Reklama

Reklama

The Pack

Trailer

Obsahy(1)

Obyvatelé rekreačního střediska Seal Island se ocitnou v blízkosti terorizované a nebezpečné skupiny psů. Jedná se o zbytky vyřazených mazlíčků návštěvníků, a tak se z nejlepšího přítele člověka náhle stane nejhorší. Mořský biolog Jerry (Joe Don Baker) se musí vypořádat se zabijáckým instinktem psů a zároveň musí ochránit vlastní rodinu. (ARI50)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

gumli 

všechny recenze uživatele

Presne taký "Animal attack" film, aký mám rád. Samozrejme si ale nesmieme dávať otázky, napr. prečo zrazu psy začali útočiť na ľudí, prečo ich začali brať ako zdroj jedlá, prečo sa nezačali žrať medzi sebou. Prípadne prečo chlap ktorý drží v ruke nabitú pušku, a hlavný vodca psej svorky útočí cez už rozbité sklo na okne nevystrelí z tej pušky, ale štuchá do toho psa... Napriek týmto chýbam, (možno úmyselným, možno nie) je to celkom zábava. Psy sú rôznej rasy, je tu doberman, kolia, ale aj akýsi malý Dunčo a rôzne iné rasy, vodcom tej svorky je mne neznáme plemeno hnedej farby, možno kríženec možno nie, ale s vycerenými zubami a stále zúrivý a vrčiaci bol dosť desivý. Príbeh sa odohráva na ostrove ktorý sa volá "Seal Island", kdesi na východnom pobreží USA. Dovolenkové obdobie už končí, turisti opúšťajú ostrov a na ostrove zostáva zopár ľudí. A psy vyhlasia tým zostavajucím ľuďom vojnu na život a na smrť... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to scénáristicky taková schématická a chvilkama bezradná ptákovina, protože místy je to v jednotlivostech poměrně působivé. Psi vypadají fakt vztekle.. Z celé smečky jde respekt.. Hudba to efektně dokresluje.. Kupodivu ani herecky to není úplně marné... Jen, když se to všechno poskládá dohromady, tak výsledek je jen další sedmdesátkové béčko.. V rámci "psích"filmů je to asi pořád nadprůměr (vlastně si asi krom geniálního Baxtera a hodně povedeného White Doga nevzpomenu na lepšího zástupce daného subžánru), ale pochybuju, že to v komkoliv nějak zásadně zarezonuje.. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další variace na tehdy oblíbený "nature amok", kterou odstartovaly Štefanovy Čelisti. Tentokrát jsou nositelem zla rozzuření psi, což se tehdy (společně se stejně starým Dnem zvířat) stalo snad poprvý. O tom, že zdejší čoklové nebyli v rámci potřeb pouze agresivní hajzlové, ale především skvěle vytrénovaní herci, mě hlavně přesvědčila scéna, v níž se při naháněčce oběti ve zpomaleném záběru otočí vůdce smečky na kolegy vzadu a ti se rozdělí do několik stran. Super moment. Jinak útoků je poměrně dost - jednou jsou krvavější, podruhé méně. The Pack si ale razí cestu skrz atmosféru a napětí, které vrcholí v závěrečné akční dvacetiminutovce. Věřim tak, že lidem, co trpí akutní kynofobií, se při filmu můžou svírat půlky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto ma neskutočne dostalo svojou intenzitou a napätím. Je tu niekoľko roztrhaní, ale ktoré nie sú efektné, ale zato sú pútavé a slušne atmosférické. Tento film sa práve nevybral cestou krvi, ale cestou atmosféry, napätia a nepredvídateľnosti. Lebo sa nevie, kedy zaútočia a ani na koho . Svorka vyzerala naozaj krvilačne . Ja som za seba veľmi prekvapení z tohto filmu. Bavil od začiatku až po drsne finálne ukončenie. A hlavne vobec nenudil, stále sa tu niečo dialo. Tak som dostal chuť aj na novšiu verziu, idem na to. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příběh to má sice základní, ale je to slušne obsazený a Joe Don Baker je jako obyčejnej chlápek od vedle sympatickej a uvěřitenej. Hlavní hvězdy filmu jsou ale psi. Scény útoků jsou neuvěřitelně dynamický a z celý smečky jde strach. Všechno navíc podkresluje skvělá hudba. Na to, že je ten film přes 40 let starej, tak klobouk dolů. To, co by dnešní režiséři dokurvili počítačovýma psama a kulometným střihem, je tady v každým záběru skvěle vidět. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Pro potřeby natáčení bylo vycvičeno celkem 35 psů. Ve filmu však na hrdiny útočí „pouze“ patnáctičlenná smečka. (fiLLthe3DD)
  • Trénink psů měl na starosti Karl Lewis Miller. Ten před začátkem natáčení nasadil zvířatům speciální dietu, díky čemuž psi vypadali vyhuble a hladově. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama