Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Caroline (Susanne Juhász) nachytá svojho priateľa, ako si to rozdáva s inou ženou, jej sestra Sára (Mira Wanting) ju pozve k sebe domov. Na rozdiel od Caroline je Sára krásna a sebavedomá. Teraz, keď je Caroline náhle opäť bez partnera, prijme radu ohľadom mužov a módy od svojej trochu povrchnej sestry. Táto rada vedie od jedného katastrofálneho rande k ďalšiemu. Všetko sa zmení, keď sa z vlastnej iniciatívy zoznámi s mužom, ktorý sa zdá byť tým pravým. (nessbeal)

(více)

Recenze (4)

emma53 

všechny recenze uživatele

Dánsko je v mých očích spjato spíš s kvalitními dramaty než s komediemi, ale výjimkou byli Veteráni, to byla skvostná perlička. V tomhle případě jsem to ani jako komedii téměř nevnímala a dokonce jsem chvílemi propadala tísnivému smutku. Ani jedna ze sester nevěděla, co se svým životem, jak sehnat partnera na úrovni a nebo vůbec nějakého a to co z toho vzešlo, mělo být v té komediální rovině, která mně osobně nesedla. Sára krásná, sebevědomá, její sestra Caroline zamindrákovaná, ale život neměla zrovna růžový, tak to bych ještě ustála. Ale ty jejich seznamovací pokusy si mohl Oliver odpustit a trochu si mohl zaexperimentovat, dát tomu trochu větší šmrnc a šťávu, ale tohle, ne, to už tady bylo několikrát a já už to nějak nepobírám. ()

toma.baza 

všechny recenze uživatele

Karolína a Sára jsou sestry. Jejich vztah ochladl po té, kdy Sára odešla rovnou z operačního sálu, kde měla své setře darovat ledvinu. Po několika letech na naléhání matky konečně Sára pozve na Karolínu na oslavu svých narozenin. Karolína zde načapá svého přítele z jinou a Sára ji pozve, aby u ní bydlela. Obě dvě sestry jsou rozdílné. Sára je krásná a sebevědomá, jako ryba ve vodě se cítí na večírcích a má spoustu přátel, Karolína se cítí jako úplně obyčejná žena a je zdeptaná ze svého dosavadního života. I proto sebou nechá sebou vláčet podle přání své sestry, která se ji snaží najít toho pravého. Ale podle svých představ. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Skok padákem, bahenní maska zdarma. :-) Hledání správnýho chlapa si žádá nějaké ty malinkaté oběti. Holky zrušte pravidla. Život se dá příjemně PROŽÍVAT i bez nich. Ale to šampaňský v ledničce se vždycky hodí. :-) ()

Reklama

Reklama