Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (320)

Cival 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipná a přehnaně dojivá báchorka o jednom tupém páčidle, které ke štěstí přijde. Stallone až moc vzpomíná na Rockyho. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Prosťáček z lidu, řidič kamionu Sly Stallone, odloudil dceru zazobanému Robertu Loggiovi, který mu to nikdy nezapomněl, a tak se postaral, aby vnuk měl prominentní vzdělání (protože vojenská škola je základ, nicht Wahr?) a tatíka moc nemusel. Jenže milující matka na smrtelné posteli udělá staříkovi čáru přes rozpočet, a během hodiny a půl dojde k otcovsko-synovskému bondingu a zkouškám charakteru, nad kterými jedno oko nezůstane suché, zvlášť když se ukáže, že Stallone, nesoucí zde hustokrutopřísné jméno Lincoln Hawk, je talentovaný armwrestler, ale na shodou okolností zrovna se konajícím světovém šampionátu je těžkým outsiderem. Můžete hádat, jak to asi celé skončí;) Mimo skupinu fanoušků "páky" je tenhle film jednoznačná komedie, které nepřidává ani režie Menahema Golana, producenta legendárních sérií jako Missing In Action nebo Americký Ninja. Není to zlo, jen je to neskutečně tragický doják s pro českého diváka hodně nešťastnými rekvizitami. 50% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Sly nedopustí, aby někdo dal jeho synkovi do rypáku. Raději si dá páku. 50% Zajímavé komentáře: pshimi, jojinecko, KASUGI ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl nejdříve v polštině posléze v němčině abych měl později tu čest ho vidět v češtině. Sportu, kterému se u náš říká páka se všude jinde říká armwrestling a je na hovno stejně jako tento film. I když zase jak tam točil tou kšiltovkou dopředu a dozadu to mě vyvolalo vzpomínky na pana Tau. A vemte si takový rapery ty uchváltili ty otočky s kšiltovkou úplně.Nejlepší herec filmu --kamion. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $25miliónov║Tržby USA $16,057,580║Tržby Celosvetovo $20,400,000║ Nič nové pod slnkom, príbeh nič preborné neponúkne, niečo málo tam spraví ten rozpolčený vzťah otca zo synom, Stalloneho smutné oči ako vždy zaberú, záverečná súťaž v pretláčaní je odbitá(nudná) až na finále kde to konečne naberie na intenzite. Taký neškodný takmer rodinný film. /50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ještě mladý Sylvester Stallone ve filmu, z kterého jsem si po asi 10 letech pamatoval pouze zápletku, konec a "scénu s palcem". Z každé minuty dýchá atmosféra 80-90. let a to dříve působilo fajn, dnes to je však spíše směšné a brzy prakticky nekoukatelné. Příběh je jedno velké klišé se snahou dojmout i pomocí opravdu šílených hudebních skladeb:). takže 2* z nostalgie a jedeme dál. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Stallone měl zůstat u Ramba a ne se pouštět do takových akčních dramat které se klidně vyrovnají filmům na Hallmarku.Řidič -zápasník-kamiónu chce zpátky svého syna a přitom vzpomíná na svou umírající manželku.To máme brečet a nebo smát,Sylvestře?Před odpadem tě zachránilo jen to hezký auto(který stejně zničíš). ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stallone dělá megadržky, kecy na úrovni základky, debilní herecký výkony, postiženej příběh = megasranda u tohohle filmu jsem se fakt nasmál škoda že to nebyl úmysl jinak by to mělo 5*. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď nevyhráš, nevadí. Stále ti predsa zostane hrdosť.“ DO ÚTOKU je pôvabný a úžasne nostalgický (a tým  pádom i melancholický) filmový zážitok. Hrdina je zadumaný, počúva v autorádiu diskohudbu 80. rokov, horizont je krvavý s prísľubom lepšieho zajtrajška, na nekonečných amerických komunikáciách hrdina za volantom parádneho kamióna nachádza vzťah k synovi, pretláča (!) sa za peniaze a najhorším nebezpečím, ktoré mu hrozí, je chrapúnsky svokor, ktorého sa snaží vychutnať si Robert Loggia. Celkovo to nie je zlý film, ale nie je ani úžasný a asi to najzaujímavejšie (okrem kamiónov, páky a relatívne neakčného Slya) je pozadie. Stallone bol koncom 80. rokov unavený z akčnej polohy (v tom čase mal za sebou dvoch Rambov, štyroch Rockyov a jednu Cobru) a chcel si trochu oddýchnuť, ukázať, že má na viac. A tak si spolunapísal scenár (so Stirlingom Silliphantom majúcim na konte 4 nominácie na Zlatý glóbus za scenáre), dokázal získať na tú dobu fakt drsný honorár 13 miliónov za jeden jediný film a do zápornej úlohy na Oscara nominovaného dramatického, uznávaného herca. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že jsem doposud nehodnotil tuhle klasiku mého dětství? Nikdy nezapomenu Slyouvu super 'udělávku', posilovací zařízení nainstalované v kabině jeho tyráku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

I po více než 20ti letech velmi příjemná záležitost. Taková oddychovka, žádné střílení, krev a bitky, ale spíš tak něco ve stylu Rockyho. Stalone je zde sympaťák, není tak vypatlanej jako v Rockym a Rambovi, je správně tak akorát namakanej. Vztah s jeho synem je sice mnohokrát ohraná písnička, ale přesto chytne za srdce a závěrečná soutěž v "páce" je prostě super. Hlavně poslední match, ten má neuvěřitelnou atmosféru a Stalone s tím snad dvoumetrákovým hovadem zde ze sebe fakt vymáčkli maximum (doufám že ne veškeré maximum ...). Pamatuju si jak plakát tohoto filmu prodávali na poutích komedianti a my jsme si ho ještě s plakátem Cobry a Ramba kupovali a lepili po pokojích, aniž bysme věděli přesně o koho se vlastně jedná... "ale byl to prostě nějakej ten největší bouchač co hraje v těch filmech na videu" ... Z filmu příjemně srší pro mne obecně trapná a naivní 80. léta, ovšem tady jsou to "krásná nostalgická 80. léta"... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Armwrestling jsem náhodou asi rok a půl provozoval. Kromě zanícených šlach v zápěstí a lokti jsem si odnesl také poznatek, že tenhle sport není jenom o síle ruky a paže, ale spíš o taktice, rychlosti a síle celého těla. 80% všech duelů ve filmu nemá s realitou nic společného. Jenomže když mi bylo 12 nebo 13 a viděl jsem 'pákaře' poprvé, každý 'souboj' jsem prožíval stejně, jako bych se s někým přetlačoval osobně. Zatínal jsem pěsti a mačkal opěrátka pohovky. A pak jsem taky žral tu povídačku o otáčení kšiltovky alá vypínač. Nosil jsem čepici, otáčel ji kšiltem vzad a představoval si v rukách tu ohromnou sílu, která by protivníkovu paži rozdrtila o stůl. Začal jsem cvičit. A věřte nebo ne, dnes, když jdu makat do posilovny, obrazně zapínám koncentraci a vnitřní sílu otočením kšiltu dozadu. Je to jednoduché a účinné. Nostalgie velí dát 4, ačkoliv teď vidím, že film má nárok maximálně na 2. Kompromis - 3 hvězdičky za jeden z ukazatelů cesty, po které jdu dodnes (posilování forever)! 16 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu mě asi nejvíc ze všeho pobavilo, jaký tam dělal Stallone šílený xichty. Jinak je to takovej propletenec dojemnýho příběhu o tom, jak se otec pomalu sbližuje se synem a akčnější části, kde se soutěží v páce. Celkově docela blbost. ()

Reklama

Reklama