Reklama

Reklama

The Pack

Trailer

Obsahy(1)

Obyvatelé rekreačního střediska Seal Island se ocitnou v blízkosti terorizované a nebezpečné skupiny psů. Jedná se o zbytky vyřazených mazlíčků návštěvníků, a tak se z nejlepšího přítele člověka náhle stane nejhorší. Mořský biolog Jerry (Joe Don Baker) se musí vypořádat se zabijáckým instinktem psů a zároveň musí ochránit vlastní rodinu. (ARI50)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

gumli 

všechny recenze uživatele

Presne taký "Animal attack" film, aký mám rád. Samozrejme si ale nesmieme dávať otázky, napr. prečo zrazu psy začali útočiť na ľudí, prečo ich začali brať ako zdroj jedlá, prečo sa nezačali žrať medzi sebou. Prípadne prečo chlap ktorý drží v ruke nabitú pušku, a hlavný vodca psej svorky útočí cez už rozbité sklo na okne nevystrelí z tej pušky, ale štuchá do toho psa... Napriek týmto chýbam, (možno úmyselným, možno nie) je to celkom zábava. Psy sú rôznej rasy, je tu doberman, kolia, ale aj akýsi malý Dunčo a rôzne iné rasy, vodcom tej svorky je mne neznáme plemeno hnedej farby, možno kríženec možno nie, ale s vycerenými zubami a stále zúrivý a vrčiaci bol dosť desivý. Príbeh sa odohráva na ostrove ktorý sa volá "Seal Island", kdesi na východnom pobreží USA. Dovolenkové obdobie už končí, turisti opúšťajú ostrov a na ostrove zostáva zopár ľudí. A psy vyhlasia tým zostavajucím ľuďom vojnu na život a na smrť... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a priamočiare , no myslím si , že aj originálne. Že čím ? Pretože, tu je ten prapôvod všetkých horrorových psých štekov. Hafani si svoj part odohrali nadpriemerne a človečina tentokrát v úlohe štatistov, neúnavne odolávajúcich zbesilým útokom - bola tiež nezávadná. Ak vynechám " CUJO " od Kinga ( kráľ je iba jeden ) , tak " THE BREED " parazitoval určite. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto ma neskutočne dostalo svojou intenzitou a napätím. Je tu niekoľko roztrhaní, ale ktoré nie sú efektné, ale zato sú pútavé a slušne atmosférické. Tento film sa práve nevybral cestou krvi, ale cestou atmosféry, napätia a nepredvídateľnosti. Lebo sa nevie, kedy zaútočia a ani na koho . Svorka vyzerala naozaj krvilačne . Ja som za seba veľmi prekvapení z tohto filmu. Bavil od začiatku až po drsne finálne ukončenie. A hlavne vobec nenudil, stále sa tu niečo dialo. Tak som dostal chuť aj na novšiu verziu, idem na to. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se dlouho dopředu obával nudy a zbytečnosti snímku, vylezl mi z toho však slušný zástupce svého subžánru. Celý film se nese ve vážném duchu a nutno smeknout před tvůrci, protože z toho mohl být dost slušný fail a 40 let po natočení, kdy vidím film poprvé, vlastně nepůsobí ani trochu směšně. Je to dobře zahrané, má to správně zvolené prostředí v sychravých barvách, všudypřítomnou atmosféru, místy hodně dobrou hudbu a scény se psy jsou natočené v rámci možností tehdejší doby (a asi i malého rozpočtu) velmi zdařile. Spíše podprůměrný námět dobrou prací vytěžen do lehce nadprůměrné podívané. 6/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s koněm je mrazivá, a protože je v náznaku, nechává prostor divákově fantazii. Další útoky zdivočelé smečky jsou už krvavé a brutální. Na jedné straně skupina bohatých turistů, kdy si pan bankéř s rodinou a spolupracovníky vyjeli na víkend zarybařit, na druhé zoolog Jerry s rodinou, pro kterou staví na ostrově dům. Psí smečka má inteligentního vůdce, a tak boj s ní není jednoduchý. Jakmile psi zjistí, jak jednoduchým úlovkem může být člověk, poslední zábrany padnou. A co víc, zoufalí lidé dělají v zoufalé situaci chyby, a tak, jako třeba pan bankéř, psům nahrají na smeč. Těžko říci, proč Jerry nevyužil situaci, kdy mohl zastřelit vůdce, ale člověk se v podobné situaci často zachová iracionálně. Často si také říkám, že podobné filmy poslouží i jako návod k tomu, jak se nechovat. Zbabělci, pomatenci, lidé lehkovážní a nesoudní za své chyby krutě platí. Film je napínavý, perfektní práce se zvířaty, má temnou hudbu i solidní herecké výkony. S přehledem strčí do kapsy novější trapárny typu Baxter. Přesto asi potěší hlavně příznivce starších hororů... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Pro potřeby natáčení bylo vycvičeno celkem 35 psů. Ve filmu však na hrdiny útočí „pouze“ patnáctičlenná smečka. (fiLLthe3DD)
  • Trénink psů měl na starosti Karl Lewis Miller. Ten před začátkem natáčení nasadil zvířatům speciální dietu, díky čemuž psi vypadali vyhuble a hladově. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama