Reklama

Reklama

Živý kokon

(TV film)
  • Česko Záchranná kapsule (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Ve stísněném prostoru záchranného modulu pluje po havárii mateřské lodi nekonečným oceánem vesmíru osm lidí. Mají šanci přežit?  Je Štědrý večer roku 2169 a nádherným nekonečným vesmírným oceánem míří na palubě lodi Terrania k Zemi přes dva tisíce lidí. Ve chvíli, kdy cestující oslavují, začnou lodi selhávat životně důležité systémy. Je vyhlášen stav nouze a nařízena okamžitá evakuace. Všichni pasažéři se snaží co nejrychleji opustit vesmírný koráb, ale odpoutat se od mateřské Terranie se podaří pouze jednomu záchrannému modulu. V zoufale malém prostoru, téměř bez naděje na pomoc je v něm uvězněno a pluje nekonečným vesmírem osm lidí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řad sračkoidních, nudných sci-fi braků ve vesmíru totálně o ničem. Opět film z roku 93 vypadá kvalitou na 80léta. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Moc nečekejte a nebudete zklamání. Film je příjemná kombinace scifi, detektivky a psychologického dramatu. Ani jedno z toho není dobré, ale absence hluchých míst a celková svižnost scénáře poskytují divákům tohoto béčka docela hezký zážitek. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tradičné klišé - ľudia v jednom bunkri, ktorých zachváti ponorková choroba...klasické hádky a obviňovania, na ktoré teda nie som veľmi zvedavý. Akurát je tam vsadený scifi prvok v pododbe záchrannej vesmírnej sondy unášanej vesmírnym vetrom. ()

TonyStark 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je zralá na označení "odpad". Ovšem vydrží-li někdo u telky o něco déle, zjistí, že se jedná o poměrně slušně (v rámci béčkových,ale spíše céčkových možností) natočené komorní drama. Tenhle snímek si na nic nehraje a přesně tak je potřeba ho i vnímat - je to typický představitel půlnočního programu komerčních televizí. Homer Simpson by dal čtyři hvězdičky. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nečekal, když to dávali dopoledne. Jelikož jsem fanda scifi, tak jsem to hezky zprumeroval z 2,7* na 3*. Ma to sice spoustu nedostatku a není to úplne čistokrevné scifi, ale zajímavý na jedno podívání to určitě bylo. ()

Reklama

Reklama