Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (262)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Milá a nenáročná oddechovka, která možná měla navíc, možná taky ne. Nápad nabízel konečně normální romantickou komedii, kterých se dříve točilo jako na běžícím páse a v současnosti jich je jako šafránu. Humoru se do scénáře vešlo poměrně dost a tak slovní přestřelky mezi matkou a dcerou většinou fungují. Na tyto dvě hrané nestárnoucí S. Weaver a rozkošnou J. L. Hewitt je někdy radost koukat. Gene Hackman sice za většinu své vtipnosti vděčí neuvěřitelným záchvatům kašle a mejkapu, kterému vévodí až skoro šaškovsky červený nos, ale rozhodně stojí za vidění. Ray Liotta je spíše do počtu, i když možná je to tim, že mi tento herec prostě nikdy nepřirostl k srdci. No a na závěr je tu můj oblíbenec Jason Lee, sice mu scénář nedává moc prostoru k vyniknutí, ale mne přesto jako vždy nezklamal. Obsazení je tedy dobré, hudba se k filmu také docela hodí, ale celkově to prostě na více než tři hvězdičky nemá. Ten závěr je až moc zbytečně překombinovaný a zdlouhavý. No a ty několikanásobné berličky k happyendu mě už docela štvaly. Škoda, další promarněná šance na výbornou komedii. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aký rozprávkovo zábavný film !!!! Jennifer Love Hewitt a Sigourney Weaver spolupracujú tak dobre a emotívne scény vo filme sú také vierohodné. Navyše pohľad na Jennifer Love Hewitt v sérii pestrofarebných mikrošiat je rozprávkový. Môžete skutočne povedať, že sa mení z malej mrchy na zmyselnú krásku, ktorá sa stará. 8/10 ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

První půlhodina je super a má švih. Poté ale film začne ztrácet tempo i vtipnost výjimaje několika momentků. Ale i tak se jedná o oddechovou, celkem vtipnou blbůstku, která stojí za vidění hlavně kvůli skoro nestárnoucí Sigourney Weaverové, skvělému Ray Liottovi a nejvtipnějšímu článku filmu, Gene Hackmanovi. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie, v níž mě překvapila Sigourney Weaver, která je tu více sexy než kdy jindy. Co ukázat tu má i Jennifer Love Hewitt, ale u té to platí jen co se týče vzhledu, jinak herecké nadání je u ní téměř žádné, Jason Lee a Ray Liotta zahráli standart a Gene Hackman byl příjemně nechutný. Celkově je to lepší průměr. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia, ktorá možno niekoho nadchne tým, že v podobných žánrovkách autori s humorom nedokázali zájsť ani zďaleka tak ďaleko, ako v tomto prípade. Iných (podobne ako mňa) naopak znechutia trápne pokusy Sigourney Weaver o ruský prízvuk, čo príde ako pomerne veľký gýč. Ale samozrejme pri zástupcoch mužského pohlaviu (teda opäť ako u mňa) akékoľvek výhrady napokon zatieni Jennifer Love Hewitt. (60%) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Love Hewitt neřídila žádné z aut, které se ve filmu objevují. (vercza)
  • Při natáčení scény, kdy se Page (Jennifer Love Hewitt) ke konci filmu opírala o auto a mluvila s Deanem (Ray Liotta), byla taková zima, že si Jennifer Love Hewitt uvázala kolem pasu bílý svetr. Ten pak musel být digitálně odstraněn, a tato scéna se tak stala nejdražší v celém filmu. (Bauer)

Reklama

Reklama