Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Suburbans byli v 80. letech populární a obletovanou kapelou a jména Gil, Danny, Mitch a Rory uváděly fanynky do varu. Jenže spousta peněz, které mládenci tehdy vydělali, se rozkutálela, divoké večírky skončily, nadšené dívenky dospěly a kapela zmizela ze scény. Po osmnácti letech se čtveřice schází na svatbě jednoho z nich a jen tak z nostalgie vezmou znovu do rukou nástroje. Mají sice úspěch, ale rozhodně nepředpokládají, že by se mohli do popmusic vrátit. Jenže Cate, která vyhledává muzikantské talenty, jim navrhne něco neuvěřitelného _ zařídí jejich comeback. Stačí podepsat smlouvu, podřídit se její strategii a znovu začít zkoušet. Zní to moc pěkně, ale má to háček. Muži ve středních letech už nejsou ti bezstarostní kluci, kteří si naplno užívali slávy a popularity. Každý z nich má nějaké osobní problémy a také jejich partnerky se dívají na blízkou budoucnost s obavami. Zvlášť fotografka Grace, která vytáhla Dannyho z depresí, a touží po rodinném klidu a po dítěti, nikoliv po divoké jízdě ve velkém stylu. Víte, co se stane muzikantům, kteří chtějí chytit druhý dech? Podívejte se na návrat skupiny The Suburbans! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková milá průměrná komedie, která nenadchne, ale ani neurazí. Bere si na paškál hudební průmysl, spíše však boybandy a jejich pomíjivou slávu. I když je pravda, že nic zajímavého a nic zapamatováníhodného zde asi nenajdete, je to opravdu jen taková nenáročná oddechová komedie pro volný čas, která je občas vtipná, ale která neoplývá originalitou či nějakými inovačními nápady. Když už nějakou komedii o comebacku, tak doporučuji spíše film "Hudbu složil, slova napsal". Ale přesto bych tenhle film nezatracoval, svou jistou originalitu určitě má a je stravitelný. Co však chci zmínit, to je menší role Bena Stillera jako ředitele vydavatelské hudební firmy. Jestli stojí za to kvůli něčemu konkrétnímu se na tento filmu podívat, tak je to právě role Bena Stillera, který si svou roli užívá a při jehož replikách (ve filmu se objeví jen ve dvou scénách) se budete smát asi nejvíce. A z těch známějších herců je zde k vidění potom ještě Will Ferrell, který také svou roli zvládá s vtipem. Ale jak říkám, celkově tato komedie nic nového nenabízí, avšak rozhodně neurazí a já osobně jsem byl docela spokojen. Jedná o docela normální průměrný film, kterému uděluji tři hvězdičky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za hitový potenciál písně By My Side. Jinak je to totálně nefungující komedie, ve které chybí jakýkoliv humor. Will Ferrell si ani neškrkne a za celý film neukáže ani setinu svého potenciálu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Populární kapela osmdesátých let se vrací na pódia s pár kily navíc, s méně hustou pokrývkou hlavy, ale hlavně v době, když už pro ně není v showbiznise příliš místa. Na toto komediální drama jsem narazil při studování filmografie Willa Ferrella. Bohužel jde o film z jeho raných začátku a jeho role není ani stěžejní ani nedává Willovy prostor k jeho typické exhibici. Celkově je tato hudební oddechovka beroucí si na paškál pomíjivost nabyté slávy spíše podprůměrnou zábavou bez kapky humoru. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nebýt Willa Ferrela, ani bych o tento film nezakopl. Ihned jsem se o něj začal zajímat a i přes nízké hodnocení jsem věřil, že to Will nějak zachrání. Přání se mi příliš nesplnilo, neb Ferrell tu nedostává příliš prostoru ke svému typickému řádění a je nezvykle umírněný. Zapadá tak do schématu celého snímku, který je nemastný neslaný a sem tam přihodí nějaký fórek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)
  • Cameo si ve filmu zahrál americký filmový kritik Kurt Loder. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu Sundance 25. ledna 1999. (Terva)

Reklama

Reklama