Reklama

Reklama

Skupina talentovaných astrologů se dostane do závodu s časem o záchranu Země, když zjistí, že se na naši modrou planetu nečekaně obrací kometa. Pokud hrdinové nenajdou během několika dnů řešení, pozemský život může přestat existovat. (Tealc_EU)

Recenze (43)

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvej do poslednej minúty typická céčková katastrofická produkcia. Patetická, hlúpa, režijne i scenáristicky maximálne nezvládnutá (resp. odfláknutá). Postavy tvorí banda archetypálnych mudrcov, ktorý si však v skutočnosti horko-ťažko zvládnu zaviazať šnúrky na topánkach, autistická verzia Einsteina zmiešaného so Stephenom Hawkingom a Sherlockom Holmesom, pár pubertálnych výrastkov a zopár "dospelých" s akútnymi príznakmi postupujúcej demencie. K tomu maximálne nelogický príbeh, efekty ako z rýchlokvasenej nízkorozpočtovej akčnej počítačovej hry 10 rokov dozadu a navrch poriadna porcia amerického pátosu a pokrytectva (viz. prezidentov prejav a príprava naň). Lepšie dialógy sú aj v Mélièsových filmoch. A to žiadne nemajú. 0% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Ne až tak špatné, jak se podle hodnocení zdá. Oproti většině podobných céčkových televizních scifáčů, tento se mi opravdu líbil. Ať už tou určitou sebeparodickou rovinou s naprosto trhlými vědci z NASA, podpantofláckým prezidentem nebo tím, že většinu filmu ta hloupost a céčkovost až tak nerazí... Řekněme že od chvíle, kdy jde syn s přítelkyní hledat její rodiče po městě, tak to ztrácí na kráse. Celá tahle vsuvka s pistolí a znásilněním... To mi hodně zhořklo na jazyku. Ale jinak oceňuju snahu tvůrců o překvapivou pointu a docela zábavné a aspoň na první pohled rozumné zpracování (pokud člověk přijme jako fakt, že se černá díra objevila znenáhla u Marsu a pohybuje se). Jsou tu ty klasické patetické scény, kdy při prezidentově projevu všichni ustanou ve své činnosti a za zvuků burácivě dojímavé hudby hledí zoufale, ale nadějeplně do kamery... Přesto hlavní hrdina Terry hraje celkem dobře a je mi sympatickej a jak říkám, dávejte pozor na pointu. Nepozorný divák ji snadno přehlídne (možná i proto, že nevybrali nějaké výraznější číslo jako 666 nebo 999 a podobně). Místo toho (a opakuju znovu spoiler) se jen na začátku dozvíme, že Terry pekl buchty 672krát a na konci 673krát... Gigi Edgley bez své šedé kůže z Farscape vypadá mnohem líp a její role je stejně trhlá, jako tam. V základě žádný extra film, ale příjemně se při něm relaxuje. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nedávno som si pozrel "Austrálsku apokalypsu", pár dní pred tým som zhliadol "Snehovú apokalypsu", režisér Paul Ziller ma omráčil filmom "Apokalypsa: Posledný deň Zeme", videl som "Apokalypsu v Los Angeles" a tiež i titul "Apokalypsa: V znamení zverokruhu". Zasiahla ma aj "Apokalypsa meteorov". Mám pozretý aj film "Apokalypsa: Smrtiace Slnko". No a dnes som si pustil snímok "Quantum Apokalypsa". Všetky tieto apokalypsy majú niečo spoločné. Sú to príšerné, nízkorozpočtové, katastrofálne katastrofické filmové braky. * ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil, proč apokalyptickou katastrofu místo tisíců vědátorů řeší nějaká šáhlá bloncka, ale jinak je to docela vtipné... místy se dokonce zdá, že úmyslně... ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Film, který byl zjeven ve snu samotnou paní Trololo, nemůže být špatný. A taky nebyl. Timey-wimey, wibbly, wobbly, abrakadabraka, nenybum! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No asi takhle roku 2010 byl rok katastrof, tenhle rok bylo natočeno plno katastrofických filmů, a nebyly moc kvalitní, a ne ani tenhle není moc dobrej ale já sem se dobře pobavil, Giles je pro mě sympaťák at si každej říká co chce. A i když ostatní herci byly na prd, tak se ve filmu neustále něco dělo. A navíc co by jste chtěly od Nu image? ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Zánik Země je jedno z témat které se omílá stále dokola. Jsem už toho přesycen a dám si od tohoto tématu asi trochu oddych. Hlavně po tomto EXTRAKOUSKU. Někdo tu napsal - "Na světě jsou tisíce vědátorů a svět má zachránit nějaká šáhlá bloncka?" To bylo přesné... V době nejmodernějšchí počítačů, které vypočítají na roky dopředu co bude (kam co dopadne), najednou svět závislý na "těchto šílencích" a jednom "postiženým géniovy", který bydlí zrovna za městem a který to vše dokázal v hlavě spočítat? Snesu cokoliv, ale tohle bylo moc... - 21. 9. 2010 - 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní katastrofický film pod hlavičkou Nu Image a někdo od toho očekává pecku? Tak to je potom s prominutím debil! Jasně že jde o laciné céčko s otřesnými digitálními efekty, hromadou neoriginálních nápadů (ovšem otřesně provedených), kupou stupidních dialogů. Herecké výkony ale až tak tragické nebyli – ani pěkné herečky, prdlá postava nejchytřejší ženy Trish to sice nezachránily, ale zase se člověk alespoň zasmál. Jinak to samozřejmě byla nízkorozpočtová katastrofa, jakých existuje dnes již celá řada. To házení s autem bylo úsměvné ostatně jako drtivá většina tohoto filmu… ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Každá apokalypsa je děsivá a tyhle filmy jsou složité na natočení tak nechápu proč se do nich poušti ti co vy že to je na hovno. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jo, taky mě nalákal obal... Ale taky jsem se opravdu zasmál. Prezident mluví k národu zpoza kuchyňského stolu, hlídači v NASA stojí v budce z lepenky atd atd. Prča, no:) A ten překvapivý konec! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Desný film, ktorý stavia na deja vú. Toto bolo niečo až neuveriteľne amatérske, plné klišé, skoro v každej scéne nejaké. Naviac bolo vo veľkej časti scén, najmä skoro v každom obraze z vnútorného prostredia vidieť jasne americkú vlajku v rôznych podobách. Do toho zapliesť vládu a prezidenta ako nerozmýšľajúcich, Rusko a Čínu ako amatérov, akože najlepších vedcov zavolali len dvoch a to deti, no skrátka toto bol jeden veľký des a navyše ako bonus ten postihnutý záchranca planéty, ľudia ak chcete radu, tento film si nepúšťajte. ()

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

V kľude si jem olovrant a vkuse ma dačo otravovalo... Konkrétne imbecilné výkriky tínedžerov z intelektuálne lacného tv filmu. Hovorím si, že sa sestra fakt musí nudiť, ale toto bola silná káva aj pre ňu. Najlepším riešením bola logicky ignorácia a vypínač, pretože ak by som to nevypol, hneď by bolo postarané o skazenú polovičku dňa. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kde hned během prvních 10 vteřin víte, s čím máte do činění. Céčková televizní produkce. To mám za to, že si pořádně nečtu popisky. ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem na to koukal, možná je to můj projev masochyzmu. Je to další ubohost z řad amerických televizních katastrofických filmů. Všechno, co film dělá filmem, je tu nechutné, odpudivé a nedokonalé (směšně jednoduché dialogy, kamera, hercké výkony, zápletka a v neposlední řadě zvláštní efekty z prehistorických dob). Prostě a jednoduše je to film k blití. ()

ivan bohatyr odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdybych neměl těch vědeckej keců dost ve škole a v tomto filmu to ještě osolí pořádnou dávkou ironie. Efekty ošizené a pekelně hloupá lovestory. Vrchol byl, když začali rejpat do rain mana, na toho nešahejte, tomu se nehrabete ani po ponožky, příště si vymyslete něco aspoň trochu originálního. ()

Reklama

Reklama