Reklama

Reklama

Jesse & Lester - Due fratelli in un posto chiamato Trinità

  • angličtina A Place Called Trinity (více)

Obsahy(1)

Dvaja nevlastní bratia, šarmantný, ale amorálny a do kosti prehnitý Jesse Smith (Richard Harrison) a mierumilovný a čestný mormón Lester O'Hara (Donald O'Brien) sa spoja, aby si vyzdvihli dedičstvo po svojej matke. Nebude to však žiadna prechádzka ružovou záhradou, po ceste ich totiž čakajú najrôznejšie komplikácie... (beso74)

Recenze (2)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Taková hovadina s velmi zábavnou premisou. Harrison a O'Brien jsou bratři, kteří zdědili zlatý lom. Výdělek z těžby si chtějí rozdělit na polovic, což ale přináší roztržku, protože Harrison si chce založit bordel a nábožensky založený O'Brien postavit mormonský kostel. Kontrast dvou postav jako Spencer/Hill je vždy dobrý nápad a oba herci mají též komediální talent, ale film nemá úplně ty nejlepší vtipy. Takže koukatelné a k pousmání to je, ale to je tak celé. Válet se smíchy po zemi nebudete. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Slabší italský western s tradičními přestřelkami, boxerským zápasem ve stylu Terence Hilla, četnými vulgárními vtípky a také nezvykle s náboženským zaměřením jednoho z hrdinů. Ostatně dvojice hlavních postav je hodně rozdílná, což je častou příčinou jejich hádek. Oba muži by měli být podle zákona filmových westernů kladnými hrdiny, ale v porovnání s podvodníky a lupiči používají často stejné nebo podobné nezákonné metody, což nepůsobí příliš na morální vyznění filmu. Solidní muziku složil Carlo Savina, film režíroval Renzo Genta (v titulcích jako James London), spolupracoval i hlavní představitel Richard Harrison. ()

Reklama

Reklama