nekonečná cesta na diskotéku od nevkusného líčení myšky a klobouku krtka, přes autohavárii, ke klinické smrti a hromadě obvazů, po nichž však následuje kýžený cíl. Tento krtek je až příliš moderně pojatý, a proto je možná dobře, že už byl i poslední. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Poslední, a jeden z nejhorších krtečků. Musíme ale povážit, že pan Miler už je starší pán.. :). Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Asi nejsmutnější díl o Krtkovi , kdy krtek nabourá a je zraněný..Ale žabka se dobře postará o krtka a myška zas o autíčko. ()

Reklama

Reklama