Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Dolph Lundgren a doktorka Meilani Paulová zo štátnych služieb USA sa ocitnú na nukleárnej ponorke ovládanej teroristami. Osud sveta závisí od ich schopnosti zachrániť nebezpecnú skrinku so zničujúcim biologickým vírusom... (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsrandovnější bylo, když dva borci zakuklení v ochraných oblecích vláčeli bednu s virem mezi zcela nechráněnými vojáky. Svým způsobem to je vlastně docela zábavný film, kde postavy jednají naprosto zmateně, a spousta klišé je tady poslepována do kolosálního paskvilu :-) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by nebol prítomný občas slušne hláškujúci Lundgren a spomerne slušným švihom päsťou, neumiestnil by zopár dobrých kopancov, zabudol by som na film behom hodiny. Takto som si ho pamätal dve. 30%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o výbornom vojakovi, ktorý má za úlohu dohliadnuť na prepravu chemickej zbrane na palube ponorky, ale obsadia ju teroristi, ktorí túto zbraň chcú použiť proti americkým a ruským cieľom. Spracovaný je ale veľmi zvláštne, rozhodne som sa ani chvíľu nenudil, ale film obsahuje až príliš mnoho absolútnych nezmyslov a preto sa ani chvíľu nedá brať ani trochu vážne a tak sa rozhodne nejedná o plnohodnotný akčný film. Akcie je tu pomerne dosť a dá sa na ňu pozerať, ale o spokojnosti hovoriť nemôžem. Jediná dlhšia akcia je hned´ úvodná, spojená s krádežou bojového lietadla, ale nemá prakticky žiadnu hodnotu, kedže jej hlavná časť je kompletne prevzatá z jedného z Lundgrenových predchádzajúcich filmov Lovec búrok. No a zvyšná akcia na ponorke je už tvorená tými najobyčajnejšími prestrelkami a súbojmi. Ale potešilo ma aspoň niekoľko zlomených väzov. Lundgren tu pôsobí dobrým dojmom, nechýba mu charizma a má aj niekoľko dobrých hlášok, ale je tu jediná postava, ktorá sa dá pochváliť, všetci ostatní od jeho pomocníčky cez teroristov až po vojenských veliteľov sú tragickí. Technická stránka filmu tiež nie je najhoršia, ale vo filme odohrávajúcom sa v ponorke sa toho ani moc pokaziť nedá. Problémom sú v prvom rade tie nelogičnosti ako rakety, ktoré sa v dalších záberoch menia na torpéda a vybuchujú si, kedy sa im zachce, taxi, ktoré príde až k ponorke, často až absurdné správanie väčšiny postáv a ešte veľmi veľa podobného. Komédia to je špičková, ale ako akčný film funguje Misia pomsty len čiastočne a preto aj má odo mňa priemerné hodnotenie. Objektívna kvalita filmu- 35%, film sa páči mne na 54%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tady Wacoslav1 prave pise svuj slavnostni tisici komentar nejakej cas jsem premejslel na kterej film to padne no a ti z vas co mne dobre znaji asi nebudou prekvapeni ze jsem si nevybral nejaky znamy vseobecne uznavany kultovni film ale tento zabavny brak jsem totiz rebel a tohle je pro mne typicke navic kdyz jsem zjistil ze toto je posledni film z Lundgrenem ktery nemam okomentovany tak to byla jasna volba no a ted k filmu uprimne musim rict ze vykrast tolik snimku naraz a nacpat to do jednoho filmu to uz chce opravdovej mustr vrcholem je pak ta cela uvodni sekvence kompletne vykradena z Lovce bourek pak prijde akce v ponorce kam vtrhnou jedni z nejzoufalejsich teroristu jaky jsem kdy videl no nastesti je tady Lundgren kterej se opet ani nesnazi predstirat ze nevi ze hraje v totalni chujovine a ma to naprosto v prdeli proste rozjede svuj typickej kolotoc hlasek a zabijeni kdy si opravdu vychutnava neskutecne amatersky teroristy nejvic mne pobavilo kdyz se ho jejich sef pta tak ty ses rozhodl zasahovat do mych planu? a Dolph jenom procedi mezi zuby nezasahuji do vasich planu koncim je! jeste par dalsich ultimatnich hlasek stoji za to zkratka je treba pochopit ze toto je predevsim vyborna komedie z hlaskujicim Dolfikem no a pokud to nekdo berete jako seriozni akcni film tak pak uz chapu vsechny ty odpady tady nicmene ja jsem se znamenite pobavil a i kdyz v koutku duse uznavam ze je to neskutecna slatanina tak moje zvracena slabost pro podobny kousky mi nedovoli jit pod obligatni tri hvezdy nekdo tenhle film oznacuje za Lundgrenovo dno ale s tim nesouhlasim samozrejmne nepopiram ze mel i na vic ale par projektu kde je opravdu vsechno spatne by se v jeho filmografii naslo tohle je aspon sranda zatracene dabelska zetkova sranda ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro tuto sérii vojenských filmů. Vím, že se opakuje furt stejná hudba. Jsou to samé remaky. Teřba s Dudikoffem, či se Seagalem : Létající zabiják. Ale tenhle film mě docela sedl. Samá akce, sice to bylo takové, že Dolphovi vše vycházelo. Zločinci docela neprofesionální, ale přesto jsem se bavil. Takže pro mě 78% = **** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek nulová atmosféra pak ejhle scéna vystřižená ze Storm catchera... WTF IS GOING ON? Z teroristů nejde strach, vezou sebou nákej smrad do ponorky ve které je Lundgren (bejvalej snoubenec) všechny zbije a zastřelí. Nejlepší byla pulhodinová přestrelka na jednom místě za sloupem a to si to ješte stačily vystřídat jak kolík na štafetě. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Když už mi po víc jak třičtvrtě hodině došlo oč běží, tak musím říct, že je to docela zajímavej druh parodie a docela to šlo. "Víc much nalákáš na med než na hovno". "Co budeme dělat ? Nevím, zabijeme je všechny. Možná sáhneme na ten vir a vystřelíme ho torpedomety!". "Au! - To jsi řekla naposledy, co jsem Ti to píchal. - Jsi hubatý ! - Pojď pro ten virus". Lundgren, generál Socka, na začátku nepochopitelně naroubovaná scéna z filmu Lovec bouřek a další perly zmíněný v ostatních komentářích to vytahujou na dvě >:). [3.5/10 březen 2010] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mizerna Lungrenovka, ktora ma extremne nudila aj ked som popri pozerani surfoval na PC. Pribeh je zmäteny a akcne sceny fadne natocene. Jednu hviezdicku davam za vypravu a obcasne prestrelky a nejake tie vybuchy vdaka, comu si tento film zasluzi oznacenie akcny. Narozdiel od Ludgrenovych sucasnych pocinov (Diamond Dogs, Icarus), ktore toci snad na nejaku domacu kamerku a akcne sceny nenajdete ani pod mikroskopom. Ale aj tak je pozerat tento film strata casu. 2/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dolfík, ako ex snúbenec a budúci manžel ( snáď o tom nepochybujete ,) kľučkuje po ponorke plnej biologického svinstva a aktivistov za ´´ľudské práva´´, zachraňujúci nielen svet, ale aj svoj sprasený vzťah. Aká skvelá kombinácia pre ponorkový thriller. No nekúpte to. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle přece né... Už jsem se v jiném hodnocení vyjádřil k padlé Lungrenově hvězdě, tady už jen přetrvává jeho filmová agónie, než mu snad konečně dojde, že vnoučata jsou taky fajn zábava a odejde ze scény, sice už se značně pokleslou hlavou, ale po svých! Ještě je šance, že díky jeho porevoluční produkci koukatelných akčňáků, na tohleto snažení snad zapomenu! Néchápu proč si točením takového bláta, nezvedá svojí filmovou tvorbu třeba Mosambik, nebo jiná Africká země, protože tohle vytvořit je otázka týdne, jedné větší stodoly, party neorganizovaných komparzistů a dvou ručních kamer! Ale i tam mají asi rozum, protože tenhle výtvor, je urážka i pro tu papírovou krabičku, do které se to DVD dává. Při projekci v kině, by totiž to samovolně spadlo! ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Jako veselohra plná nelogičností to ujde :o) pobaví plytkým dějem, vtipnými dialogy a o to víc překvapí, že tento stejný režisér natočil Básníka války o pár let později. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Děj se točí kolem Rudého agenta = biologické zbraně, kterou ukradli rusové američanům a teď ji chtějí vrátit američanům zpět. A tak je zkušený harcovník kapitán Dolph Lundgren vyslán na americkou ponorku, aby ji chránil před teroristy, kteří chtějí Rudého agenta ukradnout a použít proti Spojeným státům. Na ponorce se setkává se svojí bývalou snoubenkou, která mu potvrdí, že je mezi nimi defeintivní konec, zničí všechny teroristy a tím získá svou snoubenku definitivně zpět. Je samozřejmé, že se dočkáme zbytečně dlouhých záběrů, trapných hereckých projevů, špatných bojových scén a zcela nesmyslných scénáristických zvratů. Přesto se tu poměrně často střílí, bojuje a to jakžtakž "reálně". Občas někdo pronese slušnou hlášku, ale děj to moc neokoření. Slyšíme nadutá nic znamenající prohlášení, včetně toho od amerického prezidenta. Svým tématem a provedením film vykrádá Skálu, jen se změnilo obsazení a místo (a hlavně kvalita filmu). Ale kolem a kolem, Dolph má i horší a nudnější filmy. A když připočtu, že se některé scény točily na opravdové lodi, je z toho celkem slušných, ale těžce průměrných béčkových 40 %. A o úrovni filmu nejlépe svědčí jedna filmová větě samotného Lundgrena: "Rudý agent - hm, to zní jako ze špatného akčního filmu". Tož Dolphe - máš kurňa pravdu. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Když se Rusko nabídne, že vrátí Spojeným státům ukradenou biologickou zbraň, zvanou Rudý agent, a účinkem mnohonásobně přesahující ebolu a podobné, vyšlou Spojené státy samozřejmě toho nejlepšího (ehm) .. Matta Hendrickse (Dolph Lungren). Ten má za pomoci své snoubenky (bývalé snoubenky) bioložky Lindy (Meilani Paul) převést smrtelný jed zpátky do USA. Když už si oba myslí že jsou v bezpečí na palubě americké ponorky, zjišťují, že ta byla unesena ruskými teroristy, kteří chtějí jed rozprášit po New Orleansu... Ehm, tak abych to nenatahoval, tak nejdříve to co bylo na filmu pozitivního. .. To by bylo to pozitivní, a teď ten zbytek - naprosto otřesný děj se spoustou nelogičností (některé byly vcelku úsměvné - např. jak se nechal Hendricks dovést na námořní základnu taxíkem - základnu (= můstek) na loď se smrtelným virem hlídali tři vojáčci, kterým stačilo říct, že jde za kapitánem a bylo to. To už i u nás ve firmě máme větší bezpečnostní podmínky.) Takových scén by se našlo spoustu, ale spokojím se jen s citátem samotného Dolpha Lungrena - Rudý agent .. .to je jak nějaký špatný akční film. A měl pravdu, předsedo ... ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co je to rudý agent? To zní jak ze špatnýho akčního filmu. To jsou slova Dolpha Lundgrena na začátku filmu a jsou přesná a výstižná. Téma jak okopírované z Přepadení v Pacifiku a k tomu ještě špatně natočené. Poslední hřebík do rakve byly z jiných filmů použité scény (Lovec bouřek, Rudý úsvit). ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Sice tragicky uplácáno, namícháno a lehce pokradeno, nicméně něco na dně tam zbude (hlavně generál Socka a taxikář, který sváží vojáky až k ponorce, v neposlední řadě hláška "vyhodit ponorku z vody do vzduchu"). 20% ()

Reklama

Reklama