Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student se zamiluje do spolužačky, která hájí jeho kamarády u univerzitního soudu. Jenže ona už přítele má. Je urostlý a hraje ragby. Prokáže jí lásku tím, že začne také hrát ragby, nebo se tím vše ještě více zkomplikuje? (c.tucker)

Recenze (2)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Taková slabší Lizardina, je poznat ten ročník a nezkušenost bandy. Ale i v téhle premiéře jde krásně cítit jejich jalový humor a odlehčená atmosféra. Nedosahuje to ještě kvalit jejich pozdějších filmů, ale užil jsem si to parádně. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Prvotina od Broken Lizard a je to tam cítit, ještě nejsou tak rozjetí jako obvykle, ale i tak je tak pěkných pár bláznovin. Tohle je klasická teenagerovská romantická komedie se vším všudy, ale trochu okořeněna Lizardovkým kořením. Ale rozhodně je to nejslabší z jejich tvorby (pokud nepočítám The Dukes of Hazzard, který není jejich scénáristickým počinem). Tentokrát tu ujeťáka hraje Stolhanske s jeho senzačním Freaky Reakym. V teenagerovských romcom je to trochu vyšší průměr. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Film sa kompletne celý natáčal na kampuse univerzity Colgate University. Táto je alma mater tvorcov filmu, všetkých členov komediálnej skupiny Broken Lizard. (Real Tom Hardy)
  • Muž, který hraje postavu Lamb Chop a zároveň jednoho z hráčů rugby je bratr Kevina Heffernana jménem Patrick. (c.tucker)
  • Marjorie z kantýny, které se dovolá Zach, zatímco se snaží zkontaktovat s Marjorie Fontaine (dívka běžkyně), je skutečná matka Kevina Heffernana. (c.tucker)

Reklama

Reklama