Reklama

Reklama

Záchranná akce

(TV film)
  • Austrálie Mercy Mission: The Rescue of Flight 771 (více)

Obsahy(1)

Pilot Jay Parkins přijme spolu s kamarádem Frankem jednorázovou zakázku. Mají dopravit dvě malá letadla z USA do Austrálie. Brzy však začnou mít komplikace. Frankův stroj vůbec neodstartuje a Jayovi se během letu porouchají navigační přístroje. Sám by se nikdy z tak nebezpečné situace nedostal, naštěstí existují lidé, kteří ho nenechají na holičkách... Film byl natočen podle skutečné dramatické události, která se odehrála 21. prosince roku 1978. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak na mne tento film velice zapůsobil svojí lidskostí a i přeš to, že to je typický amerikanistický film, tak určitě tím co se v něm odehrává dává šanci lidem v nouzi, že i když se toho hodně podělá, není vše ztraceno a že existují na světě i hodní lidé, kteří rádi pomohou. Mé hodnocení je jistě malinko nadsazené, ale hodnotím tak, jak bych hodnotil po jeho shlédnutí, když mi bylo asi 10 let. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Lietadlo spoločnosti Air Zeland je Boeing 767-200, ten však v roku 1978, kedy sa má príbeh odohrávať, ešte neexistoval. (semper)

Reklama

Reklama