Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dudee není typická sladká šestnáctka, ale spíše nevázaná tulačka, která toho o životě ví více, než se sluší. Krade ze hřbitovů urny s popelem, bydlí u svého nevlastního bratra Billa a spí s každým chlápkem, kterého potká. A aby se nenudila, spolu s Billem ukradnou 10 000 dolarů, vydají se za zábavou do Los Angeles a ohromně se baví svými pronásledovateli: zamilovaným šerifem a zhrzenou Billovou milenkou. Ale je Dudee ve skutečnosti opravdu taková potvora, nebo jenom něco skrývá? (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (14)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Když jsem před lety viděl film poprvé, tak ve mě zůstala jen "pachuť potrhlé malé herečky s opuchlými lýtky". Po druhém zhlédnutí jsem už zbystřil, že to celé zase tak špatné není (i když to nesahá do nebes) a potřetí s lehkým nadledem jsem si snímek "vychutnal" a natočil na video. Bohužel, videokazety, kde byl i tento snímek s českým dabingem, jsem před X lety definitivně zlikvidoval do popelnice .... 5868 ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nezávislá černá komedie, od které jsem jako že něco očekával, ale nesympatická hlavní hrdinka Christiny Ricciové mi děsně vadila a po shlédnutí jsem nenašel jediný důvod, proč dát téhle zmatlanině víc jak 2hvězdičky. Scenárista chtěl zřejmě napsat něco ve stylu filmu MANIAK s Reese Witherspoonovou, ale neměl na to! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto "alternativního" a "nezávislého" snímku mi uniká. 1) Hlavní postava je nepříjemně agresivní rozmazlená holka, přesvědčivě ztvárněná 18letou Christinou Ricciovou. Ostatní jsou tupé ovce nebo nelogicky jednající hysterky. 2) Celkový dojem umocňuje nekvalitní amatérsky působící dabing Ateliérů Bonton Zlín. 3) Listen to me, you little grunge faggot. I survived my family, my schoolyard, every Republican, every other Democrat, Anita Bryant, the Pope, the fucking Christian Coalition, not to mention a real son of a bitch of a virus, in case you haven't noticed. K výčtu lze doplnit, že jsme úspěšně přežili i tento film. Sláva. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Dedee Truittová (Christina Ricci) po smrti svého otce utíká od matky ke svému bratrovi Billovi (Martin Donovan), který je oblíbeným učitelem v Indianě. Mimo to je také gay, a žije se svým přítelem Mattem (Ivan Sergei) v domě, který sdědil po svém bývalém příteli. Dedee je ale pěkná potvora, takže Matta (i přes to, že je gay) svede, a pod výmluvou na těhotenství ukradnou Billovi peníze a utečou. Mimo to Billa vydírá Jason, který tvrdí, že je Mattovým přítelem. A ještě se do toho pletou Randy, skutečný otec dítěte, Lucia (Lisa Kudrow) sestra Billova bývalého přítele a Carl, milenec Lucie. A samotné dítě a popel mrtvého přítele Billyho... Uff, zdá se vám to zmatený? Tak to nejste sami. Jednotlivé postavy jsou tak propletené, že za chvíli netušíte kdo s kým a co a za kolik. Oproti jiným pomotaným filmům je zde nevýhoda, že se vztahy kombinují i mezi stejnými pohlavími, čili vzájemných kombinací je dvojnásob. Ale co už.... Don Roos vsadil vše na jednu kartu, a to Christinu Ricci - jenže zde je tak ukrutně nesympatická, že mě to film tuplem pokazilo. Ostatní jsou docela ok, příjemný Martin Donovan či Lisa Kudrow ( i když ta se z Přátel asi nikdy nevyvlíkne). No nic moc... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama