Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Verte alebo nie, že z toho jedného, alebo dvoch výrazov, ktoré dokáže/dokázal Dolph vykúzliť na svojej tvári, som mu uveril, že je fakt nasratý a má sakra motiváciu robiť to, čo robí. A uveril som, že dokáže vystrielať 125 nepriateľov bez jediného škrabanca. Rieši sa tu, či takáto masívna pomsta nie je už trochu cez čiaru, to taký Arnold nikdy neriešil. Páčilo sa mi spojenie v zmysle nepriateľ môjho nepriateľa môže byť na chvíľu môj priateľ, ale ten náhly záverečný návrat k pôvodnému stavu bol skôr iba dôvodom pre ďalšiu akciu face to face. Punishera som nikdy nevidel, čo sa čudujem a pozerať kultové béčko v takomto časovom sklze má svoje guilty pleasure čaro. Opäť platí, že ak sú dobrí záporáci, sú základom kvality akčného filmu a ženská hlava Jakuzy a samozrejme spoľahlivý Jeroen nemali chybu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dolph pobledlý kvůli nedostatku vitamínu D chodí kanály, ale není to proto, že by se styděl. Se mstí.. Pro milovníky střelných zbrání se tam sice vystřídá hodně kousků do Internet Movie Firearms Database, ale jinak je tam Krabbé za nevýrazného záporáckého korýše, detektiv Gossett Jr. vůbec nereaguje na nahrávky na smeč vtipných hlášek a Lundgren odmítá obléct Punisherovo značkové tričko (možná proto, aby se divák v závěru lépe soustředil na bradavku vyčuhující z díry). Střihač legend jako Lethal Weapon či T2 se jako akční režisér příliš neosvědčil a když není schopen nabídnout ani nadhled, musím nadále preferovat Mydláře s Thomasem Janem.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Klasické 80.roky a jeho zaužívaná šablonová akčná bečkovitosť, Dolph Lundgren je ako tak v úlohe Punishera / Pomstiteľa strávteľný, akcia miestamy odpackaná až všedná, hlavne pri strihu to dosť trpí svojou určitou nesúrodosťou vo využitý a budovaní atmosféry. Na jedno pozretie sa to dá stráviť, nový Punisher(2004) je omnoho zaujimavejší. Vedľajšie postav od záporákov po policajtov vyznejú dosť komicky či že nijako, pre dej moc nespolupracujú, pri prestrelkách padajú k zemi ako také jednohubky. ║Rozpočet $10miliónovTržby USA $-Tržby Celosvetovo $533,411 ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Možná měl Punishera hrát Steven Saegal. Přece jen je expert na pomstu rodiny. Komu jinému popravili ve filmu 30 rodin?:-) Sice je to jen vtip, ale tento vtip nemůže zastřít fakt, že se Dolph Lundgren se svým toporným herectvím a obarvenými vlasy do role nehodí. Režisér se tuto situaci snažil vyřešit tak, že se švédským chemikem šetřil, ale ani to ve finále nestačilo. Řemeslně film také nezvládl. Kamera spolu se střihem je při nejmenším zmatená. No a o scénáři je vysloveně škoda mluvit. The Punisher je snaha o cool, béčkový přepis komixu, který je plný krve, špatně natočené akce a film, kde každý druhý výstřel končí headshotem. Ke vší škodě je to jen další zprzněná Marvelovka. Novější verze s Johnem Travoltou se mi líbila mnohem víc. Sorry, možná kdybych to viděl o několik let dříve. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Spousta mrtvých,až moc velká kupa mrtvol,velký přestřelky,Lundgren ve svých nejlepších rolí! Jeho hadry a mastnej účes z něj vyzařuje pořádnýho ranaře a to jak se dokáže vypařit aby ho nikdo neviděl je skvělý. pro mě byl Lundgren jasná volba pro tuhle postavu. Nedokážu si místo něj představit někoho jinýho. Van Damme by to ještě zvládl ale byl by na roli malej,Segala,ikdyž ho mám rád,tak by se tam nehodil. Zase by dělat ty svoje pohledy,nádechy a dělal by ze sebe až příliš velkýho tajemnýho a nezničitelnýho,zvádl by to ještě Stallone a Arnold. přesto Lundgren to zahrál skvěle! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (15)

  • Jedná se o jediný film o Punisherovi, ve kterém nemá hlavní postava kostým s lebkou, jak je tomu v původních komiksech společnosti Marvel. (tyzmrde)
  • Punisher nikdy nepoužil rovnakú zbraň dvakrát. (m.a.t.o.)
  • Dolph Lundgren zvládol väčšinu svojich kaskadérskych kúskov sám. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama