Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iluze o příjemně stráveném letu na dovolenou se rozplynou ve chvíli, kdy nastanou důvodné obavy, že je jeden z cestujících nakažen neznámým smrtelným virem. Kapitán James Holland (R. D. Anderson) se pokouší o nouzové přistání. Přestože není definitivně prokázáno, že virus skutečně existuje, žádné letiště nechce let 66 přijmout. CIA vážně uvažuje o likvidaci této pandořiny skříňky. Je to závod s časem, ve kterém musí odvážný kapitán proletět labyrintem biologických zbraní a unikat leteckým střelám. Na zemi má pouze jediného spojence - agenta CIA, který se snaží jako jediný přesvědčit prezidenta USA o tom, že žádný smrtelný virus neexistuje a že je třeba zachránit všech 256 nevinných cestujících. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (14)

tron 

všechny recenze uživatele

„Oproti tomuto vírusu je Ebola nádcha.“ Na televíznych mini-sériách oceňujem, že je v nich dosť času na psychológiu postáv a budovanie vzťahov/atmosféry a že scenáre nemusia byť kvôli „bežnej“ celovečernej minutáži skratkovité, ale „majú čas“. Bohužiaľ, 176-minútová PANDORINKA SKRINKA vyhadzuje snahu o atmosféru a psychológiu von oknom. Namiesto nej ponúka takmer nulový dej a z toho prameniacu nudu. Od chvíle, ako sa cestujúci presvedčia o tom, že sa z lietadla tak skoro nedostanú (ak vôbec), nastáva pre diváka niekoľkohodinová otrava s detinským delením strán na zlé CIA/dobrý kapitán. Vďakabohu za hercov (MacGyver Richard Dean Anderson ako „pán lietadla“, charizmatický Vladimír Kulich ako naštvaný Ukrajinec, "Roryn dedko" ako prezident USA), inak by sa to nedalo prežiť. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se točí každý rok v trojím provedení. Všechny verze jsou do televizí a všechyn jsou skoro stejné, jen se liší v hercích. Toto je přesně příklad filmu, který tu byl 100x a bohužel ještě tolikrát bude. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Televizní thriller kategorie "bé". Rozdělení na dva díly je zásluhou dějového nevyvážení jen dalším hřebíčkem do rakve, jelikož po svižné první půli přichází výrazně slabší část druhá. Pokud budete předešlou činností dostatečně unavení a bez přemýšlení budete sedět večer u televize, možná to nevypnete.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ťažko uveriť tomu, že televízna produkcia si mohla dovoliť natočiť trojhodinový katastrofický snímok s často celkom dobrou atmosférou, ktorá vás ale por prvom predelení omrzí. Keby to všetko zostalo na hranici dvoch hodín, dosiahlo by sa tým omnoho viac. Pútavosťou, atmosférou a zostalo by aj viac peňazí na nejaký ten lepší efekt. 40%. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tyhle televizní filmy a ještě k tomu se seriálovými "hvězdami". (ČT dost silně ujela v hlavním vysílacím čase). ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Pamätám si, že ma Pandorina skrinka pred niekoľkými rokmi veľmi bavila. A čuduj sa svete, nebolo to zlé ani dnes, hlavne keď si uvedomím, že ide o televízny film. Prvá polovica je skvelá a nemám k nej väčšie výhrady. Lietadlo plné cestujúcich a s nimi potencionálny smrteľný vírus, jeho neustále odmietanie letiskami, tvoriace sa zaujímavé pozadie, charizmatický pilot v podaní viac ako znesiteľného Richarda D. Andersona, pri tom všetkom som len plesala radosťou, pretože tieto kombinácie mám veľmi rada a dokážem zažmúriť oko aj nad nejakou tou chybičkou krásy. Lenže v druhej polke sa zo slušne rozbehnutej katastrofickej drámy niekto rozhodol spraviť akčný špionážny thriller a to už tak nefungovalo, atmosféra sa nestratila úplne, ale dosť zmenila, začala som si viac všímať diery v logike a scenári, čo pokazilo počiatočný dojem. Napriek tomu sa to dá sledovať bez väčšej ujmy na dobrom vkuse. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale tenhle je z tech vsech filmu tohohle typu absolutne nejlepsi =) at uz obsazenim, ci zbytkem =) tohle se mi proste libilo...a nemusim dodavat ze i diky RDA ;) ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

ASI jsem si spletla filmy, ten film jsem viděla asi pře deseti léty a dnes jsem jej viděla znovu. Mám pocit, že jsem se koukala na jiný film, který si pamatuji. Dala bych hodnocení 2 hvězdičky, ale za herecký výkon R.D. Andersona musím dát 3. Nebaví mě spiknutí ve vládě ani nakažlivé viry. Pro mne je toto téma nuda. Hysteričtí pasažéry letadla iritují. ()

Reklama

Reklama