Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka náhodných lidí uvízne přes noc v lázních. Na tom by ještě nebylo nic tak tragického. Bohužel, jak se ukáže jen o chvíli později, tam je s nimi zamčený i psychopatický sériový vrah, který si libuje v bolesti svých obětí. (topr harley)

Recenze (8)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ledacos, ale tenhle prokletý záchod mě znova přesvědčil, že filmový svět je ještě plný překvapení. Za plus považuju docela dobrou atmosféru, za mínus pak všechno ostatní - T.T.Sindrom je objektivně strašně špatný film, dokonce tak špatný, až se to rozumu příčí. Naprosto iracionální chování postav, které spadly odněkud z Marsu, samoúčelná brutalita a herci, kteří budí zdání toho, že jsou pod vlivem nějakýho silnýho svinstva, jsou jen vrcholem ledovce. Ale právě proto - spolu s onou relativně slušně odpornou atmosférou - se mi tenhle film přesně trefil do guilty pleasure zóny. Vážně, já už se dlouho takhle dobře nebavil. A závěrečný vypláznutý jazyk na diváka tomu nasadil korunu. Pod tři nejdu ... ()

DaViD´82

všechny recenze uživatele

Nízkoropočtový "film" o hovně (a to doslova), záchodcích, homeless Merlinovi, všemocné kloace a vůbec všech těch věcech z veřejných záchodků. Tohle už je TAK zcela mimo kategorie jakéhokoli guilty pleasure, až je to v podstatě nehodnotitelné. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Něco neskutečného. Máme tu šíleného vraha, vraždícího šílence, kloakou posedlou toaletní mísu, skupinu blbů a Merlina. To vše v nízkorozpočtovém hávu a jedné bizarní lokaci. Kdyby to bylo tak o 80 minut kratší, dal bych možná plný počet. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Jugoslávská (srbská) odpověď na....vlastně na nic. Horrorů o prokletých záchodech mnoho není a balkánští fandové se tak vydali na poměrně neprobádanou půdu. Evidentně si k tomu zapomněli vybrat z kasičky úspory a museli improvizovat jak s lokacemi (hajzl a předhajzlí), tak s obsazením (i když podle znalců jde o známé srbské herce). V zásadě to ale nevadí, protože se jim podařilo místy vykouzlit opravdu povedenou atmosféru, ze které sálá nadšení pro věc. Poté jsou tu ale jiné okamžiky, ve kterých film úpěnlivě prosí své tvůrce o zkrácení. Bohužel, kluci srbští mu nevyhověli. Kdyby se k radikálnímu zkrácení odhodlali, mohla to být báječně šílená úchylnost s povedeným gore a bezdomovcem Merlinem jako bonusem. A i ten Fulci tam občas vykoukne... ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Dobro došli u kloaku. Jebo te Merlin, ten rozjezd teda byl! Už jsem se málem pasovala na objevitele horrorového pokladu a těšila se, čeho se dočkám od filmu, který je už v prvních minutách takovou nekompromisní undergroundo-balkanisticko-fekální ryjbou. Bohužel po chvíli radikálně ubude gore, nadsazená aplikace žánrových i jiných klišé omrzí a celkově film předčasně vyčichne. Pořád je to ale docela zábavný kousek, pohybující se někde mezi Fulcim a Wajdou. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Ten film je totálně nevyrovnaný. Jsou v něm dlouhé úseky, kdy je divák vtažen do děje i spousta dobrých nápadů, to je však často vzápětí zabito nechtěně groteskními momenty... ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

No upřímně, kdyby to natočili ve Svazu Spojených Kapitalistických Republik, tak dám odpad. Ale samotné prostředí naznačuje jistou syrovost, neřku-li autenticitu. Kdyby existoval bůh či satan záchodů, poštval bych na všechny své nepřátelé, ale žel, jako se nikdy nenašel krokodýl, nenašel se ani on. Celkově to není zas tak špatný horor, když samozřejmě pomineme totální nelogičnost, přehrávání a překombinovanost, která natrhává prdel (pomocí hřebíků na prkénku) i pejsku a kočičkovi. Třetí hvězdu dávám za gore, čtvrtou ubírám za to, že přestože je snímek o hajzlech, tak neuvidíme ani jednu fekálii. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Film o záchodcích???,a což o pisoárech by nebyl?.Divný a nelítostný dílo,místy velmi překombinované a plné zmatků,sice koukneme sem tam na dobré gore,ale výsledný efekt se propadá do hajzlíku. ()

Reklama

Reklama