Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roku 1999 natočil Jackie Chan svůj další dokument o sobě. Jeho druhý dokument je hlavně zaměřen na akční scény. Jackie také porovnává Asii a Ameriku, mluví o stylu natáčení a samozřejmě zde uvidíte ukázky ze scén, které sám natáčel. Hodně z nich je z filmu Mstitel beze jména. Ještě na závěr filmu se ukáže Jackieho tým, které sám učí bojové scény. (Yardak)

(více)

Recenze (13)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dokumentární film v němž Jackie Chan seznámí diváka s výrobou a natáčením svých nebezpečných akčních scén a nelehkou prací svého kaskadérského týmu na snímcích Police Story a Mstitel beze jména. Na okamžik se podíváme i na plac natáčení Křižovatky smrti. Jackie prozradí a předvede nespočet triků a trademarků použitých v jeho filmech. V dokumentu vystupuje i Bradley James Allan, první neasijský člen Jackie Chan Stunt Teamu. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jackie na příkladech akčních scén ze svých filmů vysvětluje, jak je točí. Dostaneme spoustu zajímavých informací a tipů, podíváme se Jackieho studia a seznámíme se s jeho týmem. Pro Jackieho fandy a zájemce o kaskadéřinu povinnost. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jackie není pouze výjimečným mistrem bojových umění, ale zná dokonale filmařské umění. Navíc má obrovskou výhodu ve své trpělivosti a faktu, že když natáčí filmy v domovské Číně, může si dovolit natáčet mnoho dnů, na rozdíl od Hollywoodu, kde studioví hlavouni vyvíjí nátlak na dodržování stanovených termínů. Proto jsou jeho filmy výjimečné. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama