Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý vládní ranger Logan Keliher už dávno uložil své kolty do skříně a vede poklidný život farmáře. Život, ve kterém by se ovšem bez hypotéky od banky neobešel. Cestou do města se splátkou Logan odhalí ozbrojené bankovní přepadení. Společně s místním šerifem a jeho muži postřílí celý gang až na jednoho muže - Sama Warda, exmanžela Loganovy současné ženy Susan a otce jejího šestiletého syna. Sam s částí peněz prchá na území Apačů a po jeho stopách se z města vydává trestní výprava, ale na vlastní pěst také Logan, jenž tuší, že Sam bude chtít svou manželku za každou cenu zpět. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Klasický western se sympatickým Audie Murphym. Rodinná záležitost snímek trochu zpestřuje a výsledný dojem je na 4*. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dobrý neznámý western, kterému možná maličko škodí přílišná přímočarost a zjednodušování zápletky, naopak rodinná linka nijak nevadí ani neuráží. Jinak ovšem obsahuje většinu toho, co má dobrý western mít, navíc není okoukaný. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Teda Lottie a Susan byly very hot chicks. Akorát teda Susan měla tu podprsenku, která jí z vnad udělala dva nebezpečné bodce a kdo by se s ní chtěl obejmout, tak jen na vlastní nebezpečí, protože dotyčný by taky mohl skončit s propíchnutou plící. Audie zde odevzdal svůj standart. Závěr filmu je velké akční finále, kde indiáni z kmene Apačů zaútočí a Audie je masakruje a nabodává kopím jejich střeva (sice je vidět jak bodne vedle indiána do země, ale to nevadí, protože všichni máme představivost). Mno a úplnej závěr? Málo vykradenej Klekí Petra, kterej tohle dělal ještě když to nebyl mainstrem. ()

Reklama

Reklama