Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

hans500 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Dobrý akční film s Dolphem Lundgrenem! Možná nejlepší Lundgrenův herecký výkon (nic na oscara, ale ve srovnání s jeho jinými filmy výborný), tato role mu vážne sedla, dobré alční scény, slušný scénář a navíc scéna s vystřílením casina, která nemá chybu. Celkem je tato verze Punishera lepší než ta z 2004. V rámci akčních fimů dost dobré, dávám za 4*. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Ano, toto je ten pravý nefalšovaný Punisher podle komiksu. Nehledě na efekty či stáří filmu jsem si to opravdu užil. Dolph Lundgren se do role na 100% vžil a povedlo se. 70% (DĚJ**** AKCE*** DRAMA* THRILLER** EFEKTY* HERCI****) IMDb: 5,3/10 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak toto je veľmi kvalitná Lundgrenovina. Je to celkom krátke, takže sa tam moc nekecá a nepriatelia umierajú v zástupoch. Lundgren síce menej svalnatý a menej pohyblivý ako ďalších filmoch z tohoto obdobia, ale aj tak sa do role hodí ako riť na šerbel. Akurát choreograf súbojov by si zaslúžil facku. Niektoré bitky sú na vracanie. Strih úplne nonsensuálny. S tým aký bol potenciál filmu sú bitky až na pár vínimiek úplne dodrbané. To ale nevadí, lebo to má atmosféru, vystrieľa sa veľa projektilov, pretečie veľa krvi a o hlášky tiež nie je núdza. 70%. Keby boli dobré bitky prihodím ďalších 10-15% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Prostě osmdesátkové akční béčko, ze současného pohledu již překonané. Ale jako adaptace marveláckého komiksu má své kvality (i když ano, opět z Punishera udělali rozpolceného, pochybujícího mstitele) a mladý, černovlasý Lundgren se do role Franka Castlea překvapivě hodí. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Dalsi z klenotu videopujcoven, ktery jsem si oprasil a po nekolika letech pustil. Rad bych napsal prohnal videem, ale nebyla by to pravda, jelikoz tento kousek bohuzel na VHS nevlastnim. Dolf vyleza z kanalu a s vizazi zmastenyho clena Hells Angels kosi vsechny kdo mu prijdou pod ruku / bouchacku / nuz a arzenal dalsich zbrani. Pribeh v pohode, hudba slabsi, chovani nepratel total k smichu, ale tady jde fakt hodne o nostalgii a vubec me to po letech nenasralo jako spousta filmu z tyhle doby. 5/10 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Troufnu si říct, že tenhle Punisher strčí ostatní do kapsy. Akce je sice trochu krkolomná, ale je jí dost a Lundgren je dost dobrý. Sice je tam pár scén na vyškrtnutí, ale ve kterém filmu ne. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Mstitel byl v době svého uvedení zřejmě takový průměrný akční film s novou akční hvězdou Dolphem Lundgrenem. Po 20 letech je však na film pohled úplně jiný. Děj je dosti jednoduchý,místy torchu bez souvislostí. Dialogy také nebyly nic moc. Film je sice plný akčích scén, ale ani ty se mi moc nelíbily. Byl tam snad jen jeden slušný fight, kdy si to Lundgren rozdal s dvěma Japonci. Herci ve vedlejších rolích byli rovněž dosti slabí s výjimkou hlavního záporáka. Dost jsem překvapen z takového vysokého hodnocení. Pro mě 40%. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Prvá oficiálna adaptácia marvelovského komixu Punisher, ktorého tu stvárnil Dolph Lundgren. Akčná klasika zo starej školy plná zbesilých prestreliek, drsných hlášiek a béčkovej akcie. Punisherovské téma je pre mňa ako fanúšika komixu kultové a preto som rád za všetky tri filmové adaptácie. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

No,můj dětský vzor hold točil i tenkrát neuvěřitelné...průjmy :).Dnes už jsem se s tím smířil,že éra Dolpha Lundgrena je definitivně pryč a už asi skutečně nenatočí ani ten lepší podprůměr,ale napočátku měl nakročeno pěkně a pár fakt ucházejících slepenců dohromady dal a zabíralo jakéžtakéž jeho charisma a jeho loupáky,ovšem už tenkrát se mu podařilo zúčastnit takového odpadu,jakým Mstitel bezesporu je.Bylo zde příšerný NAPROSTO VŠE!!!Toto není béčko,toto je jen pokus o natočení béčka. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Dříve na VHSkách, to byl můj méně oblíbenej film s Lundgrenem, ale dnes už se mi to zdá koukatelnější, než třeba Temný Anděl. Po tak dlouhé době mě i trochu zarazila ta příjemně temná atmosféra, doprovázená ještě temnější hudbou. Čekal jsem, že to zkritizuju víc. :-) 45% - 2** ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Ze všech Punisher filmů asi nejslabší. Z notalgie k Dolphu Lundgrenovi to koukatelné je, ale výrazný rozdíl oproti jiným akčním filmům z osmdesátých let bych nehledal. Navíc v tomhle filmu nemá Punisher ani své ikonické tričíno, takže i po této stránce odkazů na komiks film propadá. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Dnes už to není tak dobré, jak v mých idylických pubertálních vzpomínkách. Vzhledem k tomu, že ale Mstitel patří do období, kdy Dolph byl ještě fakt borec a obzvlášť, když si Mstitele postavíme do kontrastu s novějšími Dolphovými filmy, tak na pěkné 3 béčkové hvězdičky dosáhne bez problémů. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Když si v programu přečtete "Mstitel" a pod tím vidíte "Dolph Lundgren", už vás to pomalu od toho filmu odrazuje. No co si budeme povídat, je to prostě akční béčko. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerné Béčko s Punisherem v hlavní roli, které si z původní předlohy bere snad jenom jména. Lehce nastíněný důvod Frankova jednání, žádná hloubka postav, žádné zvraty. Škoda nevyužitého potenciálu, škoda nepoužitých punisherovských insignií. Aposň že Stan Lee dělal konzultanta. ()

Reklama

Reklama