Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí manželia Patrizia (Anna Maria Rizzoli) a Roberto (Ray Lovelock) sú poverení od policajta De Sanctisa (Anthony Steffen), aby mu pomohli vyšetriť niekoľko úmrtí v okolí hotela, kam chodí veľa prominentných ľudí na sex... (westerns)

Recenze (6)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Wau, další italská ujetinka, taliáni se opět ukázali jako mistři toho největšího sleazy, a tento fim byl toho živým důkazem. Zde v tomto koktejlu, byly současně zastoupeny prvky gialla, krimi, komedie, nechyběla ani docela překvapivá porce tvrdého sexu! Původně jsem si myslel že sleduji Franca nebo D'amata alespoň to tak vypadalo, tak jsem se musel ujistit, že tomu tak skutečně není;) V jednom motelu se odehrávají schůzky bohatých mužů s jejich ženami, dochází zde k perverzním a výstředním pohlavním stykům (Satan vs Jeptiška, SM styk s lahví šampusu zastrčeným do vagíny), obchodům, fotografování, vydírání bohatých obětí (právě přes fotky sexu) a nakonec i k záhadným vraždám (které ale jsou docela slabé a suché). Zabiják, černé rukavice a způsob provedení vražd, to všechno je divákovi gialla dobře známé. Jednoduchý scénář, ve kterém se najdou nějaké ty propletence, nakonec v podobě spiknutí moc dobře ale nevygraduje, herecké výkony mě zklamali asi nejvíc. Ray Lovelock (s nějak vymlácenými zuby?) poněkud suchý, zde se ani nepopral, viděl jsem od něj už dost, tento film však považuji za jeden z jeho nejméně povedených, včetně role, jeho pohledná partnerka Annamaria Rizzoli,to bylo jiný kafíčko, ta působila docela příjemně (zvláště při jednom erotickém fotografování, škoda že hrála spíše v komediích), ale film i tak postrádal větší napětí a překvapení, přesto to ale byla celkem sledovatelná zábava, kde šlo hlavně o sleazy a různé oplzlosti. Klasický eurotrash, melodický hudební doprovod se místy docela nehodil, ale popové písně byly celkem přitažlivé, zvláště pak ta titulní. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Soft porno verzia Komisára Rexa. Atmosféru gialla to veľmi nemá, skôr je to nudná detektívka okorenená o explicitný sex. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Play Motel je standardní ničím inovativní ploché giallo, ale v tom dobrém slova smylu. Najde se v něm tak maskovaný zabiják, slušné spiknutí, trocha atmosféry, pár vražd a nahota. Tedy spíše hodně nahoty na hraně až lehkého soft porna. Hlavní vadou na kráse je ale slabý scénář (vážně policie využívá amaterské herce při pátrání? vážně se budoucí herečka nechá vyfotit jen kvůli případu? atd.). Na konec 70. let ale povedený kousek...PS: Existuje prodloužená "hardcore" verze, kdy dojde k využití láhve až do samého konce. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nevybavujem si žiadne iné giallo, ktoré by malo tak silný erotický podtext ako Play Motel. Ženská nahota je tu servírovaná naozaj v štedrých dávkach a zväčša v explicitnej forme. Erotická tematika samozrejme ku giallu neodmysliteľne patrí, nemala by však byť nosným pilierom filmu ako je tomu v tomto prípade. Pochopiteľne je tu prítomná aj detektívna zápletka, tá je však len akosi do počtu. Divák sa priskoro dovtípi, kto je mozgom zločineckej skupiny a príbeh tak stráca dramatickosť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím snímek „Play Motel“ jako horor, ale hodnotím ho jako erotický film, protože tak opravdu funguje, jako horor příliš nefunguje, protože zde není dost napětí, není zde skutečné tajemno. Snímek „Play Motel“ se tváří jako giallo, ale na to není detektivní příběh dostatečně silný a není podaný dostatečně strhujícím způsobem, který by vás přiměl sledovat děj více než nahotu. ()

Reklama

Reklama