Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Voodoo Man je kousek s hodinovou stopáží a celkem jednoduchým námětem. V nejmenovaným městečku(v Americe) začínají miznout mladé ženy. Ty totiž potřebuje Bela Lugosi ke svému plánu jak oživit svoji přes 20let mrtvou ženu. Pomáhají mu přitom voodoo velekněz v podání George Zucca a dva sluhové z nichž jednoho hraje John Carradine. Několikrát zde padne slovo zombie. Ty tu však nečekejte. O5 jsou to jen ženy pod vlivem hypnózy, magie či voodoo kouzel(nazývejte to jak chcete). Po příběhové stránce nejde asi o nic extra(pro dnešního diváka, kterej nehoví starým filmům už vůbec ne) ale díky svý krátký stopáži to celkem rychle uteče aniž film nudí. Navíc Bela Lugosi je stále ve formě a má pořád ten svůj uhrančivej pohled. 3hvězdy. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Závěrečný vtip na Lugosiho adresu byl zábavný a povedený, takže jen kvůli té jedné replice jsem se rozhodl svou nerozhodnost mezi dvěma a třemi hvězdami překlopit nahoru, přestože samotný film je tak na ty dvě hvězdy. Bela Lugosi totiž už vypadá i hraje jako parodie na sebe sama (taky není náhoda, že za tři roky jeho "vážná" kariéra de facto skončila), film s voodoo motivem je sice zajímavý, ale chybí mi k tomu ten Karibik (nebo aspoň džungle Louisiany), někde v normálním městečku v Americe to působí prostě divně. Skrz naskrz průměrný film. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

No docela dobrej béčkovej horůrek s klasikem Belou Lugosim :-) Zápletka je následující: V jakémsi americkém zapadákově, kde lišky dávají dobrou noc operuje zločinecký gang vedený hypnotizérem Belou Lugosim, tvořený dále jeho pomocníky - Voodoo veleknězem Georgem Zucco a dvěma retardovanými bouchači z nichž jednoho si excelentně vystřihl John Carradine. Tento gang za pomoci důmyslné léčky unáší mladé dívky, které potřebuje pro jakýsi záhadný riuál. ___ Takže je to taková ta klasická naivní hodinová podívaná, kde je vidět nedostatek rozpočtu i nápadů, ale na druhou stranu nenudí tolik, jako jiné "skvosty" této doby (např. The Ape, Scared To Death, ...), a hlavně se tam vyskytují tři relativně známý a dobrý herci. Při některých dialozích jsem nevěřil vlastním uším :-)) a fanoušci Belova upřeného pohledu nebudou ochuzeni ani tentokrát a stejně tak si budou moct užít jeho shakespearovské recitace při onom výše zmíněném rituálu :-D :-D :-D No a ten vypointovaný konec fakt nemá chybu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Voodoo Man“ je takové klasické hororové béčko 40. let, které dnes už nemá nárok na to, aby strašilo. Už ve své době se jednalo něco, co jen ukazovalo, že největší sláva hororů Universalu už upadá. Tvůrci ale tušili, že nemají v ruce příliš silnou látku, a tak se naštěstí rozhodli, že diváka nechtějí nějak trápit. Hodinový film v tomto případě bohatě stačí. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Po dvanástich rokoch, kedy už svet vedel o zombie filme sa spojila trojica hercov, ktorí sa už v danom žánri vyskytli. Bela Lugosi, George Zucco a John Carradine vytvorili pamätnú antagonistickú štvoricu, ktorú pomocou hypnózy a voodoo rituálov vysáva z mladých žien život, kvôli oživeniu Lugosiho dávno mŕtvej ženy. Kriminálna atmosféra skvelá, neustále sa opakujúce slovo zombie výborné a záverečný vtípek na Lugosiho adresu viac ako podarený. Aj napriek tomu, že tento kúsok si už priaznivcov nenájde, ja som bol pomerne spokojný a celkom nadšený a to aj napriek tomu, že ide o ďalší lacný výplach štúdia Monogram. ()

Reklama

Reklama