Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka střední školy Jerrilee Randall (Pia Zadora) žije spokojeně v San Fernando Valley v Kalifornii a touží stát se slavnou scénáristkou. Poté, co vyhraje školní cenu za tvůrčí psaní, ale získá dost nepříjemný zážitek, když ji na jedné party zfetovaný Ray Liotta znásilní hubicí od zahradní hadice. Zasáhne Walter, syn slavného scénáristy, ujme se Jerrilee, zamiluje se do ní a přes odpor její matky se s ní ožení. Moc to ale mezi nimi nefunguje, jednak pro snahu obou se prosadit a jednak proto, že Walter žárlí a obviní manželku, že být znásilněna se jí líbí. Rozvod. Jerrilee se pak snaží prosadit - hlavně přes postel - jako scénáristka. Otěhotní s jedním hercem, což skončí potratem, pak spí s majitelem nočního klubu, pak ji jeden agent zatáhne do trojky s jinou ženou, ale scénář stejně neuspěje a Jerrilee se nervově zhroutí. Scénář přepíše a dostane se s ním k poměrně známému režisérovi Guy Jacksonovi, jenže ten zase chce, aby spala s jeho manželkou. Nakonec vyhraje televizní cenu za nejlepší scénář, ale v přímém přenosu krátce pohovoří o tom, jak je v Hollywoodu nutné se prosouložit na vrchol a hrdě odejde středem. Bude to pro ni znamenat konec, nebo počátek opravdové kariéry? (Peabody)

(více)

Recenze (3)

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 1983 - 6x - Nejhorší film, Nejhorší herečka HR (Pia Zadora), Nejhorší režie (Peter Sasdy), Nejhorší scénář, Nejhorší píseň, Nejhorší soundtrack... ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1984 : VÍŤAZ (6) : Najhorší film, Najhoršia herečka - Pia Zadora, Najhoršia réžia - Peter Sasdy, Najhorší scenár - Ellen Shepard, John Kershaw, Shawn Randall , Najhoršia pieseň - "The Way You Do It", Najhoršia hudba - Charlie Calello, Jeff Harrington, J. Pennig, Roger Voudouris, NOMINÁCIE (+5) : Najhorší herec - Lloyd Bochner, Najhorší herec VR - Joseph Cali, Najhorší herec VR - Anthony Holland, Najhoršia herečka VR - Bibi Besch, Najhoršia pieseň - "Lonely Lady". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama