Reklama

Reklama

Sadistický experiment

  • Itálie Lager SSadis Kastrat Kommandantur (více)

Obsahy(1)

Za zdmi zdánlivě standardního koncentračního tábora pro ženy probíhají ty nejšílenější experimenty, jaké si jen člověk dokáže představit. Za vším stojí zahořklý velitel von Kleiben, pod jehož dozorem provádí vědci pokusy s nebohými zajatkyněmi a jejich rozmnožovacím ústrojím. Sám při tom sleduje zvrhlé osobní zájmy, při kterých neváhá obětovat i své vlastní lidi. Dokáže láska jednoho z nich, německého vojáka, a francouzské zajatkyně překonat nástrahy války? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

obitus 

všechny recenze uživatele

Bezpříběhová ptákovina točící se kolem vaječníků, varlat a nacistů. Koncentrační tábor je k nerozeznání od jemu podobných v jiných naziploitation, stejně tak bobříci nebohých zajatkyň a jediné, co mi nakonec uvízlo v hlavě je úsměvné vaření a následné rychlé zmrazení jedné z žen a povedená hudba. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších nazisploitation / shocksploitation / sexploitation movies, který se dočkal i pokračování viz "SS Camp 5: Women's Hell", které bylo ve srovnání o něco málo lepší. Pořád ale i tak jen na jedno brdo, tyto filmy se navzájem pletou, jsou lehce předvídatelné, nesmyslné, žádná pořádná dějová linka, tak tam dáme alespoň trochu pohledných nahotinek (které zcela jistě zvýší sledovanost), ke všem těm softcorovým scénám, ponižování a rafinovanému mučení, bych ještě přidal nějaký ten výplach uchem, odstřelem bubínku, transplantace sex. orgánů v tomto případě varlete a to je tak asi všechno. Podobné filmy: Bestia in calore, La, Love Camp 7 apod v různých variacích a převážně od Italů. ()

dwi odpad!

všechny recenze uživatele

Sergio Garrone natočil extrémně tupou slátaninu, která osciluje mezi ubohou černou komedií s prvky soft porna a explicitně vygradovaným násilím (naštěstí dosti amatérsky zpracovaným). Jak už název napovídá, režisér zůstává věren subžánru „nazi“ filmů, tudíž i zde se děj odehrává prakticky v jednom koncentračním táboře, a to samozřejmě v ženském. Velitelem tohoto experimentálního tábora je německý plukovník s poctivě peroxidovým účesem, jenž kdysi znásilnil dívku, která se mu pomstila po svém – ukousla mu část jeho mužství. Není tedy divu, že s nelibostí kouká na sexuální orgie ostatních a snaží se zverbovat naivního řadového vojáka Helmuta k transplantaci. To je prakticky jen jedna z „duchaplných“ dějových linek v průběhu filmu. Tím, že se snímek ale odehrává za fašistické diktatury, ho nestoudně degraduje a všechno to působí dojmem, že si snad režisér z tohoto období dělá svébytnou bžundu. Pak si ale mohl odpustit několik násilných scén (pálení v kremační peci, zasazení dívky do vodní nádrže, v níž je nejdříve vařena, aby záhy byla zmrazena) a vézt se na vlně černočerných komedií. Co se týká hereckých výkonů, hudby, střihu – vše je na takové úrovni, až se člověk podivuje, kdo mohl svěřit finance takovému braku. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Vojnový nacistický W.I.P. film zameraný prevažne na ponižovanie ženského pohlavia, s ktorým si prasácki náckovia pod záštitou Führera a Tretej ríše, robia prakticky čo ich len napadne. Čisté sexuálne besnenie nezostáva osamote, pridáva sa k nemu aj experimentovanie za zlepšenie nacistickej rasy, konkrétne vyriešenie jedného chúlostivého problému vyššieho dôstojníka (Colonela von Kleibena v podaní Giorgia Cerioniho). Brak neoplývajúci síce nejakými silnými stránkami či atmosférou, zato zaujímavou témou, ktorej úspešné spracovanie zostalo bohužiaľ na pol ceste, a v neposlednom rade zaujímavou hudbou, zvýrazňujúcou svojim charakterom celkovú nezmyselnosť a až absurditu danej situácie - dokonca Sergio Garrone nechal trefne odznieť aj klasiku – 9tu symfóniu od Ludwiga van Beethovena. ### V júly 1983 sa Lager SSadis Kastrat Kommandantur dostal vo Veľkej Británii na zoznam tzv. Video nasties – t.j. podliehal banu a to až do roku 2005, kedy šírenie Uncut verzie na DVD nosičoch pod názvom SS Experiment Love Camp už dozrelo na to, aby sa bez obmedzení mohlo distribuovať. O rok neskôr (2006 - vydanie disku pre región 2) došlo pri produkcii k malému nedorozumeniu, kedy cover SS Experiment Love Camp obsahoval informácie vrátanie obrázkov Laury Gemser, viažuce sa k úplne inému filmu – k soft pornu Die Todesgöttin des Liebescamps (1981). Omyl vznikol vďaka tomu, že Die Todesgöttin des Liebescamps bol v Británii známy pod názvom Love Camp. Okrem toho, že Lager SSadis Kastrat Kommandantur poslúžil americkej distribúcii ako kvázi pilotný diel, na ktorý nadviazali titulom La bestia in calore (1977) (označovaný aj ako pokračovanie s názvom SS Experiment Part 2), stal sa Lager SSadis Kastrat Kommandantur aj súčasťou umelo vytvorenej série "Captive Women" – t.j. niesol názov Captive Women II: Orgies of the Damned. Samotnú sériu o väznených a otrockých dievčatách Američania odštartovali pridelením nálepky "Captive Women" na erotickú krimi-drámu Jesusa Franca - Linda (1981), následne nálepkovanie pokračovalo u titulov Lager SSadis Kastrat Kommandantur (1976), Sweet Sugar (1972) [Captive Women III], Elsa Fräulein SS (1977) [Captive Women IV], Train spécial pour SS (1977) [Captive Women V: Mistresses of the 3rd Reich], Police des moeurs (1987), [Captive Women VI: St. Tropez Spice], Schiave bianche: violenza in Amazzonia (1985) [Captive Women VII: White Slave] a Detenute violente (1985) [Captive Women VIII: Hell Penitentiary]. Za zmienku stojí uviesť aj nazi sexploit Bruna Matteia - KZ9 - Lager di Sterminio (1977), ktorý má s Lager SSadis Kastrat Kommandantur spoločný okrem amerického distribučného názvu “S.S. Extermination Love Camp“ či prakticky totožného DVD obalu, aj tému experimentov za múrmi koncentračného tábora. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tohle celkem i šlo. Sice dávám 2* ale bylo to z oné Tabu kolekce to nejlepší, mučení je tu často a i když je debilně udělané je aspoň zábavné. Navíc herci jsou tak špatní že se to musí vidět. Co bylo asi nejlepší byly kulisy, všechno polorozpadlé a zničené, to se mi celkem líbilo. Tenhle film nějak nedoporučuju ale za podívání nic nedáte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hlavní prim zde má hrát především bolest, kterou krutí nacističtí vědci – potažmo vojáci rádi působí svým obětem. Kromě elektrických šoků, bičování či testování výdrže ušních bubínků je zde jediná šance jak uniknout nelidskému zacházení. Tedy vlastně dvě. Tou první je smrtící injekce či kulka a tou druhou podrobení se. Takový erotický aerobic s nadrženým náckem může být sice ponižující, ale zároveň díky tomu získáte i jistá privilegia, která vám pomůžou k přežití. Takhle to fungovalo odjakživa, takže žádné moralizování! Jinak mi tu však lezla na nervy přemíra romantických pasáží a scény okolo transplantací vaječníků a varlat. Kdybychom se alespoň dočkali nějakých peprných záběrů, ale neschopnost tvůrců a především mizerný rozpočet to ani nedovolili. Ani tu umělou krev či kroucení těl v kremační peci jsem jim moc nevěřil. Nebýt docela zajímavého hudebního doprovodu asi by jsem se ani nedodíval dokonce. Přiznám se, že jsem se povětšinu filmu docela nudil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takže ano, v konečném důsledku dávám snímku „Sadistický experiment“ body vlastně jen za to, že zde jsou nahotinky – tady ve prospěch filmu mluví skutečnost, že jsou krásně přírodní – a pak také ti nacisti, kteří jsou sice nudní, ale ta uniforma prostě vzbuzuje strach. A to je všechno, jinak je to otřesná a natahovaná nuda, kterou si užijí opravdu jen diváci zocelení pořádnými srajdami. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 68/72☠ Nízko-rozpočtový a exemplárne hlúpy nazisploitation SS Experiment Love Camp nie je "produkciou", hereckou "elitou" ani šokujúcimi scénkami odlišný od iných podobných brakov. Akurát V tomto kúsku je scenár tak neuveriteľne blbý, že ho tvorca musel písať pod vplyvom alkoholu, inak neviem. Nacistický tábor sa kvôli sexuálnym experimentom na istú dobu zmení na hotový bordel v ktorom sa do role prostitútok nútene dostanú Francúzke vojnové zajatkyne. Riaditeľ tábora počas toho všetkého hľadá vhodného darcu kedže je vykastrovaný a potrebuje nové semenníky. Dobre čítate hehehe. Na šťastie sa jeden z Nemeckých vojakov zaľúbi do jednej sexuálnej otrokyne, a prizná sa veliteľovi. Ten, než by ho potrestal mu dá návrh, môže s ňou zostať pokiaľ sa zúčastní jedného menšieho chirurgického zákroku :D ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat? Uchylárna na entou, jenže docela dost ubohá, a nezáživná, nebýt jedna nahotina vedle druhý po celý film a rychloprojekce, tak je to pro mě odpadní záležitost. Někdy se nestačím divit co se v 70.letech točilo za braky, dneska by tohle asi neprošlo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tam nebylo víc té perverzní tématiky - sado, maso apod. Ani krve tam moc neteklo, ale pobavil jsem se a to je u filmu důležité. 80% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

První film co jsem z tohoto žánru viděla..Zajímavá zápletka co se týče transplantace :D) - velká naivita..Super zahraná láska mezi hlavními hrdiny..Jeden z těch lepších filmů.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Trápnosadistické divadlo, ktoré sa tvári, že to myslí vážne a to je na tom to najhoršie. Množstvo logických nezmyslov (transpantácia gulí, nalíčené ženy v koncentráku, židovský bordel v koncentráku,...), historických nepresností (hajlovanie podriadeným ako prvý, nacisti ďakujúci Židom a pod), jediná . Nie je to síce nezáživné, ale okrem prvoplánových nahotiniek s peknými bobríkmi nemá v podstate čo ponúknuť. Akčný záver rovnako trápny ako celý film. Taliani si v týchto filmových trapárňach radi hrajkali. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Filmy z nacistických ženských věznic zřídka kdy bývají duchaplné (vlastně si na žádný duchaplný nevzpomínám), povětšinou bývají nechutné, extrémně blbé, plné krásných, nahých a neustále ponižovaných žen, které se v posledních 10 minutách filmu vždy krutě pomstí... a přesně takový je i SS Experiment Camp, který proslul pravděpodobně jako první film zabývající se problematikou transplantace varlat a rovněž nejšílenější filmovou hláškou, kterou pronese nedobrovolný dárce, když s pistolí v ruce dorazí k příjemci a zcela kamenou tváří pronese: "You Bastard. What have you done with my Balls?". ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Italové si v nazi-exploitu docela dost libovali a tohle je prostě další z řady filmů se standardní porcí bobrů. Neutkvělo mi v paměti nic co by mi pomohlo vzpomenout si na tento film za nějaký čas. ()

bolan odpad!

všechny recenze uživatele

Nazisploitation je pravděpodobně nejsračkovitější subžánr, ale každé zboží má svého kupce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sadistický experiment na diváka Absolutně nepochopitelný děj tohoto filmu nevede ani k přemýšlení, o co tam vlastně jde. Němečtí vybraní vojáci souloží s vězeňkyněmi a doktoři jim následně operativně vyjmou vaječníky. Ale proč, se nějak nedozvíme. Doktor Mengele byl zřejmě inspirací, ale je to nedotažené, naivní a velice nudné. Jen divák nemrava si přijde na své. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Nazi-exploitation movies je velmi zvlastna kategoria filmov. Kvalita je vacsinou velmi slaba a fanusikovia ich vyhladavaju hlavne kvoli muceniu, gore efektom, nahym zenskym a dakym tym akcnym scenam. Ma to cele par ALE. Mucenie, ponizovanie a gore efekty sice obsahuju ale po pozreni 2-3 reprezentantov tohto zanru vas uz vela neprekvapi a vzhladom na vek sa ani nie je vacsinou na co pozerat. Tiez tam najdete kopu holych zenskych plus nejaky ten soft sexik, ale musite by fanusikom bobrov velkych ako amazonsky prales vo svojej najvacsej slave, aby ste z toho nieco mali. Tiez sa mi zda divne ze ludia, ktori sa radi pozeraju na tyranie sa zrazu uspokoja s naznakmi sexu, s labuznicky zavretymi ocami a nejakym tym cucanim bradavky. Lager SSadis Kastrat Kommandantur nicim nevynika. Je to jednoduchy pribeh lasky v nacistickom tabore, kde prebiehaju rozne lekarske experimenty. Nahoty malo, mucenie takmer ziadne, gore efekty slabe, akcna scena bola jedna, nakonci a ...no strielalo sa:) Ruky prec, su aj lepsie Nazi-exploitation movies a zacal by som napr. klasikou Ilsa, She Wolf of the SS ()

Reklama

Reklama