Reklama

Reklama

Kokain

Trailer

Obsahy(1)

George vyrůstal s otcem, zkrachovalým podnikatelem, a věčně nespokojenou matkou. Proto si slíbil, že bude žít jinak a nikdy nebude chudý. Koncem 60. let proto s kamarády Tučňákem a Kevinem, svou přítelkyní letuškou Barbarou a překupníkem Derekem rozjedou obchod s marihuanou, po níž je na vysokých školách velká poptávka. V 70. letech přejdou na kokain a podílí se na vytvoření kokainové cesty z Kolumbie. Ač se časem topí v milionech, zůstává George obyčejným mužem, který touží především po šťastné rodině. Jako takový však v nelítostném světě zločinu nemá šanci a čeká ho hořký pád až na samé dno. (TV Nova)

(více)

Recenze (679)

Jiesaj 

všechny recenze uživatele

Velice povedený snímek o tom, jak snadno a rychle, i když za značného rizika, se dá k nemálo penězům přijít a zároveň o ztrátě toho, čeho si člověk doposud nejvíce cenil. O to silnější zážitek, když víte, že je to založeno na skutečném příběhu. V neposlední řadě výborné herecké výkony Penélope Cruz a Johnnyho Deppa. ()

Molerat 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, ze začátku v duchu šňupacích komedií, ale ke konci již začíná nabírat vážného rázu.Kdo chce víc nemá nic, potvrzuje Johny Depp. ()

SmoKe911 

všechny recenze uživatele

Film je sice dlouhý každopádně mě pokaždé když ho vidím šokuje. Tím jak se z lidí co máte rádi stávají svině. Jak pijavice z vás vysávají peníze a jak jen chvíly si užíváte peněz pokud jste chamtivý.Jeden z hodně mála filmů co upoutá a zobrazí jak se v této době obchodovalo s drogama ;) 85% ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Hezký, svižný, skvělé téma a skvěle natočené.. Solidní příběh o tom, jak chceš víc a víc a nemáš nic. Bohužel film ničím novým nepřekvapí a jede ve stejném tempu. Johnny Depp podává skvělý výkon. Rozhodně zajímavý snímek ()

bocy 

všechny recenze uživatele

A Ďalší skutočný príbeh... To je zaujímavé, že keď pozerám príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti stretnem sa so scénami, ktoré sa mi úplne nepáčia, ale aj so scénami, ktoré sa mi páčia veľmi. Vychádza mi z toho, že taký je život :-) ()

Ferrry 

všechny recenze uživatele

Velice zajimavy pribeh o tom, jak se z mladeho prekupnika travy stane diky "houzevnatosti" boss, ktery ma pod palcem zasobovani cele severni Ameriky. Navic, jako obvykle, vyborny vykon Johny Deppa! ()

Umělec 

všechny recenze uživatele

Na mně moc velká limonáda... Drogový dealer, který přehazuje peníze lopatou je vykreslen jako nejčistší duše starající se jen o svojí rodinu. Ani herecké výkony mně nezaujali, od Deppa nebo Penélope bych chtěl víc. Prostě jsem čekal asi moc, výsledek mně zklamal. 60% ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvěle natočený film. Škoda, že už dneska Johny točí skoro jen dětské filmy, protože jeho výkon byl opravdu skvělý. ()

ronin zabak 

všechny recenze uživatele

Brutální ukázka toho, jak si užít a pak podělat život. Johnymu role sedla, protože má dobré zkušenosti s drogama. Cruz to tady taky moc slušelo a já se nenudil. Skvělej kousek ()

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Klasické životopisné schéma o chlápkovi, kterého kriminální činnost dovede z nuly na vrchol, jen aby ho čekal o to tvrdší pád. Na rozdíl třeba od Zjizvené tváře či Amerického gangstera neztrácí však hlavní hrdina nikdy svou lidskost a v jistém smyslu zůstává od začátku do konce naivně dobrosrdečný. Víc než na násilí a naturalistický popis světa drogové distribuce se tu hraje na Deppovo fanfarónství a následné emotivní vystřízlivění. Kromě Deppa potěšila i velmi dobře zvládnutá role Raye Liotty. ()

Chemik 

všechny recenze uživatele

Úžasný film, opravdu jeden z nejlepších, které jsem v poslední době viděl. Johnny Depp ztvárnil úžasnou roli drogového dealera od jeho počátku až k úplnému konci. Film mě zaujal ve všech pohledech. Prostě zajímavě zpracovaný pravdivý příběh, který měl něco do sebe. ()

Honey007 

všechny recenze uživatele

Pozvolna plynoucí příběh o tom, že prodávat drogy se nevyplácí. První polovina ještě jede ve velmi svižném a vtipném duchu, v druhé polovině se ale bohužel Ted Demme zbytečně nechal unést sentimetnálním tónem. Nicméně díky hereckému výkonu Johnnyho Deppa, který odvedl více než poctivou hereckou práci a George Junga ztvárnil opravdu věrohodně, a Penelope Cruz, která ztvárnila asi tu nejkrásnější hysterickou megeru na světě, film nenudí. Co stojí za vyzdvihnutí je určitě hudba a kostýmy, naopak scénář je zde bohužel slabší. 60% ()

pikovyeso 

všechny recenze uživatele

Elegantní chytrý Antonio Montana. Další z klasických filmů s drogovou politikou. Velmi pěkně natočené, a ještě líp vybraní herci. ()

MrsAngel 

všechny recenze uživatele

Úžasný příběh drogového dealera. Velmi zajímavý děj s mnoha zvraty, ty dvě hodiny mi velice rychle uběhly. Johnny Depp podal skvělý výkon, nelze mu nefandit, je to opravdu skvělý herec. Zaujaly mě opravdu nápadité kostýmy i jeho postupná proměna, různé dobové účesy. Též se mi moc líbil výkon Raye Liotty v roli jeho otce. A ten dojemný konec, to mě dostalo...Zkrátka jeden z životních příběhů, ke kterému se ráda vrátím. ()

MéďaSV 

všechny recenze uživatele

Skvělý příběh (navíc podle skutečnosti), skvělý Depp i Penelope, skvělá kamera i hudba...no prostě nemám co dodat. Moje srdcovka na kterou se vždycky rád podivám. Hlavní postava sice hraje hajzla, ale tak nějak mu musíte fandit jakej je to frajer:-) Když se nad tim zamyslíte víc tak už mu asi fandit nebudete, ale kdyby to nedělal on tak to v řadě čeká fronta dalších takže...? ()

RomanHood 

všechny recenze uživatele

Pro mě výborná záležitost. Depp je maestro a zahrál perfektně. Vzestup a pád George Junga je skvěle natočená a baví. Lidé jsou nevypočitatelný, zvlášť když jsou závislí na drogách nebo jde o jejich vlastní zadek. Nebezpečí a faleš v této branži zaručena. Bohužel člověk si uvědomí ty důležité věci většinou pozdě. ()

karloskiller 

všechny recenze uživatele

Dobrý a hodně poučný film, který se mi hodně líbil . Má to hodně dobrý Scénař. A každý hraje a má velmi dobrou roli a mně se to líbilo . OCENĚNÍ ::::- KŘIČTALOVÝ GLOBUS-::: VÝBĚR. A proto jsem hodnotil 5*. ()

wiking 

všechny recenze uživatele

Výborný film z prostředí drog kde se projevuje klasický syndrom nenasytnosti a poučení. Skvělé herecké výkony Johnnyho Deppa a Raye Liotty. 4* ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama