Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Collins je unesen společně se svou snoubenkou, Lauren Sadler, šíleným lovcem Danton Vachsem. Ten každý rok pořádá soutěž, kde si lidé mohou koupit právo vystopovat a zabít lidskou bytost. Tentokrát je to Collin, který bude předmětem lovu. Vachs použije Lauren jako motivaci pro Collina: aby skutečně bojovat a přežil a tak dal lidem, kteří si lov koupili, skutečně výjimečný zážitek. Collin je vypuštěn na nezmapovaný ostrov a čtyři zabijáci se pokusí ho najít a zabít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Přivřu obě oči a vrátím se v čase do doby vzniku tohoto snímku nebo ještě lépe do počátku 80.let; vypnu mozek, aby mne zbytečně nerozptyloval a soustředím se pouze na tehdejší "atmosféru" a na své vzpomínky.... Jasně je to béčko jako prase a z dnešního pohledu komická a často dost nelogická věcička. Jako určitý bonus se dá brát "hvězdné" obsazení - máme zde syny Chucka Norrise a Steve McQueena (pro ty mladší - to není ten zpěvák co se proslavil s tou hokejovou hymnou "We Will Rock You"; a není to ani žádné závodní auto...), mladšího bratra Patricka-Dancinga Swayzeho (starší bratr se bohužel vrátil ke své 2. nejslavnější roli a odebral se do říše duchů...) a arci-záporáka Billyho Draga (kdo kdy viděl tohoto týpka v nějaké aspoň s minimálním náznakem kladné roli má u mne +). Co víc si přát? Proto ty 3 hvězdy, takže tak ... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Máme tu zase lov na člověka v lese. Síla pomsty v jíných barvách. Drago byl super záporák, příběh nic extra ale naštestí nenudilo a docela to odsypalo takže fajn béčko. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

No niečo perfektné tento film. Od začiatku až do konca ma bavil a ani raz som sa nenudil. Herci boli super a skvelo obsadení. Dej ból dosť dobrý až na pár vecí ktoré ma naštvali bol film naozaj super. Čo ma najviac naštvalo ból výber zabraní pre lovcov. Málo zapasenia jeden na jednoho načož zápas Matta a toho azijata ból perfektný. Štvalo ma aj to že Matt nezápasil proti všetkým lovcom, ale čo už. Aj cez toto som si film náramne užil. Doporúčam. ()

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečna old school pecka z 90 let. Hlavně neporazitelny Mike Norris, mj syn slavného Chucka Norris. A Don Swayze, brát slavného Patricka Swayze ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1310. hodnocený film: Dlouho jsem měl tenhle film v paměti a ještě snad déle jsem jej sháněl. Ne snad, že by byl až tak kvalitní, ale protože se zkrátka jedná o film z dětství, který jsem už hodně dlouho neviděl. Jak dlouho? Možná i nějakých 15 let. Už jen samotné hledání názvu filmu mi vydalo na dlouhé hodiny a hodiny. Každopádně jsem rád, že jsem jej opět shlédl, protože vidět absurdní béčkový film z počátku 90. let, kde je zápletka jednodušší než početní operace 1+1, občas udělá i mě radost. Film si zaslouží maximálně 1-2*, ale já se přeci jen přikloním k lepšímu hodnocení. 2* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama