Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

foundation 

všechny recenze uživatele

Bozske Relikvie sa u mna radia na uplny vrchol Jackieho hereckej kariery. Perfektne namiesany kokteil humoru a skvelej akcie. K tomu jedno luxusne auto v ktorom sa skryva viac ako by ste cakali :D. Jackie Chan vo svojej vrcholnej forme. Co sa tyka pribehu druha relikvia sa mne osobne pacila este ovela viac :). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jmenuji se Indiana Bond, ale v tomhle filmu mi říkají asijský Jestřáb. Vítejte v pohádce pro dospělé, nudné, nezáživné a dost často trapně humorné. Je mi líto, že se budete muset prokousat celou hodinou nepovedeného filmu, abych vás pořádně pobavil až vymazlenou rvačkou se čtyřmi nařachanými ženskými, to je totiž to jediné, co by vás na filmu mohlo zaujmout. A upřímně vás lituji, že budete muset přetrpět mého ultratrapného filmového kolegu.... ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hurá, první hongkongská komedie, u které jsem se opravdu bavil a která se mi opravdu líbila! Tak přece jenom taková existuje... Pár nepovedených a lehce trapných scén se sice našlo, ale naštěstí jich bylo natolik málo, že mi to zážitek z filmu nijak zvlášť nekazilo. Jinak mě to totiž skutečně chytlo - je to příjemně ztřeštěné, se slušnými akčními scénami, sympatickými postavami, podmanivou atmosférou, nemalým počtem vtipných scén a to mi u takového typu filmů ke spokojenosti bohatě stačí. A určitě si to někdy rád pustím znova :-) 4* ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Opäť som si nechal poradiť starší film, teda riadne starší, ale nepoučil som sa. Počiatkom 90 rokov to bol isto dobrý film, ale čas ponechal na ňom následky. Ťažko je natočiť film, ktorý bude po takmer 30 rokoch stále na úrovni a kráčať s dobou. Intersonic bol špička, ale väčšina filmov po čase ostala druhotriedny brak. Myslel som filmy s akčnou tématikou ako karate, kung fu, ninja, shaolin z ázijskeho prostredia. Toto nebolo až tak zlé, ale už som zvyknutý na niečo lepšie. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Niektorým slávnym filmom z časov dávno minulých je lepšie sa v dnešnej dobe radšej vyhnúť, lebo len budete krútiť hlavou nad tým, kde sa vzali tie vysoké hodnotenia. A toto je modelový príklad. Technické kvality sú zo súčasného pohľadu skrátka tristné, vyzerá to ako nejaký amatérsky fan film a má aj tomu zodpovedajúcu zápletku a príbeh. Jackie Chan, hlavné lákadlo, okrem našľapaného a zábavného úteku pred kanibalmi z úvodu filmu neukázal v podstate nič zo svojho slávneho bojového repertoáru, za to zakrneným hereckým ma trápil celý čas. 5/10 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Na začátku, když Jackie skočí z jedné skály na druhou, má rukavice, v dalším záběru je nemá, ale v dalších záběrech je opět má. (DruidKarel)
  • Během prvních scén se výrazně mění délka Jackieho vlasů. Ve všech předchozích filmech nosil Jackie dlouhé vlasy, až pro Božskou Relikvii se nechal ostříhat nakrátko. Avšak po nehodě při natáčení scény skoku ze zdi na strom, během které málem přišel o život, se rozhodl nechat si pro štěstí narůst opět dlouhé vlasy. (Raztubyl)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama