Reklama

Reklama

Hříšná posedlost

  • USA Sinful Obsession

Znuděná manželka úspěšného právníka Zanthe utíká ze sexuálně nenaplněného manželství do světa fantazií. Jednou z hlavních postav jejích představ je manželův kolega McCabe, a když Zanthe zjistí, že jeho krásná přítelkyně je ve skutečnosti jen najímaná luxusní prostitutka, vydráždí to její zájem natolik, že začne tajně pracovat v luxusním nevěstinci pro bohaté klienty, který McCabe navštěvuje. Tady se však dostane s poněkud děsivým zákazníkem Morganem do zvláštního vztahu, hraničícího se vzájemnou posedlostí. Stres z tohoto vztahu a tajného dvojího života prohloubí její fantazie na hranici halucinací, které ji mohou uvrhnout do nečekaného nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Zanthe již její manžel neuspokojuje, a tak se rozhlíží po něčem jiném. Když jednou u nich na návštěvě manželův kolega vypráví o svých návštěvách v nevěstinci, rozhodne se Zanthe, že by tam také mohla pracovat. I když své zaměstnání před manželem tají, je jen otázkou času, kdy se vše prozradí ... Hmm, ani nevím jak se mi zrovna tento film ocitl nahraný, ale když už, tak jsem si řekl že to schválně zkusím - vzpomněl jsem si, jak jsem jako čtrnáctiletý puberťák čekal na noční vysílání Novy, která jej právě podobnými filmy naplňovala. Taky jsem si ale vzpomněl, že většina těchto filmů stála za starou belu, a tento není ani trochu výjimkou. Story je natolik hloupá, že se o ní snad nedá ani mluvit (hlavní hrdinka chce svoji práci tajit, ale začne pracovat v bordelu, kam pravidelně chodí manželův kolega?). No co už - s radostí si zas jednou střihnu Odpad!.. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Nedivím se vývojem tvrdé pornografie od pokusů rádobyfilmů s dějem k pouhé tvrdé akci. Hříšná posedlost je krásným příkladem neschopnosti jejich tvůrců k čemukoliv co dělá film filmem. Navíc se jedná o lehkou erotiku s pěknou hrdinkou co má co ukazovat. Ale to v samém součtu neznamená nic. ()

Reklama

Reklama