Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Bastian, jemuž po nehodě umírá matka, se jen těžko sžívá s otcem, který od rodiny před časem odešel. Jednoho dne však narazí na zvláštní obchůdek se starými knihami a ještě zvláštnějším knihovníkem, který mu daruje velmi podivnou knihu. Od této chvíle nejraději Bastian utíká před nevlídnou skutečností ke knize a ke snění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

tron 

všechny recenze uživatele

„Nepotrebujem, aby ma niekto viedol za ručičku,“ prehlási jedna z tucta nesympatických postáv tohto seriálu, no minimálne tvorcov niekto za ruku držať mal, aby sa na to, čo splodili, dalo pozerať. Poviem to takto – Xena je oproti tejto... veci... dosť dobrý seriál. Keď prišiel v roku 1984 NEKONEČNÝ PRÍBEH Wolfganga Petersena, bol to hit. Bohužiaľ, pribudli dve slabé pokračovania (1989 a 1994) a nakoniec to vyvrcholilo týmto mizerným (a mizivým) seriálom (ktorý našťastie skrachoval po jednej trápnej sérii). Je to hrozné. Afektované herecké výkony, už na prvý pohľad škaredá výprava, trápne masky, smiešne kostýmy, príbeh stojí za... Škoda reči. Toto je proste zlé. Veľmi zlé. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 5-8 let a v televizi nic jiného nebylo tak jsem se na to občas díval a líbilo se mi to. Ale tenhle seriál si určitě zaslouží být mezi 300 nejhoršíma. Hlavní postavy, děj, efekty. To vše je naprosto otřesné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Určitě nemám pocit, že by to byl nejhorší seriál všech seriálů, ale Endem inspirovaný kanadský projekt, který má své místo v televizi pro čerstvé teeny. Tales from the Neverending Story tu jsou pro diváky takových show jako Are you afraid of the Dark? nebo obecně pro čtenáře R. L. Stinea čili v momentě, kdy odrostete, jdete zase o dům dál a žádné drama se nekoná. Ostatní by mohli docenit, že děj slavného filmu tu zabírá jen prvních 6 dílů a další epizody jsou o to zajímavější. Hodně prostoru tu má čarodějnice z druhé poloviny knihy Xayide. A finále je pak logicky plné překvapení. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý, pôvodný film "Neverending Story" z roku 1984 je kultový snímok v oblasti fantasy tvorby. Pokračovanie z roku 1989, "Neverending Story 2", za svojim predchodcom značne zaostáva, ale ešte sa na to dalo pozerať. Tretia časť, "Neverending Story 3", natočená v roku 1994 je veľká bieda, úbohosť. No a kanadský televízny seriál "Tales from the Neverending Story", ktorý bol vyprodukovaný v roku 2001, už dopadol na úplne dno. Z "Nekonečného príbehu" sa stal odpad! ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

neeee, ja jsem z toho serialu onemocnel! Vetsi kravinu jsem nevidel, hlavni hrdina jako by odesel z cirkusu pro dementy. Ostatni jsou taky idioti, jezisi to je ptakovina! Neeekooooukat!!!! ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

30% - První Nekonečný příběh byl nezapomenutelný film, druhý spadl do průměru a třetí už za moc nestál. Seriál bohužel úspěšně pokračuje v sestupné tendenci... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět hrůza, ale o malý stupínek lepší a stravitelnější než třetí díl Takže bez větších keců hodnotím na 17% = * ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysoce levná záležitost,která nemá s původním příběhem nic společného,jde především o seriál pro děti,takže na dramatické scény můžete zapomenout...ale cestování po říši fantazie mě docela bavilo a ta odlehčená atmosféra taky sem tam bodla,ono je občas taky dobře když furt neřvu jako u prvního dílu :-) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že jsem jako malá tento seriál milovala. (No malá... mohlo mi být... deset?) Každopádně teď ho vidět nechci, když vidím to hodnocení a hodnotím na základě svých vzpomínek :) ()

Tayen odpad!

všechny recenze uživatele

Od seriálu jsem toho moc nečekala, a mé předtuchy se potrvdily. Nemělo cenu nad takovou blbostí ani brečet. Kdyby se tohodle nápadu chopil třeba Spielberg, mohl vzniknout nový seriálový trhák. Spálit. ()

Jillen odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm...A kdopak zase přišel s dementním pokračováním?! Ne, ne a ne už žádný Nekonečný příběh. I mnohý fanfilm je lepší než tohle. Dávám 0% ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Toto je akože čo? Horko ťažko na jednu hviezdičku z milosti.Nie je to pre žiadnu cieľovú skupinu.Aj deti sa pri tom nudia (podla mňa). ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Tam, kde jednička nadchla efekty, se o sedmnáct let mladší seriál snaží o to samé. Samozřejmě extrémně neúspěšně. To, že rozpitvává hodinu a půl dlouhý příběh na !šest! hodin je ale asi ta nejhorší věc. Kdyby se to nejmenovalo Nekonečný příběh, tak by to možná za jednu dvě hvězdičky bylo. Takhle je to jasná volba. 5% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů to tu polovina hodnotitelů vůbec neviděla a hodnotí stejně jako nekoukatelný třetí díl. Já si pamatuji, že jsem to kdysi sledoval jako televizní novinku a moc mě to bavilo. Je samozřejmě na pováženou, že o skoro dvacet let starší předloha (film) má mnohem hezčí vizuál bez jakéhokoli CGI, ale mezi nejhorší seriály nemá co dělat. ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne.....Jak někdo může, spíš dovoluje si, dát něco takového do televize.Toto je nejhorší seriál všech dob a já nechápu jak tomu může dát jednu hvězdičku nebo dokonce víc (!!!!) - nezlobte se, ale to už hraničí s bláznovstvím!!! Do hajzlu s Tales From the Neverending Story!!!!! ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ani filmy Nekonečného příběhu mě příliš neoslovily, oproti většině komentátorů nemám potřebu se vztekat nad údajným znesvěcením původní předlohy. Zas až takový odpad to není, znám stovky daleko horších vymýváren mozků s mnohem vyššími hodnoceními. Tenhle seriál, když už nic jiného, alespoň působil celkem neškodně, i když je fakt, že to neustálé skákání z reálného světa do fiktivního mě neskutečně iritovalo (nesnesu to v žádných filmech / seriálech). Dal bych 1 *, ovšem jedna z vedlejších postav posledních dílů se dost podobala Lídě M. ze Strání, mé dávné školní lásce, už jen za to musím přidat jednu * navíc.:-) 30% ()

Braddy 

všechny recenze uživatele

Možná to byl dobrý nápad natočit podle Endeho knihy seriál, ale ne takhle!! Ta televizní "umělost" z toho jen čiší. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole. Trojke filmu som dal jednu hviezdu čisto len zo slabej chvíľky, ale tomuto odpadu to nemôžem ani s tou najlepšou vôľou. Toto nemalo nikdy vzniknúť, toto je hanba pôvodnej prvej časti tak veľká, že ma nenapadá žiadne iné prirovnanie v žiadnej inej sérii. ()

Reklama

Reklama