Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Tohle je stará dobrá komedie pro náctileté. Viděla jsme ji před mnoha lety a nikdy na ni nezapoměla. Až na její název :) a právě včera ji znova objevila. Je to pro mě srdcovka. Vzpomínka na dávno zašlé časy. Proto možná nedám 3 hvězdy, jak by se zpracování zasloužilo, ale nezapomínejme, takhle se to točilo dřív, po roce 2000. Je to klasický scénář, kdy místní nepřijatý člen se nakonec dostane na vrchol. Je tu jasné poslání, které se mi líbí. Porovnání střední školy a basy je naprosto přesné,( ale smutné. Což film řeší vtipnou formou). A ten Tonny HAwk, paráda!, vzpomínka na SK8. /Znám lidi, co si zažili šikanu a nakonec to v životě někam dotáhly. A ti, kteří šikanovali dostali od života, co jim patřilo (ne všichni) Např: šikanátorovi ze základky: vypadaly vlasy, hodně přibral, vypadá jak něčí děda, hraje na v zapadákovech na klávesy pro zábavu. Nebo Kluk, kterého si spolužáci podávali, se stal borcem v boji s chladnými zbraněmi a střední dovednost bojových stylů. Stačilo to, nikdo si na něj, už nikdy nedovolil a stal se místním bavičem. A tohle jsou příběhy ze života. Podobný je i tento film, proto vím, že je vše možné. Proto se i totální nula, může stát, tím nej z celé třídy. ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Tak toto prišlo ako blesk z čistého neba. Podľa všetkého čo som vedel o tomto filme pred tým než som ho videl, to mala byť len ďalšia priemerná teenage komédia o lúzrovi, na americkej strednej škole. Práve naopak. Ak ste videli minimálne jednu alebo dve teenage komédie tohto typu z 80.-90. Rokov, a aspoň trochu sa vám páčili, tak s týmto filmom máte vyhrané. The New Guy ich perfektne paroduje a zároveň si je toho faktu vedomý a využíva ho naplno. Navyše je preplnený viac či menej evidentnými odkazmi. DJ Qualls je komediálny génius, doplnený hromadou cameí, a finále ála Statočné Srdce je chutnou čerešničkou na torte. Jedinou mojou obavou je,ako to už u paródií býva, že keď ste predtým nevideli podobný film, New Guy vám prijde len spolovice vtipný. ()

Reklama

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohá záležitost, na které jsem opravdu nenašel jedinou inteligentní, duchaplnou nebo vtipnou věc. DJ Qualls je víc než trapnej, humor dobrý tak akorát pro jedince slabomyslnějšího založení a děj by se dal přirovnat k reklamě na Ariel. Nechci nikoho urazit, ale dát tomuhle dílu víc jak dvě hvězdičky podle mě může jenom blázen... ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÝ FILM!!! Konečně po čase zase nějaká pořádná komédie která mě dostala do kolen. DJ Qualls je perfektní herec a komediant. Bylo to ztřeštěné prostě geniální. Učast Tomyho lee nebo Vanilla ice o Hasselhoffovi ani nemluvím ten má štěky poslední dobou v každé druhé komédiji byla fajn. Co víc napsat :-) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která je dějově svým způsobem pořádná blbina, nicméně jsem se díky několika povedeným srandovních situací u filmu bavil. Hlavní hrdina je od pohledu pořádný outsider a jeho přerod v největšího oblíbence na škole je trošku mimo realitu, což mě jen utvrzuje v tom, že na film je třeba nahlížet s velkou nadsázkou. Což ale o to, když to hlavní - pobavit - tento kousek splnil. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama