Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (262)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Cože??!!Šedesátčtyři procent za tuhle příšernost? Scénář snad nebyl tak úplně blbý (až na to, že ten jelimán z báru patří spíš do pohádek), ale ty dvě přehrávající baby, na to se nedalo koukat. Kdybych byla chlap, tak by mě suchá šlachovitá zubatá Sigourney Weaver nikdy nedostala. Hackmanova asi nejslabší role, i když nebýt jeho a úplně nejlepšího Liotty, hodím to do odpadu. Opět stupidní překlad originálního názvu....Teď jsem četla, že je to remake, docela ráda bych viděla originál. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto kousku se zřejmě stalo jedno z mých guilty pleasure. Snímek výborně funguje jako komedie, ještě lépe jako romanťák a k tomu všemu je dochucený špetkou krimi. Jinak je ale tenhle film hlavně o hercích. Film táhne skvělá Sigourney Weawer, která tu ve svých 52 letech dokazuje, že neztratila nic ze své elegance, krásy, šarmu a hereckého umu a její postavě nechybí šmrnc a životní rozhled. K ní je přiřazena rozkošná (a nutno dodat že někdy až nezdravě moc sexy) Jennifer Love Hewitt v roli jízlivé a vzpupné dcery. Obě tvoří dokonalý pár sňatkových podvodnic a jejich svérázné a vynalézavé praktiky jsou perfektní. S mužskými postavami by to nebylo příliš slavné (Ray Liotta či Jason Lee zrovna neoslňují) nebýt hereckého kmeta jménem Gene Hackman; jeho role je naprostou lahůdkou a scény s ním opravdu k pokukání. Uznávám, že těch 5* není zrovna objektivních, přece jenom humoru zde mohlo být víc a ta morální proměna Deana a Angely je těžko uvěřitelná, ale tahle úsměvná pohodovka s výbornými herci (je fakt že moje oblíbenkyně Jennifer udělala svoje :-) ) navíc zakončená nepatosovým koncem (hodně libovým) si je v mých očích zaslouží. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +obsazení, pěkné herecké výkony, J.L. Hewitt je fakt kus, pohodová zábava -trošku překombinovaný děj, mezery ve scénáři/// Příjemná romantická komedie, která má pár much, ale u které se taky celkem fain pobavíte. Jen by se mi více líbilo kdyby to byla čistě romantika (Lee + Hewitt), ale jinak se přiznám, že jsem oběma "slečnám" celkem fandil a proto mě i trošku rozhodilo když J.Hackman vytuhl při pádu na penis :-( Ale i to se stává, stejně jako to, že všechny filmy končí happy endem./// Celkem 64%/// ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taká komédia, pri ktorej máte väčšinou úsmev na tvári, ale nikdy sa poriadne nezasmejete. Občas sa zdá, že sa do scénky vlúdi trápnosť, našťastie sa režisér tomu vždy včas vyvaruje. Napriek svojej prehnanej dvojhodinovej dĺžke sa to podstatné odohraje v poslednej polhodine, kde zvrat strieda zvrat a samotný záver pôsobí príliš ukvapene. Chcelo to trochu prestrihať a pridať niekoľko skutočne vtipných fórov a mohlo to dopadnúť o dosť lepšie. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Obvykle podobné filmy nějak zvlášť nemusím, ale asi za to může dnešní rozpoložení. Při relaxaci jsem namátkově přepínal programy a vidím Sigourney Weaver s Genem Hackmanem. Proč ne, třeba to za chvilku přepnu :-). Jenomže mě to okamžitě vtáhlo do děje. Jennifer byla v tom oblečku kolikrát rajcovní, Sigourney MILFka k sežrání, neodolatelný propagátor nikotinu Hackmen i Liotta, který měl málo prostoru, byl fajn. Herecky pěkné zahrané, dějově pěkně mazané a vychytralá komedie, která se obejde bez větší lovestory. Něco mezi *** a **** ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Při natáčení scény, kdy se Page (Jennifer Love Hewitt) ke konci filmu opírala o auto a mluvila s Deanem (Ray Liotta), byla taková zima, že si Jennifer Love Hewitt uvázala kolem pasu bílý svetr. Ten pak musel být digitálně odstraněn, a tato scéna se tak stala nejdražší v celém filmu. (Bauer)
  • Gene Hackman používal ve filmu speciální cigarety, které pouze vypouštěly dým - je totiž odnaučeným kuřákem a navíc byl po infarktu. (Sfinkter)

Reklama

Reklama