Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi tento film hodnotí. Na jednu stranu naivní béčková pohádka o tom, kterak 170 centimetrový Sly přetlačil obrovského mašíka a ke štěstí, synovi a penězům přišel, na stranu druhou neskutečná nostalgie s mým nejoblíbenějším akčním hercem, originalita (přiznejte se, kolik jste viděli filmů o armwrestlingu?) a chytlavá píseň Samyho Haggara perfektně sedící do "montáže". Prostě 50%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ještě mladý Sylvester Stallone ve filmu, z kterého jsem si po asi 10 letech pamatoval pouze zápletku, konec a "scénu s palcem". Z každé minuty dýchá atmosféra 80-90. let a to dříve působilo fajn, dnes to je však spíše směšné a brzy prakticky nekoukatelné. Příběh je jedno velké klišé se snahou dojmout i pomocí opravdu šílených hudebních skladeb:). takže 2* z nostalgie a jedeme dál. ()

Reklama

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Scéna s palcem je kultovní už proto, že druhý den jsme si to jako kluci ve škole zkoušeli a mysleli jsme si, že i my bysme takovýmhle tríčkem Stelouna převálcovali. Ale jaké bylo zklamání když ten, kdo film neviděl byl pořád silnější než my, zásobeni triky s palci a s mentální nadřazeností, kterou jsme si stejně jako malý hrdina vybudovali po shlédnutí scény u automatů. ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Obsah včetně závěru: Stallone je tirák a pákař, jede vyzvednout do vojenské školy svého synka přes odpor jeho dědečka. Syn ho nejdřív nenávidí, protože od nich před deseti lety utekl, ale postupně ho začne mít rád. Matka, která je chtěla dát dohromady zemře při operaci srdce. Syn zůstane u dědečka, ale najde tam tátovy dopisy, které před ním byly schovány. Rozhodne se být u táty a ten na to získá i peníze výhrou na mistrovství světa v páce. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $25miliónov║Tržby USA $16,057,580║Tržby Celosvetovo $20,400,000║ Nič nové pod slnkom, príbeh nič preborné neponúkne, niečo málo tam spraví ten rozpolčený vzťah otca zo synom, Stalloneho smutné oči ako vždy zaberú, záverečná súťaž v pretláčaní je odbitá(nudná) až na finále kde to konečne naberie na intenzite. Taký neškodný takmer rodinný film. /50%/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Stallone za svou roli tehdy dostal dosud rekordní dvanáctimilionový honorář. (hippyman)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, Arizoně, Utahu a Coloradu. (Terva)
  • Sylvester Stallone ve filmu porazí skutečného pětinásobného světového šampiona v armwrestlingu Ricka Zumwalta (zemřel v roce 2003), který vážil okolo 140 kg. (Eldrick)

Reklama

Reklama